Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

klinisk sygeplejespecialist med Ph.d

Ortopædkirurgisk afdeling Sjællands Universitetshospital – Køge søger klinisk sygeplejespecialist med ph.d.

Ortopædkirurgisk afdeling omfatter to senge afsnit med i alt 55 senge og et stort ambulatorium. Afdelingen har akut døgnfunktion og modtager akutte- og elektive patienter fra en stor del af Region Sjælland. Afdelingen er opdelt således at der på H1 modtages elektive patienter, som skal have foretaget rygoperationer, fod og ankel operationer og akutte pladser med diabetiske fodsår samt amputationspatienter. På H3 modtages fortrinsvis elektive hofte og knæ patienter. De akutte patienter er alle former for traumepatienter, herunder børn.

I sygeplejen arbejder vi med en personcentreret tilgang til pleje og behandling. I ambulatoriet er vi i gang med at oprette selvstændige sygeplejeambulatorier.

Vi har fokus på evidensbaseret sygepleje og har sygeplejersker med forskellige akademiske kompetencer herunder to kliniske sygeplejespecialister. Vores lægefaglige professor er kommet langt med at opbygge en klinisk forskningsenhed og har i øjeblikket 7 ph-d studerende tilknyttet. Afdelingen fokuserer meget på at skabe et godt forskningsmiljø og vi har et stor ønske om at udvikle den kliniske forskningsenhed inden for sygeplejen. Vi har desuden etableret en sygeplejefaglig enhed, Journals Clubs og et sygeplejefagligt værksted, hvor vi arbejder med forskellige projekter.

Afdelingen er den største aftager af elever og studerende på Sjællands Universitetshospital, Køge. Vi vægter et højt fagligt uddannelsesniveau med et godt og inspirerende læringsmiljø, der indeholder både individuel vejledning og learning labs.

Klinisk sygeplejespecialist, med Ph.d.

Vi vil gerne ansætte dig i en stilling der er delt mellem udvikling i klinisk praksis og forskningsopgaver. Det forventes at du har en uddannelse på kandidatniveau og desuden har erhvervet dig forsknings kompetence igennem et ph.d. forløb.

Du skal arbejde 50 procent med fokus på at understøtte personalet, bidrage med at vedligeholde og implementere evidensbaseret sygepleje og hjælpe med at igangsætte projekter i afdelingen. Vi forventer at du tilegner dig viden inden for det ortopædkirurgiske speciale, hvis du ikke har det i forvejen. I de resterende 50 procent skal fokus være på forskning. I et samarbejde med Steno Diabetescenter Sjælland, er vi i gang med et større arbejde omkring patienter med diabetiske fodsår. Vi forventer, at der i den forbindelse skal etableres mere forskning i sygepleje, for eksempel vedrørende sårbehandling til disse patienter. Men vi er åbne overfor andre muligheder inden for det ortopædkirurgiske speciale. Dette afklares i samarbejde med den ledende oversygeplejerske. Der er en forventning om at du medvirker til at søge forskningsmidler til forskningsdelen.

Som klinisk sygeplejespecialist vil du refererer til den ledende oversygeplejerske. Du arbejder selvstændigt med forskning i klinisk sygepleje og publicerer videnskabeligt på internationalt niveau. Du vil indgå i afdelingens kliniske forskningsenhed.

Afdelingen ønsker at den der ansættes i stillingen, inden for det første år, udarbejder en forskningsplan og tilknyttes SDU som postdoc eller adjunkt, med henblik på yderligere udvikling af forskningskarrieren.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Trine Alstrup på tnal@regionsjaelland.dk eller 47 32 33 02

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.