Klinisk psykolog i de bedst tænkelige rammer

Psykologhuset Encounter søger en dygtig og erfaren klinisk psykolog på fuld tid. Du vil blive en del af en dynamisk og velfungerende gruppe på en arbejdsplads med højt fagligt niveau, et stærkt kollegialt fællesskab, godt arbejdsmiljø og indbydende fysiske rammer.

 

Encounter er et nytænkende psykologhus, der stræber efter at tilbyde de bedste omstændigheder for klinisk psykoterapi. Vi har indrettet os på en måde, så vi tilbyder de bedste elementer fra den privatpraktiserende psykologs hverdag kombineret med de kvaliteter, som en fast arbejdsplads tilbyder. Modellen tilbyder en god balance mellem frihed og stabilitet.

 

Vores psykologteam er samlet under ét tag – og dette gør os i stand til at løfte det faglige niveau gennem en række tiltag. Vi tilbyder intern supervision ugentligt samt ekstern supervision i samarbejde med nogle af landets mest anerkendte psykologer indenfor kognitiv adfærdsterapi. Vi tilbyder vores medarbejdere at deltage i kurser, efteruddannelse og konferencer. Vi skaber et miljø, hvor intern sparring prioriteres højt – blandt andet i form af ugentlige interne behandlingskonferencer.

Derfor er det vigtigt, at vores psykologer ønsker at gå engageret ind i et stærkt fagligt fællesskab, hvor der er plads til initiativ og medindflydelse.

 

For at skabe gode rammer for kollegialt sammenhold har vi blandt andet daglig fælles frokost. Vi gør meget for at dyrke et godt socialt fællesskab med en uformel tone og et inkluderende menneskesyn. Vi tror på, at hvis man skal udfolde sit potentiale, er det vigtigt, at der er plads til at være sig selv. Vi forsøger at støtte vores medarbejdere i deres faglige udvikling i stedet for at kigge dem over skulderen. Vi skal ikke måles og vejes hver eneste dag, og vi skal ikke løbe hurtigere, end vi kan. Hos Encounter er vi sammen om at løfte niveauet.

 

I psykologhuset Encounter arbejder vi med kognitiv adfærdsterapi. Vi arbejder primært med anden bølge, men supplerer med metoder fra tredje bølge.

Din primære arbejdsopgave som psykolog hos Encounter vil bestå i terapeutiske samtaler, men der vil også være mulighed for andre initiativer såsom afholdelse af workshops, foredrag, gruppeterapiforløb, mm.

Vi opfatter den terapeutiske samtale som den væsentligste faglige målestok – og vi søger derfor psykologer, der opfatter terapi som deres spidskompetence. Det er vigtigt, at du som psykolog formår at skabe et trygt og professionelt grundlag for samtaler, der kan sætte en hurtig forandringsproces i gang.

Vi søger derfor en psykolog med solid erfaring indenfor samtaleterapi.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Vi indkalder til samtaler løbende.

 

 

Udtalelser fra nogle af Encounters psykologer:

”Encounter er en arbejdsplads, hvor terapiens kvalitet er i centrum og hvor der er plads til personlig udvikling i skønne omgivelser.”

”Jeg trives utrolig godt med en bred række af psykologfaglige udfordringer, en leder som brænder for at jeg skal få den udvikling jeg har behov for, håndfast supervision og et meget støttende kollegialt fællesskab."

”Ingen bureaukrati og dokumentation, bare den psykologiske kerneydelse og frem for alt suverænt kollegaskab … Bedste arbejdsplads nogensinde!”


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Instruktorer til Institut for Psykologi, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Institut for Psykologi

København
Ved Studienævnet for Psykologi er der på bacheloruddannelsen et antal instruktorstillinger ledige til besættelse pr. 1. august 2018 inden for følgende fag hold: Socialpsykologi Teori og metode Forskningsdesign og Videnskabsteori Statistik 1 Kognitio...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Psykolog til den tværfaglige støttefunktion i Område Brønshøj/Vanløse

Område Brønshøj/Vanløse

Vi søger en psykolog inden for skole- og småbørnsinstitutionsområdet i Brønshøj Vanløse. Dine arbejdsopgaver vil primært være med tidlige og tværfaglige indsatser på både småbørnsområdet og i skolerne. Du skal kunne indgå i mange forskellige konteks...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Psykolog til barselsvikariat til børne- og ungdomspsykiatrisk ambulatorium for spiseforstyrrelser.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

København
Jobbet Psykologen er tilknyttet vores højt specialiserede funktion for børn og unge med spiseforstyrrelser - en funktion, som omfatter ambulatorium, dagafsnit med familiebehandling, og døgnafsnit - i daglig tale kaldet Spiseforstyrrelsessøjlen . I a...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:8. maj 2018

Psykolog i barselsvikariat til børnepsykiatrisk ambulatorium.

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

København
Jobbet Ambulatorium for småbørn, B192, varetager udredning og behandling af børn i alderen 3-7 år. Det drejer sig primært om udredning af autisme og ADHD, men også af de børnepsykiatriske lidelser, der i øvrigt ses i aldersgruppen. Desuden varetages...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center søger psykologer til Bispebjerg

Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Brøndby
To psykologer søges til Ambulatorium for større børn (B193), Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, afdeling ambulant, Bispebjerg Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden har 650 ansatte og består af 2 afdelinger: Afdeling ambulant og a...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:14. maj 2018