Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk farmakonom til medicinservice, Region Sjælland Sygehusapoteket, Roskilde

Har du lyst til at gøre en forskel og være en del af vores spændende sygehusapoteksmiljø, der arbejder med klinisk farmaci, så er chancen der nu.

Vores medicinserviceteam i Roskilde har brug for en ny kollega til at være med til at varetage medicinservice, medicindispensering og medicinadministration, samt andre nye opgaver.

Vi er 11 kliniske farmakonomer og 1 ledende farmakonom, der ligger vægt på et godt arbejdsklima, og er et team med gode samarbejdsevner og et godt humør, som leder efter ny kollega med samme værdier .

Vi kan tilbyde

 • 30-37 timers arbejdsuge efter aftale i tidsrummet fra kl. 7 til 15

 • Et selvstændigt og spændende job med afvekslende arbejdsopgaver

 • Oplæring og kvalificering i medicinservice og andre opgaver

 • Tværfagligt samarbejde med de kliniske afdelinger

Din profil

Vi forventer at du er uddannet farmakonom. Har du tidligere erfaring med medicinservice og klinisk farmaci er det et plus, men ikke en forudsætning for ansættelse, da vi står klar til at give dig en god introduktion og oplæring allerede fra første dag.

Derudover forventer vi, at du:

 • Besidder stor og bred farmakologisk viden
 • Har gode kommunikations- og formidlingsevner i skrift og tale, så dit budskab bliver klart forstået på alle niveauer
 • Er initiativrig og arbejder serviceorienteret og ansvarsfuldt
 • Evner at arbejde selvstændigt, systematisk og målrettet, også i pressede situationer. Det er nødvendigt, at du kan prioritere dine opgaver
 • Har et godt humør og bidrager til at hver dag bliver en god dag
 • Kan lide at have kontakt med patienter, som kan være alvorligt syge
 • Kan møde kl. 7.00 om morgenen
 • Er fleksibel og åben for arbejde på andre tidspunkter, fx weekender og helligdage på sigt

Sygehusapotekets opgaver for kliniske farmakonomer

Som Sygehusapotek er det en af vores vigtigste opgaver at levere serviceydelser såsom medicinservice til sygehuse, hospice og psykiatri i Region Sjælland. Medicinservice er organiseret som seks medicinserviceteams på regionens største sygehusgeografier.

Medicinservice er en kontraktbaseret ydelse, hvor vi som Sygehusapotek indgår aftale med afdelingerne om at løse opgaver på vegne af dem. På medicinservice tager vi os af lagerstyring af medicinrum, udløbskontrol og kassation af lægemidler.

Vi foretager tillige en teknisk ordinationsgennemgang af indlagte patienters medicin og indgår i tværfaglig dialog med afsnittenes personale omkring patienternes lægemiddelordination, herunder rådgivning om terapivalg inden for lægemiddelområdet. Desuden er vi til rådighed for lægemiddelrelaterede spørgsmål og henvendelser fra afdelingerne.

Ved medicindispensering og administration af medicin arbejder vi som regel på afdelingen hele dagen med mødetid fra kl. 7.00. Vores opgaver består bl.a. i at doserer og udlevere medicin til indlagte patienter samt bistå ved udlevering af medicin ved udskrivelse. Medicindispenseringen foregår i tæt samarbejde med afdelingens læger og sygeplejersker og tilpasses løbende, således at vi som farmakonomer på bedste måde bidrager med vores faglighed og eksempelvis medvirker til større compliance og færre utilsigtede hændelser.

Som ansat i medicinserviceteamet i Roskilde, vil du få din daglige gang på de kliniske afdelinger på universitetshospitalet Sjælland i Roskilde, men på sigt kan du også blive en af flere faste farmakonomer med tilknytning til Psykiatrien i Roskilde. I Roskilde har vi et bredt spænd af specialer, og dermed også forskellige ydelser tilpasset de kliniske afdelingers behov.

Du arbejder meget selvstændigt, men med dine kollegaer indenfor rækkevidde. I teamet hjælper vi alle hinanden således, at kvaliteten af vores medicinserviceydelse er i top - og det samme er vores teamwork og arbejdsglæde.

Ansættelse

 • Løn og ansættelse følger relevant overenskomst

 • Forventet ansættelse 01.11.2020

Ansættelsessamtaler

 • Samtaler forventes afholdt løbende, dog senest uge 39.

Om Sygehusapoteket
Sygehusapoteket er et selvstændigt virksomhedsområde med 225 medarbejdere, som leverer lægemidler, medicinservice og klinisk farmaceutisk service til sygehusene i Region Sjælland. Vi indkøber lægemidler og producerer også lægemidler både til lager og til den enkelte patient, især kemoterapi til kræftpatienter. Vi håndterer lægemidler for 1 mia. kr. om året.

”Med fokus på lægemidler gør vi vores bedste for, at medmennesker med behov for sygehusbehandling er trygge, velbehandlede og bedre i stand til at klare dagen i morgen”

Du kan læse mere om Sygehusapoteket her


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.