Klinikdyrlæge til Internship søges til Universitetshospitalet for Familiedyr

Universitetshospitalet for Familiedyr, Institut for Klinisk Veterinærmedicin, KU-SUND, søger en klinikdyrlæge fra 1. april 2018. 
 
Stillingen er AC-TAP stilling, der besættes på fuld tid. Stillingen er af 3 års varighed, hvor man efter at have fuldført de første 2 år, får dokumentation for at have gennemført et internship, som kvalificerer til at søge et recidency i Danmark eller i udlandet.  
 
Der vil være en rokeringsordning, således at klinikdyrlægen under sin ansættelse får kendskab til de fleste af hospitalets funktionsområder. 
 
Stillingen er en uddannelsesstilling, og indebærer deltagelse i den kliniske undervisning, men er uden forskningsret og -pligt. Arbejdstiden er forskudt i væsentligt omfang, da hospitalet har døgnåbent. Der vil derfor være inkluderet både dag-, aften- og nattevagter i både hverdage, weekender og helligdage. 
 
Arbejdsopgaver 
Klinikdyrlægen skal, i samarbejde med det øvrige hospitalspersonale, varetage alle praktiske forhold vedrørende indsættelse, behandling og hjemsendelse af både hospitalets egne- og henviste patienter, og i øvrigt følge de indlagte patienter under hospitalsopholdet med undersøgelser og behandlinger.  
 
Klinikdyrlægen er i vagterne ansvarlig for varetagelse af hospitalets akutberedskab med indlæggelse og behandling af syge og tilskadekomne dyr samt hospitalets øvrige indlagte patienter.  
 
Klinikdyrlægen skal, efter anvisning fra den undervisningsansvarlige dyrlæge, medvirke til at der er egnet patientmateriale til rådighed for undervisningen, således at Universitetshospitalet for Familiedyr fungerer optimalt.  
 
Desuden kan klinikdyrlægen i mindre omfang blive pålagt administrative opgaver relateret til hospitalets drift.  
 
Der lægges vægt på, at klinikdyrlægen er fagligt motiveret og agter at opnå et højt fagligt niveau, som vedligeholdes og udvides ved selvstudium samt deltagelse i hospitalets undervisnings- og efteruddannelsestilbud. Derudover lægges der vægt på fleksibilitet, da gruppen af klinikdyrlæger tilsammen skal varetage alle hospitalets vagter, og dermed være fleksible til at tage ekstravagter med kort varsel i tilfælde af sygdom. 
 
Stillingen som klinikdyrlæge kræver gode kommunikations- og samarbejdsevner, idet stillingen i høj grad indebærer kontakt til dyreejere, studerende, henvisende dyrlæger, instituttets øvrige sektioner, andre KU SUND institutter samt institutioner uden for KU SUND.  
 
Uddannelseskrav
Ansættelse som klinikdyrlæge forudsætter dansk autorisation som dyrlæge, ligesom erfaring fra klinisk familiedyrspraksis er en fordel. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Klinikdyrlægens nærmeste foresatte er hospitalschefen 
 
Ansættelsen er omfattet af den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Den Danske Dyrlægeforening. 
 
Yderligere spørgsmål besvares ved henvendelse til Hospitalschef Merete Holst Nissen på mehn@sund.ku.dk eller på mobil 4047 3587 
 
Ansøgning
Ansøgning skal sendes via jobportalen (tryk på linket "SØG Stillingen"), senest den 18. februar 2018. 
 
Samtaler afholdes den 26. februar 2018. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Dyrlæge til forsøgsdyrsfaglige opgaver (1-årig stilling)

Afdeling for Eksperimentel Medicin

Frederiksberg
En stilling som dyrlæge ved Afdeling for Eksperimentel Medicin, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet, skal besættes. Stillingen er en fuldtidsstilling (37 timer uge). Ønsket startdato er 1. april 2018 eller efter aftale. Slutd...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Dyrlæge med flair for samarbejde og kontrol

Landbrugsstyrelsen

København
Vil du stå på mål for at levere effektive kontrolbesøg til gavn for dyrevelfærd og landbruget? Balancerer du samarbejde og brobygning mellem regler og praktik? Så hører vi gerne fra dig til vores ledige stilling som dyrlæge i Herning. Du sikrer en g...