Klinisk psykolog til "Enheden for Overvægtige Børn og Unge ", Børne- og Unge Afdelingen, Holbæk Sygehus

Vi søger en klinisk psykolog til ”Enheden for Overvægtige Børn og Unge ”, Børne- og Unge Afdelingen, Holbæk Sygehus.

Har du lyst til at være en del af et Team med høj faglig udvikling, godt arbejdsmiljø og fokus på tværfaglighed, så er Børne- og Ungeafdelingen, Holbæk sygehus det rette for dig.

Børne- og Ungeafdelingen på Holbæk sygehus udreder og behandler børn og unge op til 20 år, med mange forskellige sygdomme.

Afdelingen har ansat to kliniske psykologer, hvor den ene arbejder med børn og unge med svær overvægt og deres familier, mens den anden dækker børn, unge og familier inden for almen pædiatri.

Enheden for Overvægtige Børn og Unge er en velfungerende enhed, med fokus på tværfaglighed, videnskabelighed og empati for en udsat patientgruppe. Enheden har månedlig teammøde samt ugentlige behandlermøder. Derudover er der tilknyttet en forskningsenhed.

Den kliniske psykolog skal primært fokusere på ambulant behandling af børn og unge med svær overvægt, men der vil også være arbejde med børn og unge i grupper, i samarbejde med anden faggruppe.

Vi ønsker en kollega der er

  • Uddannet klinisk psykolog
  • Har erfaring og evner i at arbejde med børn, unge og deres familier
  • Har lyst til at arbejde med og/eller har erfaring med børn og unge med svær overvægt eller anden sygdom
  • Har lyst og evner til at være en del af en tværfaglig behandlergruppe
  • Kan arbejde selvstændigt og klare skiftende arbejdspres

Vi tilbyder

  • En velfungerende arbejdsplads, med fokus på dialog og trivsel
  • Faglig og personlig udvikling
  • God oplæring og løbende kollegial sparring
  • Indflydelse på planlægning af det daglige arbejde
  • At være en del af et tværfagligt team med høj faglig standard

Organisation

De kliniske psykologer er ansat i Børne- og Ungeafdelingen på Holbæk Sygehus i Region Sjælland og referer til den ledende overlæge Annie Ellermann.

Løn ifølge gældende overenskomst. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest. Der tages referencer ved ansættelse.

Yderligere oplysninger kan fås hos Klinisk psykolog Lene Renée, 59 48 42 07 efter kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler i uge 17

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

To psykologer til Specialrådgivningen ved Synscenter Refsnæs

Region Sjælland

Synscenter Refsnæs søger fagligt stærke og ambitiøse psykologer til udredning og konsulentopgaver inden for arbejdet med børn og unge med synsnedsættelse. Psykologerne varetager både interne og eksterne opgaver for centeret som del af de tværfaglige...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Specialpsykolog til Ø3, Psykiatrien Øst i Roskilde

Region Sjælland

Slagelse
Ledig stilling som specialpsykolog er til besættelse på alment psykiatrisk afsnit Ø3 01.06.18. Til alment psykiatrisk sengeafsnit Ø3 søger vi en specialpsykolog. Stillingen vil ledelsesmæssigt være ved Ø3, men den vil være kombineret med opgavevaret...
Indrykket:11. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Specialpsykolog eller psykolog til Klinik for Traumatiserede Flygtninge, Slagelse/Vordingborg

Region Sjælland

Slagelse
Klinik for Traumatiserede Flygtninge i Region Sjælland søger en specialpsykolog eller erfaren psykolog på specialistniveau - er du tæt på at færdiggøre din videreuddannelse eller er specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri med interesse indenfor...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Psykog til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik, Holbæk

Region Sjælland

Slagelse
Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik - Holbæk er en stilling som psykolog 37 timer pr. uge ledig fra den 01.07.18. Stillingen vil være knyttet til et team på børne- eller ungeområdet. Kom...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

Specialpsykolog til Børne- og Ungdomspsykiatrisk klinik, Holbæk

Region Sjælland

Slagelse
Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik - Holbæk er en stilling som specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri ledig fra den 01.07.18. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Det primære arbejds...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:7. maj 2018