Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk diætist

Klinisk diætist søges til et barselsvikariat på 30 timer til rehabiliteringsteamet i Sundhedscenter Viborg.  Ansættelsesperioden er pr. 1. april - 31. oktober 2018, med mulighed for forlængelse.
 
Ønsker du at være en del af et tværfagligt team, som medvirker til, at borgere med kronisk sygdom tager ansvar for at genvinde et meningsfyldt og aktivt liv?
 
Rehabiliteringsteamet i Sundhedscenter Viborg tilbyder rehabilitering og forebyggende indsatser med udgangspunkt i de regionalt udarbejdede forløbsprogrammer. Rehabiliteringsteamet er et tværfagligt team bestående af 4 fysioterapeuter, 2 sygeplejersker, 2 kliniske diætister og 1 ergoterapeut.
 
Du skal varetage individuel – og gruppebaseret diætbehandling af borgere med hjertekarsygdomme, KOL, diabetes type 2, kræft og osteoporose. Teamet har fælles ansvar for at bidrage til udviklingen af arbejdsgangene i forbindelse med hjerterehabilitering fase 2 og forløbsprogrammerne. Vi arbejder ud fra en helhedsorienteret tilgang til vores borgere og du er ansvarlig for at koordinere den rehabiliterende indsats ift. den enkelte borgers ressourcer og handlemuligheder. Som led heri indgår også deltagelse i den fysiske træning, der kan foregå inde såvel som ude, samt øvrige undervisningsopgaver. Du indgår også i et samarbejde med sundheds- og forebyggelseskonsulenterne om udarbejdelse af opskrifthæfter og afholdelse af vores praktiske tilbud om madværksted.
 
Du skal være indstillet på sent eftermiddags- og aftensarbejde i et vist omfang.
Du vil indgå i et tværfagligt og bredt samarbejde med kolleger i hele Sundhedscenteret om udvikling og varetagelse af de forebyggende og rehabiliterende tilbud til borgere med kronisk sygdom. Samarbejdet omfatter desuden eksterne partnere som fx patientforeninger.
 
 
Vi søger en klinisk diætist der:

   • har erfaring med – og interesse for at arbejde med sundhedsfremme og forebyggelse til borgere med kroniske sygdomme
   • kan vurdere den ernæringsrelaterede problemstilling og yde diætbehandling, som led i at fremme borgerens sundhed generelt
   • kan indsamle ernæringsfagligt data, dokumentere og evaluere med afsæt i Nutrition Care Proces and model (NCP)
   • har erfaring med -  interesse for – lyst til at undervise grupper indenfor det ernæringsfaglige område, såvel som indenfor andre sundhedspædagogiske områder som forandring af vaner
   • mestrer det brede sundhedsbegreb og har en anerkendende sundhedspædagogisk tilgang
   • kan lide at have en travl hverdag, hvor udvikling og nytænkning er væsentlig
   • har et godt humør og kan bidrage til en god stemning i en travl hverdag
   • lægger vægt på teamsamarbejde
   • er god til at kommunikere - både i dialogen med den enkelte og i forbindelse med formidling til mange forskellige aktører
   • kan arbejde selvstændigt
   • har gode IT og tekniske kompetencer 


Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

 Klik her for at se jobprofilhttps://viborg.emply.net/GetFile.aspx?id=43efda94-5d78-4ebb-9ab9-0540db58090f

Ved ønske om yderligere oplysninger kan du kontakte teamleder Birgitte Helm Eskildsen i Sundhedscenter Viborg på mail: bihe@viborg.dk eller på tlf.: 61 89 78 59.
Se mere på vores hjemmeside.

Samtaler afholdes fredag den 23. februar 2018.
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her