Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk Diætist med køkkenfaglig bagrund.

Klinisk diætist med køkkenfaglig baggrund søges til produktionskøkkenet på Henriksdal Plejecenter 30-35 timer ugentligt
 
Du er en dygtig og udviklingsorienteret klinisk diætist og har erfaring fra både produktion og klinisk diætist arbejde. Din dagligdag vil være en god blanding af at deltage i den daglige produktion, og være rådgiver/klinisk diætist på kommunens plejecentre. Dine opgaver vil være forskelligartede, og der vil i høj grad være fokus på udvikling i samarbejde med køkkenchefen.
 
Vi tilbyder et spændende job med udviklingsmuligheder, hvor du kan være med til at præge din egen hverdag. Du vil i starten have tæt sparring med køkkenchefen, og du deltager i et netværk med kommunens to øvrige diætister, der er ansat under sundhedscentret. Du får desuden mulighed for et tæt samarbejde med fast læge på to af kommunens plejecentre.
 
Vi arbejder ud fra vores kerneopgave, som er:
Vi lykkes, når beboeren og borgerne på Henriksdal oplever, at vi sammen tager ansvar for at støtte dem i at leve et værdigt liv hver dag.
 
Om dig
Du vil trives i en hverdag, hvor du bl.a.  beskæftiger dig med følgende:

   • Borgerrelaterede opgaver på plejecentrene
   • Deltager i den daglige produktion fra kl. 9-12
   • Undervisning
   • Koordinator for den generelle kostindsats
   • Formidle, dokumentere og sikre løbende kommunikation 

Vi forventer, at du både er uddannet diætist og har en køkkenfaglig baggrund, da jobbet indebærer udvikling af dysfagikost, diæter, billedmateriale m.m. Du vil i samarbejde med kollegaerne skulle bidrage til et godt læringsmiljø ift. oplæring af kollegaer og elever. Du er udviklingsorienteret og har gode formidlingsevner, da du indgår i tæt samarbejde med plejepersonalet under borgerkonferencer og videndeler med kollegaer i hverdagen.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i henhold til gældende overenskomst. Jobbet er på 30-35 timer ugentligt. Jobbet er ledigt til besættelse pr. 1.4.2018 eller snarest muligt derefter. Der bliver indkaldt til samtale tirsdag d. 13. marts 2018.
 
Ansøgningsfrist er mandag d. 5. marts 2018. kl. 12.00.
 
Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Eva Bojsen på 32384183. Du kan også orientere dig på vores hjemmeside http://henriksdal.htk.dk eller på kommunens hjemmeside www.htk.dk.
 
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her