Klinisk diætist søges til klinik v. Fit&Sund Hjørring

Kunne du tænke dig at blive en del af et tværfagligt team, som er i rivende udvikling?

Fit&Sund er i rivende udvikling, og har nu udvidet til Hjørring, hvor vi søger en engageret medarbejder, som er uddannet klinisk diætist med erfaring, drive og ekspertise inden for sundhed og ernæring. Diætisten skal have lyst til at udvikle og afvikle nye tiltag i samarbejde med andet personale lokalt og på kædeplan. Og vigtigst af alt: motivere og være med til at vores klienter opnår deres mål og ønsker.

Vi er en del af kæden ”Fit&Sund” - Fitness og Sundhedshus. Her er derfor masser af kollegaer og samarbejdspartnere og mulighed for tiltag og udvikling. Lokalt vil der være tæt samarbejde med personlige trænere, husets personale og fysioterapeuter. Og på kædeplan har du 17 diætistkolleger, som mødes hvert kvartal omkring sparring og udvikling, og der er mulighed for deltagelse i de 2 årlige lederkonferencer for hele organisationen, både inden- og udenlands.

Om stillingen

Vores nye kollega skal arbejde med individuel og gruppebaseret kostvejledning samt undervisningsforløb for en bred målgruppe med forskellige udfordringer og behov. Arbejdspladsen vil være ved Fit&Sund i Hjørring. Arbejdstiden er fleksibel og kan variere efter ønsker og behov, det aftales indbyrdes, og kan eventuelt suppleres med andet job.

Det er en ny klinik, så man kan selv være med til at præge og udvikle den. Der vil derfor i starten ikke være kundekartotek, men fuldtid som potentiale på sigt.

Det forventes, at man mindst 1 arbejdsdag pr. uge, arbejder til efter kl.16.00 (man møder selvfølgelig senere denne dag, hvis man vil).

Der er også mulighed for andre timer i Fit&Sund fx. receptionstimer, og herved på anden vis indgå i husets team.

 

Vi har forventning om, at du indgår i et team bestående af fysioterapeuter, personlige trænere og andet personale. Du deltager i vores fælles møder, hvor vi planlægger fremtidige samarbejdsopgaver samt udvikler nye koncepter i huset. Og ligeledes forventes det at du vil deltage i kvartalsmøder og byde ind med forslag og tiltag på diætistområdet sammen med dine kolleger.

 

Det er vigtigt, at du ser dig selv som innovativ og iværksætter, med drive og ønske om ”til dels” at være selvstændig. Der vil være hjælp i processen samt løbende opfølgning og kontakt fra ligesindede kollegaer. Du står derfor ikke alene, som i en anden selvstændig jobsituation

 

 

Vi ønsker en medarbejder som:

  • Uddannet klinisk diætist, kan fremvise autorisations ID (OBS: adgangskrav til stillingen!!)
  • Har erfaring med eller interesse i gruppebaseret og individuel kostvejledning
  • Har mod på at skabe, udvide og vedligeholde sin klientbase
  • Trives med forskelligartede opgaver og en travl hverdag
  • Er robust og arbejder godt selvstændigt, men også kan indgå i vores tværfaglige samarbejde med bl.a. fysioterapeuter og personlige trænere.
  • Vil/ kan arbejde med markedsføring på fx sociale medier
  • Har interesse for træning og fitness (men ikke et krav)

 

Der er tale om en indlejer-stilling, som evt. kan suppleres med andet arbejde. Mulighed for god resultatorienteret bonus og samarbejde med gode kollegaer i et stærkt team, samt potentiale for fuldtidsstilling på sigt.

 

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til Jane Agergaard, Klinisk Diætist på tlf: 2728 1886.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Opstart snarest muligt eller efter aftale.

Vi tillader os at se bort fra ansøgere, som ikke kan fremvise autorisations ID (dimmitender godtages), da dette er et krav til stillingen, grundet samarbejde med s.dk, sundhedsforsikringer og fysioterapeuter.

 

Ansøgning vedhæftet relevante bilag sendes pr mail: job@proaktivdiaetist.dk

 

 

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.