Klinisk overlæge til Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatrisk klinik i NæstvedVed Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik i Næstved er en stilling ledig for klinisk overlæge. Funktionen er fortrinsvis knyttet til et børnepsykiatrisk udrednings-team. Stillingen er på 37 timer pr. uge og til besættelse fra 01.05.18 eller snarest derefter.

Kompetencer

Stillingen kan søges af speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri med nedenstående kvalifikationer

 • Medicinsk ekspertise

 • Speciallægeanerkendelse, gerne suppleret med psykoterapeutisk videreuddannelse
 • Kommunikation

 • Erfaring og uddannelse inden for kommunikation. Det vil være en fordel, hvis ansøgeren kan indgå som underviser
 • Ledelse/administration

 • Det er ønskeligt, at ansøgeren kan indgå i administrative samarbejdsfora, og har ledelsesmæssig erfaring
 • Sundhedsfremme

 • Pædagogisk indsigt og viden som kan indgå i forældreundervisning m.v.
 • Akademiker

 • Det vil være ønskeligt, hvis ansøgeren har forskningsmæssig erfaring eller interesse
 • Professionel

 • Kunne arbejde selvstændigt herunder administrere egne ressourcer afbalanceret med de fordringer, der er af behandlingsmæssig, etisk og juridisk art

  Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik i Næstved

  Klinikken varetager undersøgelse og behandling af børn og unge i alderen 0-17 år med psykiatriske lidelser. Den samlede medarbejdergruppe er opdelt i mindre teams, der arbejder med henholdsvis børne- og ungeområdet.

  Børne-teamet varetager primært udredning og behandling af alle psykiatriske lidelser hos børn mellem 0-13 år. Ungeteamet varetager udredning og behandling af psykiatriske lidelser hos unge mellem 13 og 17 år. Endvidere et ADHD-team, der varetager behandling af hele aldersgruppen.

  Klinikken arbejder ud fra en biologisk, psykologisk og social forståelsesmodel. I den psykologiske behandling arbejdes ud fra såvel psykodynamisk, mentaliseringsbaseret, som kognitiv referenceramme med respekt for og inddragelse af den nyeste teoretiske viden indenfor såvel det samlede psykologiske felt, som det psykiatriske felt. Vi lægger vægt på det tværfaglige samarbejde og dialog, selvstændighed og fleksibilitet vedrørende arbejdstilrettelæggelse.

  Klinikken indgår aktuelt i et større mentaliseringsbaseret forskningsprojekt.

  Klinikken deltager i den præ- og postgraduate lægeuddannelse

  Læs mere om klinikken her

  Arbejdsopgaver
 • Undersøgelses- og behandlingsopgaver
 • Deltagelse i ugentlige tværfaglige konferencer, uddannelse af yngre læger, og bidrage til at udvikle det akademiske miljø
 • Medansvarlig for planlægning og koordinering af patientforløb
 • Ansvarlig for vejledning, undervisning, rådgivning til forældre og samarbejdspartnere
 • Deltagelse i bagvagtsfunktion for yngre læger

 • Vi tilbyder dig
 • En grundig introduktion
 • En afvekslende hverdag, hvor relationer til børn og familier er i centrum
 • Samarbejde i et kompetent, tværfagligt udviklende miljø
 • Deltagelse i afsnittets interne og eksterne konferencer og supervision

 • Løn og ansættelsesforhold

  Løn i henhold til gældende overenskomst.

  Ansættelsen er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende børne- og straffeattest til offentligt brug.

  Den kliniske overlæge refererer til klinikkens afsnitsledelse

  Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri

  Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af ni kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 300 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde.

  Lægegruppen består af: 26 speciallæger og 16 læger i uddannelsesforløb. Lægegruppen har månedligt fælles lægemøde ud over afsnitsvise lægefaglige møder.

  Afdelingen deltager i den kliniske undervisning af medicinske studenter ved Københavns Universitet.

  Afdelingen har et forvagtslag med funktion fra kl. 08.00-22.00 i Roskilde på alle dage samt bagvagt i beredskab. I Roskilde samarbejder afdelingen med voksenpsykiatrien, der har en døgnbemandet psykiatrisk akutmodtagelse PAM, der er åben for alle regionens borgere.
 • Afdelingen prioriterer høj faglighed og har stort fokus på læringsmiljø, hvorfor læring i hverdagen, men også mere formaliseret undervisning prioriteres højt
 • Uddannelsesaktiviteter i forhold til såvel grund-, videre- og specialistuddannelser
 • Afdelingen er godkendt til alle specialets regionsfunktioner
 • Afdelingen har godkendte supervisorer inden for flere specialistretninger
 • Det psykoterapeutiske arbejde vægtes højt. Klinik for Psykoterapi og Selvmordstruede tilbyder undervisning og supervision til Yngre Læger og psykologer under uddannelse
 • I samarbejde med Psykiatriens Forskningsenhed, Region Sjælland har vi i afdelingen aktuelt ansat en forskningslektor, tre Ph.d.-studerende og en post doc. Læs mere om Forskningsenheden her

 • Yderligere oplysninger

  Du er meget velkommen til at kontakte afsnitsledelsen ved overlæge Peter Fleng Daniel og afdelingssygeplejerske Dorte Thustrup, 58 53 83 50 / 58 53 83 10 eller ledende overlæge, Ph.d. Jesper Pedersen, 51 16 79 99 med henblik på en uformel drøftelse.

  Ansøgning

  Ansøgning vedlagt dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse samt dokumentation på certificeringer i Sundhedsplatformen skal medsendes ansøgningen. Ansøgning fremsendes elektronisk via ’søg jobbet’.

  Ansøgningsfrist: 01.03.18

  Ansættelsessamtale 15.03.18

  Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

  ”Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer”

  Om Psykiatrien
  Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

  Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

  Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:18. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Sessionslæge til Rekrutteringscenter Slagelse

  Civile stillinger

  Har du lyst til at blive en vigtig del af et professionelt lægefagligt team, der på landsplan årligt helbredsundersøger ca. 40.000 unge ved Forsvarets Dag, så har du her muligheden.Om os Vi er en værnsfælles enhed på Antvorskov Kaserne i Slagelse, d...
  Indrykket:19. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Afdelings- og overlæge til gastroenterologisk speciale, Slagelse Sygehus

  Region Sjælland

  En stilling som over- eller afdelingslæge ved gastroenterologisk afsnit, Medicinsk Afdeling 1, Slagelse Sygehus, er ledig til besættelse snarest muligt efter aftale. Vi søger en speciallæge i Intern medicin, gastroenterologi, eller en afdelingslæge ...
  Indrykket:21. januar 2018
  Udløbsdato:19. februar 2018

  Afdelingslæge

  Filadelfia

  Har du interesse for epileptologi og ønsker at udvikle dig yderligere? Vi søger en afdelingslæge med interesse for epilepsi med tiltrædelse så snart som muligt. Epilepsihospitalets pædiatriske afdeling har 16 sengepladser og et travlt ambulatorium f...
  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:26. februar 2018

  Introduktionsstilling i anæstesi til Slagelse Sygehus

  Region Sjælland

  En etårig introduktionsstilling er ledig til besættelse. Stillingen ønskes besat 01.04.18 Slagelse Sygehus ligger i bekvem transportafstand fra København og Odense. Afdelingen yder ca. 9.000 anæstesier årligt indenfor ortopædkirurgi, kirurgi, karkir...
  Indrykket:1. februar 2018
  Udløbsdato:3. marts 2018

  Afdelingslæge til audiologisk afsnit, Øre-, næse-, hals- og kæbekirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge

  Region Sjælland

  Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Vi er i gang med at skabe et fuldt udbygget Universitetshospital. Vil du med på holdet? Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Henover det næste årti vil vi...