Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk ansvarlig sygeplejerske til Akutafdelingen, Nykøbing F. Sygehus
Er du motiveret for at arbejde med kvalitetsudvikling og forbedring i klinisk praksis, på et højt fagligt niveau?

Brænder du for akutsygeplejen og kvalitetsudvikling, og vil du være med til at præge udviklingen af det akutte patientforløb - så har du chancen nu.

Akutafdelingen er hovedindgangen til resten af Nykøbing F. Sygehus. I akutafdelingen arbejder vi kontinuerligt med at kvalitetsudvikle og kvalitetsforbedre akutspecialet. Vi gør det i samarbejde med ansatte og brugerne/patienterne.

Akutafdelingen repræsenterer et spændende og udfordrende speciale, hvor kompetencer som fleksibilitet og selvstændighed sammen med en stærk faglig profil er helt essentielle.

Vi vil have at vores brugere/patienter får den bedste behandling og oplevelse hos os, når de har brug for os.

Patientsikkerhed og patienttilfredshed vægtes højt i vores afdeling, hvor tempo og arbejdspres og flow ofte er højt.

Som klinisk ansvarlig sygeplejerske, vil du arbejde tæt sammen med de øvrige ansatte i akutafdelingen for at sikre patienternes sikkerhed og tilfredshed under deres ophold.

Du vil referere til afdelingssygeplejerskerne og indgå i tæt samarbejde med udviklingssygeplejersken i afdelingen.

Sammen med afdelingssygeplejerskerne, udviklingssygeplejersken og uddannelsessygeplejersken vil du indgå i arbejdet med at sikre at sygeplejen i afsnittene udføres på et højt sygeplejefagligt niveau, samt at kvalitetsforbedringsopgaver i forbindelse med de nye kvalitetsmål implementeres i praksis.

Du vil indgå i arbejdet omkring at optimere og kvalitetsforbedre patientforløbene i samarbejde med interne og eksterne samarbejdspartnere, samt ajourføre kliniske instrukser og vejledninger.

I daglig praksis vil du udover at skulle fungere som akutsygeplejerske også skulle supervisere og implementere kvalitetsforbedringer.

Udover at fungere som akutsygeplejerske, vil du også skulle undervise kollegaer i relevant kvalitetsforbedringstiltag, samt identificere kompetenceudviklings- og/eller undervisningsbehov i afdelingen.

Vi søger sygeplejersker på fuld tid pr. 01.04.18.

Funktionen vil blive planlagt med et par timer om ugen i gennemsnit til administrative kvalitetsmonitoreringsopgaver, fordybelse og mødeaktivitet.

Vi tilbyder

 • En spændende afdeling, hvor ikke to dage er ens
 • Højt niveau af viden og flere års erfaring indenfor kvalitetsudvikling og forbedring af klinisk praksis
 • En klinisk udviklingssygeplejerske
 • Struktureret kompetenceudvikling med planlagt undervisning indenfor kvalitets- og udviklingsområdet
 • Individuel introduktion og oplæringsprogram med mentor, hvis du ikke allerede er kendt i specialet
 • En klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske
 • Stor grad af selvstændighed og udvidede kompetencer efter gennemført kompetenceudvikling, både i specialet og indenfor kvalitet og udvikling
 • Et socialt velfungerende og meget kompetent tværfagligt personale med en god blanding af akut- og specialeerfaring
 • En afdeling som vægter kvalitet i hverdagen
 • Blandede vagter med weekendarbejde hver 2. weekend eller mulighed for 12 timers vagter og dermed færre weekendvagter pr. år – med medindflydelse på arbejdstidstilrettelæggelsen

 • Vi ønsker sygeplejersker der
 • Har motivation og lyst til kvalitetsudvikling, samt implementering
 • Har erfaring og gerne akut og/eller skadestue erfaring. Dette dog ikke et krav
 • Er fagligt velfunderet og konstruktiv kritisk i forhold til den sygeplejefaglige praksis, samt med fokus på at forbedre patientens forløb
 • Har anerkendende tilgang
 • Har lyst til at undervise kollegaer i kvalitetsforbedring
 • Er engageret og interesseret i at udvikle sig fagligt
 • Har gode samarbejdsevner og kan engagerer sig tværkollegialt
 • Deltager aktivt i afdelingens undervisningsaktiviteter og indstillet på at gennemføre hele akutsygeplejerskeuddannelsen og/eller gennemføre relevante moduler på diplomniveau

 • Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Sygeplejeråd.

  Funktionen er tillægsberettiget.

  I Akutafdelingen kan man have direkte kontakt med børn under 15 år. Derfor indhenter vi som standard § 36-børneattest inden ansættelsen.

  Ønsker du yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at besøge os eller ringe til en af os afdelingssygeplejerske

  Betina Sell, 56 51 69 30 / 93 56 61 08

  Marianne Barylak, 56 51 69 10 / 93 56 70 00

  Opgavebeskrivelse kan rekvireres hos ledelseskonsulent Britt Bøgvad, bbog@regionsjaelland.dk

  Ansættelsessamtaler 15.03.18

  Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
  Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser.

  Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her