Klinisk diætist søges ved Hjertesygdomme, Aarhus Universitetshospital

En stilling som klinisk diætist ved Hjertesygdomme er ledig til besættelse pr. 1. september 2020 eller efter aftale. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge.

Hjertesygdomme
Aarhus Universitetshospital og Hjertesygdomme foretager en lang række højtspecialiserede og regionale behandlinger, og har desuden hovedfunktion for hospitalets lokalområde. Afdelingen er en stor afdeling, som er spredt over en stor geografi med mange medarbejdere (450).

Afdelingen er organiseret i fire sengeafsnit, to dagafsnit, specialeambulatorier og et stort kardiologisk laboratorium.

Hjertesygdomme er en universitetsafdeling i konstant udvikling til gavn for patienter og medarbejdere. Afdelingen varetager undersøgelse, behandling, pleje og rehabilitering indenfor alle områder i det hjertemedicinske speciale-både hos børn, unge og voksne. Et udsnit af de patientgrupper, som du har berøring med er patienter med familiær hyperkolesterolæmi, hypertriglyceridæmi og kombineret dyslipidæmi, patienter med hjertesvigt og udvalgte patienter, som går i hjerterehabilitetstilbud efter hjertestop og AMI.

Herudover får du samtaler med hjertepatienter som skal på hjertetransplantationslisten, som har pulmonal hypertension og andre typer af hjertepatienter som oplever vægtproblemer.

Det er et krav, at vores nye kollega har erfaring med

 • diætbehandling af kardiologiske patienter herunder dyslipidæmi
 • diætbehandling af patienter med livsstilssygdomme, herunder type 2 diabetes og adipositas
 • ernæringsterapi herunder sondeernæring og parenteral ernæring hos indlagte patienter
 • vejledning af studerende
 • rådgivning og vejledning af afdelingens personale i ernæringsfaglige og relevante diætetiske emner
 • at indgå i relevante behandlerteams og deltage i relevante afdelings- og tværfaglige konferencer og møder med selvstændig faglig deltagelse
 • udviklingsprojekter, herunder deltagelse i relevant forskning og udvikling, herunder udarbejdelse af procedurer og kliniske retningslinjer.

Vi ønsker yderligere en kollega, der besidder følgende kvalifikationer
 • autoriseret klinisk diætist
 • føler sig kompetent og i stand til at arbejde selvstændigt og alene med mange arbejdsopgaver
 • har en stærk faglig identitet
 • er god til at skabe overblik, koordinerer og planlægge, da dagens program består at både planlagte ambulante diætetiskforløb samt mere akutte diætetiske problemstillinger
 • er initiativrig og har gode samarbejdsevner, der medvirker til et godt arbejdsmiljø.

Afdelingen kan tilbyde
 • godt tværfagligt samarbejde med afdelingens læger, sygeplejersker og sekretærer
 • selvstændig tilrettelæggelse af arbejdsopgaver
 • et spændende speciale med varierende arbejdsopgaver.


Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Anne Grete Boel Villadsen på 4013 4510 ( ferie i uge 28-29-30).Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.