Klinisk jordemodersupervisor i vikariat til Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling, svangre-fødeafsnit, Næstved Sygehus


Vi er en specialafdeling med ca. 2000 fødsler. Vores mål er at give den bedste behandling i graviditeten, den bedste fødsel og den bedste start på barselsperioden for hver familie.

I maj 2018 flytter hele afdelingen til Slagelse. Gynækologisk Afdeling, ambulatorier og jordemoderkonsultation flytter til ombyggede afsnit på Slagelse Sygehus.Svangre-føde-barselsafsnit flytter til en nybygget afdeling.

 • Vi modtager visiterede graviditeter og fødsler fra den sydlige del af Region Sjælland
 • Vi har jordemoderkonsultation syv steder, seks fødestuer og 15 svangre-barselpladser
 • Efter flytning til Slagelse har vi fem sansefødestuer og tolv svangre-barselpladser. Til gengæld udvides akut svangrefunktion/fødemodtagelse fra tre til fem rum samt to observationsstuer

 • De kliniske jordemodersupervisorer har primært funktion på svangre- og fødeafsnittet. Fysisk ligger svangre-, føde-, barsel- og neonatalafsnit sammen, og der er et tæt samarbejde afsnittene imellem.

  Med kliniske jordemodersupervisorer ønsker vi at styrke kvaliteten på de patologiske forløb, skabe gode rammer for sparring på de normale forløb og styrke koordinering af det tværgående samarbejde omkring familierne.

  Vi søger jordemødre som har/kan
 • Klinisk erfaring fra specialafdeling og solidt fagligt fundament
 • Faglige og pædagogiske kompetencer til at være jordemoderens sparringspartner på graviditets- og fødselsforløb
 • Lyst til at arbejde med kvalitet, læring og udvikling - også på det organisatoriske niveau. Du formår at gå forrest, tage ansvar og initiativ på de områder, du er tovholder på.
 • Kompetencer til at arbejde tværfagligt, prioritere og uddelegere
 • Holde overblik på tværs af afsnit og funktioner
 • Tage ansvar for at fordele personaleressourcer til opgaver på en måde, som tager hensyn til såvel drift som patientforløb
 • Bidrage til afdelingens gode arbejdsmiljø
 • Varetage tovholder opgaver i vikariatets varighed. Det kan f.eks. være hygiejnenøgleperson, apparatur (intro til, vedligeholdelse, kontakt til teknisk afdeling) samt faglige ansvarsområder som senabort/foetus mortuus

 • Det forventes, at du deltager i det kliniske arbejde, når det er nødvendigt, men det er ikke din primære funktion.

  Vi ønsker ansøgere, som ud over de ovenfor beskrevne kvalifikationer, har lyst til at arbejde med kvalitet, udvikling og undervisning.

  De kliniske jordemodersupervisorer arbejder alene og afløser hinanden i vagt. De skal understøtte tværfagligt samarbejde samt læring og udvikling gennem sparring. Derfor er kommunikation en særlig vigtig kompetence for ansøgere. Vi vægter, at jordemødrene oplever kontinuitet på beslutninger og værdier uanset hvilken klinisk jordemoder supervisor, som har vagt.

  Jordemodergruppen er lille, kender hinanden godt, har god kollegial støtte, et godt samarbejde og tradition for faglig sparring. Den kliniske jordemodersupervisor funktion understøtter, at basisjordemoderen forbliver ansvarlig for forløbet, også når det komplicerede forløb bliver tværfagligt.

  De seks kliniske jordemodersupervisorer er i vagt fra kl. 7.30 til 8.30 (efterfølgende døgn).

  Fra kl. 7.30 til 20.30 med fremmøde i afsnittene, hvorefter vagten frem til 7.00 er fra vagtværelse. Ved vagtens afslutning deltager den kliniske jordemodersupervisor i jordemødrenes vagtskifte, lægernes morgenkonference og kapacitetskonference (svangre-føde-barsel-neonatalafsnittene).

  De seks kliniske jordemodersupervisorer dækker hinanden ved sygdom i gruppen, sådan at der altid er en klinisk jordemodersupervisor i vagt. Vagtskema lægges af en klinisk jordemodersupervisor og gruppen planlægger selv ferie afholdelse og har høj grad af indflydelse på tilrettelæggelse af arbejdsliv.

  Ledelsesmæssigt refererer du til jordemoderleder på svangreafsnittet, Signe Frederiksen.

  Løn – og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst.

  Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse
  Vi har viljen til at blive bedre hver dag

  Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
  Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
  På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

  Dit behov – vores fælles opgave


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:12. februar 2018
  Udløbsdato:25. februar 2018

  Sonograf (jordemoder/sygeplejerske) til scanning af gravide, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

  Region Sjælland

  Vi kan tilbyde en spændende stilling som sonograf. Det vil være en fordel, hvis du i forvejen har kompetencer inden for scanning af gravide. Vi søger en sonograf til fast stilling, gerne 37 timer pr. uge, da n af vores dygtige sonografer skal pensio...