Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk ansvarlig underviser (AKU) til Afsnit for Hormonsygdomme, Slagelse Sygehus

Afsnit for Hormonsygdomme søger Ansvarlig Klinisk Underviser (AKU), som vil bidrage til at vores sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever får et fantastisk praktikforløb.

Stillingen er til besættelse 1. april 2020 eller efter aftale, og er på 37 timer med vagt hver 3. weekend herunder få aften- og nattevagter, oftest i følgeskab med en studerende eller elev.

Afsnit for Hormonsygdomme er et travlt afsnit med plads til 20 patienter, som ofte er patienter med diabetes mellitus, hormonsygdomme, infektioner eller andre medicinske sygdomme. Vi har et tæt samarbejde med læger, diætister, fysioterapeuter og ergoterapeuter. Det er væsentligt, at det tværfaglige samarbejde lykkes, så patienten kan sikres det bedste patientforløb.

Som Ansvarlig Klinisk Underviser kommer du til at stå i spidsen for et uddannelsesmiljø, hvor udvikling og læring er i fokus. Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende på 1., 2. og 6. semester samt SSA-elever i 3. praktik. Der er ofte 2 studerende eller SSA-elever på hvert niveau ad gangen, som vi er fælles om at uddanne. Vi er flere som synes, at det er en ansvarsfuld og sjov rolle at være med til at uddanne vores fremtidige kollegaer i sundhedsvæsnet.

Som Ansvarlig Klinisk Underviser får du ansvar for at;

 • Planlægge praktikforløb for sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever
 • Planlægge den kliniske uddannelse i tæt samarbejde med den uddannelsessøgende og de daglige kliniske vejledere
 • Skabe og afgrænse læringssituationer så der kan ske kobling mellem teori og praksis
 • Være med til at sikre fortsat pædagogisk udvikling i afsnittet
 • Opdatere uddannelsesmaterialet i afsnittet
 • Sikre løbende dokumentation af alle uddannelsessøgende i afsnittet
 • Deltage i AKU-netværket i sygehuset

Dine kvalifikationer;

 • Minimum 2 års erfaring som sygeplejerske og gerne fra et medicinsk speciale
 • Praktikvejleder-kursus (1/6-diplom) eller er indstillet på at tage dette
 • Har en anerkendende tilgang til det tværfaglige samarbejde og det samlede patientforløb
 • Har gode pædagogiske evner og lyst til at være med til at skabe et inspirerende og udviklende studiemiljø i afsnittet

Introduktion til afsnittet og opgaverne tager udgangspunkt i dine kvalifikationer og kompetencer.

Vi sætter en ære i at arbejde sammen - og vide, at når vi lykkes, så er det fordi vi gør det sammen uagtet om man er sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent.

Du er velkommen til at kontakte os til en uforpligtende drøftelse eller komme forbi til et besøg i afsnittet. Du kan kontakte Afdelingssygeplejerske Annette Svensson, 9357 0373, Souschef Mie Valsted, 9356 6480, eller Klinisk Udviklingssygeplejerske Debbie Walsh, 2856 7346.

Der er planlagt samtaler onsdag 26. februar 2020.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.