Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk farmaceut søges til Klinisk Farmakologisk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg hospital

Klinisk Farmakologisk afdeling søger en klinisk farmaceut til en stilling pr. 1. september 2020 eller snarest derefter.

Afdelingen betjener hele Region Hovedstaden med blandt andet lægemiddelrådgivning og er fysisk beliggende på Bispebjerg Hospital – til afdelingen hører også et laboratorium, der ligger på Rigshospitalet.

Stillingsindhold:
Der søges en klinisk farmaceut til at forestå et forskningsprojekt vedrørende medicingennemgange og rationel farmakoterapi.

Projektet inkluderer bland tandet at varetage videnskabeligt arbejde i form af litteraturgennemgange og et klinisk projekt med patientinddragende medicinsanering.

Den kliniske farmaceut forventes således selvstøndigt, med tværfaglig sparring med almen praksis, relevante speciallæger mm., at kunne foretage medicingennemgange i klinikken, samt at kunne indhente data og analysere effekten af indsatsen.
Den kliniske farmaceut vil desuden skulle forberede og forestå undervisning i klinisk farmakologi af læger, sygeplejersker og andre faggrupper.

Der forventes derudover gode samarbejds- og kommunikationsevner, åbenhed samt struktur og overblik med henblik på løsningen af de foreliggende opgaver.

Kvalifikationer:
Det forventes, at den kliniske farmaceut kan arbejde selvstændigt og systematisk på et højt fagligt niveau, det vil være en stor fordel, hvis man har erfaring med kliniske medicingennemgange. Det vil være en fordel, hvis ansøgeren har dokumenteret erfaring med forskning og projektstyring.

Vilkår:
Ansøgeren vil blive ansat efter overenskomstmæssige vilkår som klinisk assistent. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år med mulighed for forlængelse til maksimalt 3 års ansættelse. Stillingen er omfattet af lokal løndannelse.

Ansøgning:
Nærmere oplysninger om stillingen kan rekvireres ved henvendelse til overlæge, ph.d. Mikkel Bring Christensen, tlf. 3863 5593.
Ansøgning og CV samt relevante bilag indeholdende oplysninger om uddannelse, undervisningserfaring, videnskabelig erfaring m.v. sendes elektronisk vis nedenstående link.
Ansøgningsfrist er den 1. juli 2020. Samtaler afholdes i uge 29 (den 15. juli), 2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.