Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kliniks sygeplejespecialist

Klinisk Sygeplejespecialist med ansvar for sygeplejefaglig udvikling og uddannelse i afsnittet for tværfaglig udredning og behandling.

Vi kan tilbyde en stilling som klinisk sygeplejespecialist, til dig der har kompetencer inden for det medicinske speciale, og som ønsker at være med til at nytænke introduktion og oplæring af nyansat personale. Samt være med til at kompetence udvikle det personale som er i afsnittet.

Vi søger en kliniks sygeplejespecialist, pr. 1. april eller snarest derefter, til en fast stilling på 37 timer ugentligt, hvoraf de 16 timer vil være øremærket til udviklingsarbejde. Den øvrige tid vil være i det daglige kliniske arbejde, med weekendvagt hver 3. weekend.

Vi er et afsnit der 1. April skal flytte i ny renoverede lokaler, og i den forbindelse skal vi opnormeres til 22 senge. Derfor ønsker vi at oprette en stilling som klinisk sygeplejespecialist.

Som klinisk sygeplejespecialist skal du være med til at fastholde og udvikle en høj kvalitet i sygeplejen til den medicinske patient.

Du skal i samarbejde med afsnittes øvrige medarbejder, bidrage og udvikle samt implementere tiltag til videreførelse af god klinisk evidensbaseret praksis, samt tage medansvar i oplæring og kompetenceudvikling i samarbejde med afsnittes mentorer og leder.

Hvem er vi:

Vi er et afsnit for tværfaglig udredning og behandling, vores speciale spænder bredt inden for klassisk infektionsmedicin og Reumatologi.

Vi modtager bla. sepsis og bakteriæmi patienter. Patienter med kompliceret pneumoni og pleuraeffusion. Patienter med mistanke om rejserelateret feber og uafklaret crp forhøjelse, samt patienter med influenza eller andre indlæggelses krævende virusser.

Endvidere modtager vi patienter med bindevævssygdomme og systemsygdomme som kræver indlæggelse.

I vores nye afsnit, vil vi endvidere have fokus på udredning og behandling af dyspnø patienter, derudover vil vi varetage terminale patientforløb således så vi kan være med til at give dem en værdig afslutning på livet.

Vi søger:

 • En sygeplejerske, som trives i en travl og uforudsigelig hverdag med mange udfordringer.

 • En sygeplejerske der kan arbejde selvstændigt og struktureret.

 • En sygeplejerske der afsøger arbejdsopgaver, afdækker viden, er tovholder og deltager i faglige arbejdsgrupper.

 • En sygeplejerske der etablere og fastholder projekter i afsnittet.

 • En sygeplejerske hvor vidensdeling er en naturlig del af din hverdag.

 • En sygeplejerske der har arbejdet inden for det medicinske speciale i en årrække.

Vi tilbyder:

 • Vi kan tilbyde dig et afsnit med et fagligt dygtigt personale, novicer og erfarne, som alle brænder for den medicinske patient. Vi tilbyder en god introduktion til specialet samt sygehuset. Derudover tilbydes alle nyansatte sygeplejersker på Holbæk Sygehus et 4-dages kompetenceudviklings forløb, der gennemføres 2 x årligt. Endelig tilbydes der supervision og erfaringsudveksling til alle deltagere.

 • Vi tilrettelægger et individuelt introduktions program passende til dine kompetencer/erfaringer.

 • Vi tilbyder en mentor ordning, så du som sygeplejerske får den bedst mulige start i dit nye job.

 • Vi vægter den faglige udvikling meget højt, og dette giver sig til udtryk i rig mulighed for oplæring og videreuddannelse inden for specialerne.

 • En afdeling som er uddannelsessted for læger, sygeplejestuderende, SSA-elever samt redder-elever og vejledning er derfor en naturlig del af det daglige arbejde

Hvis du vil vide mere:

Vi håber, du er blevet inspireret til at søge stillingen og du vil sende en motiveret ansøgning til os. Har du lyst til at høre mere om stillingen eller komme på et uforpligtende besøg, så er du velkommen til at kontakte os.

Ansøgningsfrist er den 25. Februar 2021

Kontaktpersoner:

Navn: Diana Ahlquist, Afdelingssygeplejerske

Email: diaa@regionsjaelland.dk

Telefon: 24 92 09 07

Navn: Lotte Buch Madsen, Souschef

Email: lobm@regionsjaelland.dk

Telefon: 59 48 46 54

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.