Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kliniksygeplejerske søges til Ballerup Kommune

Vi søger en sygplejerske med en stærk faglig profil til vores sygeplejeklinik i Ballerup Kommune. Klinikken er organisatorisk knyttet til hjemmeplejen team 8, hvor de udekørende hjemmesygeplejersker er samlet.
 
Sygeplejeklinikken vil altid være første valg for vores borgere i Ballerup Kommune. Klinikken er fysisk placeret på plejecenter Toftehaven, hvor din arbejdsdag primært vil være. Her er to behandlerstuer, og klinikken er bemandet af to kliniksygeplejersker hvoraf du vil være den ene. Der er et meget tæt samarbejde med sygeplejerskerne fra det udekørende team, der dækker flere vagter pr. uge og derved sikrer at klinikken har borgervenlige åbningstider og en stabil drift. Planlæggerne fra vores sygeplejetildeling i team 8 forestår den daglige planlægning i tæt samarbejde med kliniksygeplejerskerne.  

Arbejdstiden er primært i hverdagene 7.30-15.30. Der kan opstå behov for weekender, og du vil være en del af helligdagsbemandingen.

Stillingen er på 30-37 timer om ugen og til besættelse snarest muligt.

HVEM ER DU

  • Du er selvstændig og energifyldt og dermed hurtig til at sætte dit præg på sygeplejeklinikken i samarbejde med din nye kollega
  • Solid erfaring inden for sårpleje - gerne telesår – eller diplomuddannet
  • Du er åben, udadvendt og udviklingsorienteret, har gode kommunikations- og samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt
  • Du er en erfaren og dynamisk sygeplejerske, som motiveres af selvstændighed og indflydelse, og som samtidig er en aktiv holdspiller
  • Er mødestabil og fleksibel.

ARBEJDSOMRÅDER
Du skal være med til at understøtte og styrke faglighed og kvalitet i de borgernære indsatser i forhold til borgere med sår, kateterpleje, kompressionsbehandling, injektioner og andre sygeplejeopgaver der er velegnede til at foregå i sygeplejeklinikken.

Målet er at sikre borgerne en kompetent og værdig behandling og pleje, hvor borgere selv kan have indflydelse på tilrettelæggelsen af deres besøg i klinikken.

HVEM ER VI
Vores hverdag bærer præg af hurtige udskrivelser, komplekse borgerforløb, hvor fokus er på at arbejde rehabiliterende og forebygge genindlæggelser. Dette stiller store krav til kompetencerne i hjemmeplejen som helhed.

Vi er en arbejdsplads der er på forkant med udviklingen med åben dialog, samt en anerkendende og synlig ledelsesstil. Tillid er et bærende element i vores organisation både leder og medarbejdere imellem.

Hjemmeplejen er organiseret i 6 fagteams og 2 sygeplejeteams. I de 6 fagteams er der ansat social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Teams er opdelt i hhv. kognitivt område og kroniker område. Der arbejdes med triagering i hele hjemmeplejen, og der er kontinuerlige sygeplejerske/assistentmøder i fagteamene i hjemmeplejen såvel dag og aften. I alt er der ca. 400 ansat i hjemmeplejen.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Vil du høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Julie Kjellberg-Andersen på telefon 7230 9492 eller teamkoordinator Dina Thorlaksen på telefon 7230 9375.
 
ANSØGNINGSFRIST: 25. OKTOBER 2020
Der afholdes samtaler den 26. og den 28. oktober 2020. 

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 

Ballerup Kommune

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.