Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinikassistent/tandplejer til ortodonti og/eller til protetik til Læbe-Ganespalte Centret i Hellerup - HovedOrtoCentret

Læbe-Ganespalte Centret i Hellerup søger ny medarbejder(e).

Vi søger pr 1. august en klinikassistent til at assistere vores protetiker 1 dag (8 timer) om ugen og vi søger en klinikassistent/tandplejer til tandreguleringsklinik, gerne med erfaring som selvstændig behandler, 1-2 dage (8-16 timer) om ugen. Det kan godt være den samme person, der varetager begge funktioner.

Tandklinikken på Læbe-Ganespalte Centret består af 4 klinikenheder, vi er 4 klinikassistenter/tandplejere, 2 sekretærer, 2 protetikere og 5 specialtandlæger i ortodonti. Vi behandler børn, unge og voksne, der er født med læbe-ganespalte.

Læbe-Ganespalte Centret er beliggende i Hellerup og er en sektion under Klinik for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling, HovedOrtoCentret på Rigshospitalet. Centret består af et tværfagligt team, hvori der indgår audiologopæder, specialtandlæger, protetikere, klinikassistenter og tandplejere, sygeplejersker, speciallæger og psykolog.

Læbe-Ganespalte Centret har landsfunktion og dækker Østdanmark, samt giver konsultativ bistand til Færøerne og Grønland.

Centret lægger stor vægt på det tværfaglige samarbejde og kan tilbyde et spændende fagligt arbejdsmiljø.

Vi søger en erfaren kollega, der besidder kompetencer som stort overblik, villighed til at arbejde med mange forskellige opgaver og stræben efter at levere de bedst mulige behandlinger og samtidig har fokus på at sikre den rette information til og kommunikation med såvel patienter som pårørende.

De primære arbejdsopgaver omfatter selvstændig patientbehandling (i samarbejde med ansvarshavende tandlæge), assistance til protetiker/specialtandlæge, samt sterilisationsarbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Stillinger i Læbe-Ganespalte Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til specialtandlæge Nete Skytte Bech på mail: nete.bech@regionh.dk (send venligst ingen ansøgninger direkte til denne mail) eller på tlf. 45114487.

Læbe-Ganespalte Centret ligger Rygårds Allé 45, st., 2900 Hellerup.

Du kan læse mere om afdelingen via linket her: Læbe-Ganespalte Centret og om HovedOrtoCentret via linket her: HovedOrtoCentret

Ansøgningsfristen er mandag d. 31. maj 2021, kl 12. Ansøgning med bilag skal sendes via HR Managers link Søg job.

Ansættelse: Pr. 1. august 2021 eller snarest derefter.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 22/23.

HovedOrtoCentret
Med cirka 2200 ansatte er HovedOrtoCentret det største af i alt otte centre på Rigshospitalet. Centret har overvejende kirurgisk aktivitet og har følgende selvstændige underafdelinger: Afdeling for Bedøvelse, Operation og Opvågning, Afdeling for Kliniske Portører, Afdeling for Ergo- og Fysioterapi, Afdeling for Plastikkirurgi og Brandsårsbehandling, Afdeling for Led- og Knoglekirurgi, Afdeling for Kæbekirurgi, Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme, Afdeling for Øjensygdomme, Afdeling for Øre-Næse-Halskirurgi og Audiologi.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.