Klinisk akademiker ved Molekylær Medicinsk Afdeling, Aarhus Universitetshospital

Molekylær Medicinsk Afdeling (MOMA) ved Aarhus Universitetshospital har en eller flere faste fuldtidsstillinger ledige (37 timer/uge) samt et 1-årigt vikariat ledigt til besættelse den 1. februar 2021 eller efter aftale.

Vi søger fagligt stærke akademikere med en baggrund som molekylær biolog eller lignende til at indgå i vores diagnostiske akademiske gruppe på ca. 20 personer. Gruppen har ansvaret for gennemførelse af omfattende genetiske analyser ved Next Generation Sequencing (NGS), cirkulerende tumor-DNA analyser, kvalitetskontrol og tolkning af data.
 
Hvem er vi
MOMA er blandt landets førende indenfor Next Generation Sequencing (NGS), og Aarhus Universitetshospitals NGS driftsenhed (Fælles NGS Enhed) er placeret pa° MOMA. Her udbydes en lang række sekventeringsservices og der udføres bioinformatik og fortolkningsarbejde for andre afdelinger. MOMA har en omfattende forskningsaktivitet indenfor colon-, blære- og prostatacancer, targeteret cancerbehandling, medicinske sygdomme og bioinformatik. Det nystartede sekventeringscenter under Nationalt Genom Center (NGC) ledes fra Aarhus og MOMA huser sekventeringsenheden for Vestdanmark. Ligeledes huser MOMA det nationale forskningscenter for cirkulerende tumor-DNA guidet kræftbehandling, og som en del af CONNECT udfører MOMA desuden datastøttefunktioner i Region Midtjylland.

Vi tilbyder et job med fokus på høj faglighed, optimalt samarbejde og udvikling
Vi sigter mod høj kvalitet som kun opnås via tæt forståelse imellem forskellige faggrupper, du vil således indgå i en lang kæde af opgaver varetaget af molekylærbiologer, molekylær medicinere, læger, bioinformatikere og softwareudviklere.

 • et spændende job i en afdeling, der varetager specialiserede molekylære analyser, diagnostik, rådgivning og mange udviklingsprojekter
 • en afdeling med meget kort afstand mellem medarbejdere og ledere
 • gode kollegaer med stort engagement og høj faglighed
 • et godt arbejdsmiljø med god, uformel omgangstone
 • en dynamisk afdeling med mange samarbejdsflader internt på universitetshospitalet og eksternt, både regionalt, nationalt og internationalt, med store muligheder for personlig faglig udvikling

Funktionerne der skal varetages
 • daglig drift af NGS laboratoriet
 • daglig kvalitetskontrol af laboratoriedriften
 • apparaturansvar for dele af NGS laboratoriets apparaturpark
 • implementering af cirkulerende tumor DNA analyser i rutine-drift
 • afvikling af cirkulerende tumor DNA projekter ifm det nationale forskningscenter
 • udvikling og implementering af nye NGS-baserede metoder
 • fortolkning af data og svarafgivelse
 • kontakt med interne og eksterne samarbejdspartnere
 • løbende tilsyn, kontrol og kvalitetssikring af etablerede metoder på basis af
  afdelingens akkreditering under ISO15189
 • kvalitetsudvikling af laboratoriedriften

Dine kvalifikationer
Vi søger fagligt stærke personer, der er interesserede i at udvide både egne og kollegaers faglige horisont. Du er kvalitetsbevidst, god til at kommunikere og vægter samarbejde højt. Vi forventer, at du er ansvarsfuld, selvstændig og god til at prioritere, samt at du ønsker at gøre en forskel og du vil være med til at skabe et optimalt laboratorie-miljø med god sparring mellem faggrupper. Vi skal udbygge vores team til drift af NGS laboratoriet, og du kan bidrage med flere af følgende punkter:
 • kandidatgrad og ph.d. grad i molekylærbiologi eller lignende
 • erfaring med laboratoriedelen af NGS analyser
 • erfaring med cirkulerende tumor DNA analyser
 • erfaring med automatisering af laboratorie-arbejde
 • erfaring med fortolkning og svarafgivelse af molekylære analyser
 • arbejdet foregår i et DANAK-akkrediteret kvalitetsmiljø, hvorfor evnen til at
  overholde og udvikle klare forskrifter og medvirke til kvalitetsudvikling er afgørende
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Yderligere informationer om stillingen kan fås ved henvendelse til Funktionsleder, ph.d. Mette Christiansen på mette.christiansen@rm.dk, telefon 7845 5302 eller Ledende Overlæge, ph.d. Ole Halfdan Larsen ollars@rm.dk, telefon 7845 5301.
 
Ansøgningsfrist er den 17. januar 2021 og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 3, 2021.
 

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Projektleder til strategisk projekt på Børn og Unge, Aarhus Universitetshospital

Børn og Unge

Aarhus N
Kan du skabe fremdrift, involvering og mobilisering i en kompleks politisk organisation? Brænder du for at skabe de bedste rammer for syge børn og unge, og deres familier, så er du måske vores nye projektleder. Stillingen ønskes besat snarest muligt...
Indrykket:14. januar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Projektleder til strategisk projekt på Børn og Unge, Aarhus Universitetshospital

Børn og Unge

Aarhus N
Kan du skabe fremdrift, involvering og mobilisering i en kompleks politisk organisation? Brænder du for at skabe de bedste rammer for syge børn og unge, og deres familier, så er du måske vores nye projektleder. Stillingen ønskes besat snarest muligt...
Indrykket:14. januar 2021