Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk psykolog i de bedst tænkelige rammer

Psykologhuset Encounter søger en dygtig og erfaren klinisk psykolog på fuld tid. Du vil blive en del af en dynamisk og velfungerende gruppe på en arbejdsplads med højt fagligt niveau, et stærkt kollegialt fællesskab, godt arbejdsmiljø og indbydende fysiske rammer.

 

Encounter er et nytænkende psykologhus, der stræber efter at tilbyde de bedste omstændigheder for klinisk psykoterapi. Vi har indrettet os på en måde, så vi tilbyder de bedste elementer fra den privatpraktiserende psykologs hverdag kombineret med de kvaliteter, som en fast arbejdsplads tilbyder. Modellen tilbyder en god balance mellem frihed og stabilitet.

 

Vores psykologteam er samlet under ét tag – og dette gør os i stand til at løfte det faglige niveau gennem en række tiltag. Vi tilbyder intern supervision ugentligt samt ekstern supervision i samarbejde med nogle af landets mest anerkendte psykologer indenfor kognitiv adfærdsterapi. Vi tilbyder vores medarbejdere at deltage i kurser, efteruddannelse og konferencer. Vi skaber et miljø, hvor intern sparring prioriteres højt – blandt andet i form af ugentlige interne behandlingskonferencer.

Derfor er det vigtigt, at vores psykologer ønsker at gå engageret ind i et stærkt fagligt fællesskab, hvor der er plads til initiativ og medindflydelse.

 

For at skabe gode rammer for kollegialt sammenhold har vi blandt andet daglig fælles frokost. Vi gør meget for at dyrke et godt socialt fællesskab med en uformel tone og et inkluderende menneskesyn. Vi tror på, at hvis man skal udfolde sit potentiale, er det vigtigt, at der er plads til at være sig selv. Vi forsøger at støtte vores medarbejdere i deres faglige udvikling i stedet for at kigge dem over skulderen. Vi skal ikke måles og vejes hver eneste dag, og vi skal ikke løbe hurtigere, end vi kan. Hos Encounter er vi sammen om at løfte niveauet.

 

I psykologhuset Encounter arbejder vi med kognitiv adfærdsterapi. Vi arbejder primært med anden bølge, men supplerer med metoder fra tredje bølge.

Din primære arbejdsopgave som psykolog hos Encounter vil bestå i terapeutiske samtaler, men der vil også være mulighed for andre initiativer såsom afholdelse af workshops, foredrag, gruppeterapiforløb, mm.

Vi opfatter den terapeutiske samtale som den væsentligste faglige målestok – og vi søger derfor psykologer, der opfatter terapi som deres spidskompetence. Det er vigtigt, at du som psykolog formår at skabe et trygt og professionelt grundlag for samtaler, der kan sætte en hurtig forandringsproces i gang.

Vi søger derfor en psykolog med solid erfaring indenfor samtaleterapi.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Vi indkalder til samtaler løbende.

 

 

Udtalelser fra nogle af Encounters psykologer:

”Encounter er en arbejdsplads, hvor terapiens kvalitet er i centrum og hvor der er plads til personlig udvikling i skønne omgivelser.”

”Jeg trives utrolig godt med en bred række af psykologfaglige udfordringer, en leder som brænder for at jeg skal få den udvikling jeg har behov for, håndfast supervision og et meget støttende kollegialt fællesskab."

”Ingen bureaukrati og dokumentation, bare den psykologiske kerneydelse og frem for alt suverænt kollegaskab … Bedste arbejdsplads nogensinde!”


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Psykologer til den tværfaglige støttefunktion i Område Brønshøj / Vanløse

Team C Psykologer - Brønshøj/Vanløse

En af vores dygtige psykologer har fået andre opgaver i huset, og vi har nu mulighed for at ansætte to psykologer i faste stillinger med opstart 1. november eller snarest. Derudover er flere af vores psykologer gravide og går på barsel henover de næ...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:24. september 2018

Psykolog (med eller på vej mod autorisation) til IBOS - Instituttet for Blinde og Svagsynede

Instituttet for Blinde og Svagsynede (IBOS)

Ønsker du en hverdag som psykolog på en dynamisk arbejdsplads, der er inde i en meget spændende udvikling? Har du erfaring med specialpædagogik, rehabilitering og kognitive udredninger? IBOS Instituttet for Blinde og Svagsynede er et nationalt kompe...
Indrykket:17. september 2018
Udløbsdato:12. oktober 2018

Alsidig psykologstilling ved Tværfagligt Smertecenter Rigshospitalet 37 timer ugentligt

Rigshospitalet

København
Da en af vores tre psykologstillinger bliver ledig til besættelse, søger vi en autoriseret psykolog, der interesserer sig for sundhedspsykologi, har længerevarende klinisk erfaring og lyst til at bidrage til tværfaglig behandling af patienter med ko...
Indrykket:22. september 2018
Udløbsdato:17. oktober 2018

Psykolog med interesse for evidensbaseret praksis søges til privat praksis

Psykologerne Johansen, Kristoffersen og Pedersen I/S

Frederiksberg
Psykologerne Johansen Kristoffersen (PJK) søger en psykolog, der ønsker at arbejde med evidensbaseret kognitiv adfærdsterapi og undersøgelser, til en fuldtidsstilling med start d. 01.10.2018 eller hurtigst muligt. PJK er en privat psykologpraksis, d...
Indrykket:6. september 2018
Udløbsdato:24. september 2018

Psykiatrisk åbent døgnafsnit 5 på PC Ballerup søger specialpsykolog, gerne med erfaring indenfor døgnbehandling

Psykiatrisk Center Ballerup

Albertslund
Vi søger en specialpsykolog til en fast fuldtidsstilling. Stillingen er til besættelse 1.12.18 Om os Afsnit 5 er et åbent døgnafsnit med plads til 16 indlagte ptt. Behandlingstilbuddet består af kognitiv adfærdsterapeutisk behandling med recovery-ti...
Indrykket:28. august 2018
Udløbsdato:4. oktober 2018