Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk diætist søges til Århus og omegn

Har du interesse for ernæring og sundhed?

Vi er i rivende udvikling og har travlt på vores klinikker, hvorfor vi søger en klinisk diætist ca. 25 timer om ugen fordelt på de 2 klinikker. 

Der er mulighed for at få en bil stillet til rådighed samt fuldtidsstilling på sigt.

 

Jobbet som diætist i DiætistHuset:

Klienterne hos os er super motiverede, de har ressourcerne og er klar til at ændre deres livsstil. Derfor får du i arbejdet på vores klinikker en unik mulighed for at arbejde med en målgruppe som virkelig ønsker at ændre deres livsstil. Klienterne har selv valgt at starte op i et forløb hos os og du vil derfor ikke opleve udeblivelser eller manglende resultater. Tværtimod så har vi en tæt pakket kalender og klienter som når deres mål.

Arbejdet på klinikkerne er meget selvstændigt og der kan i perioder være travle dage, hvor du dagligt skal vejlede mange kunder. Det er derfor en nødvendighed, at du fungerer godt med at have mange bolde i luften, du kan bevare både overblik og humør på lidt hektiske dage, du kan tage ansvar og initiativ samt at du hviler godt i dig selv.

Vi har samlet al det administrative arbejde på vores hovedkontor i Roskilde, således at du kan koncentrere dig om at vejlede kunderne.

Dine arbejdsopgaver:

 • Vejledning primært indenfor vægttab, men også indenfor mave-tarm, allergi, sport/træning, PCOS, spiseforstyrrelser m.fl.
 • Udarbejdelse af kostplaner
 • Foredrag (ved behov for dette)

 

Faglig udvikling og arbejdsmiljø:

I DiætistHuset går vi meget op i faglig udvikling og trivsel på arbejdspladsen. Derfor er der ansat områdediætister som dækker hele landet, som har fokus på den enkelte medarbejder og som sørger for faglig udvikling, trivsel og sociale arrangementer.

Det betyder for dig om diætist:

 • Supervisioner
 • Faglige sparingsdage/temadage
 • Videosparing på tværs af landet
 • Jævnlige opfølgninger med din områdediætist vedr. trivsel, spørgsmål og faglig udvikling
 • Sociale arrangementer

 

Om dig:

 • Du er uddannet klinisk diætist. (Dette er et krav fra Sygeforsikring Danmark, for at de vil udbetale tilskud til samtalerne) 
 • Du besidder gode formidlingsevner
 • Du har en solid videnskabelig viden om sundhed og ernæring
 • Du er selvstændig, engageret og handlekraftig
 • Du er rummelig og fleksibel

 

Din arbejdsplads:

DiætistHuset er Danmarks største og førende diætistklinik. Den første klinik blev åbnet i 2008 og vi er nu 36 klinikker fordelt rundt i landet. Hos DiætistHuset tilpasser vi altid kostvejledningen, så den passer til den enkelte klients mål og behov – samtidig sørger vi for at indføre langtidsholdbare vaner for klienten. Vi arbejder ud fra at "Alt er tilladt", og det drejer sig om mængder og ikke forbud.

Vi er 40 medarbejdere fordelt over hele landet. Alle vores klinikker består af engagerede og dygtige kolleger, som alle brænder for deres arbejde.

Læs mere om DiætistHuset på www.diaetisthuset.dk

Arbejdstiden vil primært ligge i dagtimerne mellem kl. 8-17, men på alle klinikker har vi min. én sen dag om ugen, hvor der er åben - så her vil arbejdstiden ligge om aftenen.

 

Sådan søger du:

Ansøgningen sendes til: massi@diaetisthuset.dk

Ansøgningssamtalerne afholdes løbende – også inden ansøgningsfristen, da vi ønsker ansættelse hurtigst muligt. Ved relevante spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Massi Fazli på telefon 81 11 49 23.

Har du kvalifikationerne og har stillingen vakt din interesse, ser vi frem til at du bliver vores nye kollega.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.