Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk sygeplejespecialist til ambulatorium søges til Afdelingen for Allergi-, Hud- og Kønssygdomme pr. 1. marts 2021

Hvem er vi

Se Præsentationsfilm af afdelingen.

Afdelingen for Allergi-, Hud- og Kønssygdomme er organiseret med to klinikker: Allergisygdomme, klinik 1 og Hudsygdomme, klinik 1. Derudover er Videncenter for allergi og Medicinsk allergologisk laboratorium tilknyttet afdelingen. I denne stilling vil du have tilknytning til allergisygdomme, klinik 1.

Klinik for allergi modtager børn fra 6 år, unge samt voksne patienter til udredning/behandling af allergiske sygdomme, såsom astma, høfeber, fødevare-, lægemiddel- og insektallergi samt nældefeber. Klinikken har desuden en allergivaccinationsklinik. Klinikken har højt specialiseret funktion for udredning af patienter, der har udviklet anafylaksi i forbindelse med anæstesi.

I afdelingen arbejder vi i tværfaglige teams, og vi lægger vægt på høj faglighed, patienttilfredshed samt godt arbejdsmiljø. Som sygeplejerske arbejder man både med børn og voksne. I denne stilling vil du primært skulle arbejde med voksne.

Uddannelses- og kompetencekrav

Vi har en forventning til dig om, at du har bred klinisk erfaring med forståelse af sygeplejens kerneområder. Du har ikke nødvendigvis erfaring med allergifagområdet, men vi vil sørge for, at du grundigt oplært i fagområdet. Vores uddannelseskrav til dig er, at du er i slutningen af eller har fuldført kandidatuddannelse. Alternativt har du en masteruddannelse. Besiddelse af gode relationelle og kommunikative kompetencer er en nødvendighed for, at du og vi lykkes i fællesskab.
Du brænder for at arbejde målrettet med forandrings-, vejlednings- og udviklingsprocesser. Har et konstant blik på udvikling og forskning, er fagligt opdateret og holder dig ajour med nyeste viden. Har organisatorisk ind- og overblik, indsigt og gennemslagskraft samt evne til at skabe engagement og motivation. Vi finder det vigtigt, at du er empatisk, tålmodig og tillidsfuld. Dertil at du kan efterleve gældende værdigrundlag i afdelingen og Hospitalets ambition ’Godt behandlet’.

https://intranet.regionh.dk/heh/organisation/strategi/herlev-og-gentofte-hospitals-ambition/Sider/Godt-behandlet.aspx?rhKeywords=godt+behandlet

I stillingen som klinisk sygeplejespecialist vil du komme til at have tæt samarbejde med afdelingens anden klinisk sygeplejespecialist, der har tilknytning til Hudsygdomme, klinik 1. Ligeledes er dine andre nærmeste samarbejdspartnere afdelingsledelsen, ledelsesteam, medarbejdere og patienter. Det forventes, at du tillige samarbejder med kollegaer på hospitals-, regionalt, nationalt/internationalt niveau.

Vi ser dig varetage kliniske opgaver i afdelingen fordelt mellem dage i klinikken og 6 administrative dage i løbet af din arbejdsmåned.

Som kliniske sygeplejespecialist er man ansvarlig for at

 • Fremme faglighed og kvalitet således at afdelingens patientforløb lever op til nationale standarder og gældende lovgivning
 • Bidrager til sammenhængende og effektive patientforløb med fokus på patienttilfredshed og patientinddragelse
 • Bidrage konstruktivt og fremadrettet i mono- og tværfaglige udviklings- og forandringsprocesser i afdelingen
 • Facilitere et positivt og involverende læringsmiljø i afdelingen
 • Holde sig ajour med den nyeste viden, identificere udviklingsområder med henblik på formidling, udvikling og implementering af evidensbaseret praksis
 • Iværksætte og gennemføre mono- og gerne tværfaglige udviklings- og forskningstiltag i afdelingen
Opgaver:

 • Kompetenceudvikling af medarbejdere herunder talentudvikling og omboarding af nye medarbejdere
 • Vejledning og undervisning, såvel internt og eksternt
 • Medansvarlig for afholdelse af 15 faglige minutter og journal club
 • Faglig rådgivning af ledelsesteamene
 • Implementering af viden og kliniske retningslinjer
 • Initiere til debat om faglige udfordringer og handlinger
 • Medansvarlig for at opdatere informations- og dokumentationsmateriale herunder vejledninger og instrukser
 • Ressourceperson indenfor udvalgte faglige og/eller kvalitetsområder internt og eksternt i forhold til afdelingen
 • Deltage i forskning og publicere/formidle udviklings- og forskningsaktivitet
Vi har en vision og ambition i afdelingen og ligeledes specifikt for sygeplejen. Vi har en styregruppe for sygepleje, der koordinerer udvikling og forskning af sygeplejen på tværs af de to klinikker, som du vil blive en naturlig del af. Afdelingen har diverse udvalg, som du har mulighed for at være en del af og/eller bidrage med forslag til forbedring til gavn for kerneopgaven og arbejdsmiljøet.

Hvis du er interesseret, kan du få materialet tilsendt.

Vi arbejder struktureret med onboarding – så vi sikre at vi har kontakt med dig, inden du starter og der er en kollega som følger dig ind i din ansættelse. I det setup hjælper vi dig godt på vej i stillingen og i at blive en del af afdelingen. Vi planlægger et struktureret forløb og vi afvikler fastlagte samtaler mellem dig og oversygeplejersken og løbende møder med dine samarbejdspartnere.

Ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er planlagt i dagtimerne på hverdage.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ledende oversygeplejerske Sussi Løvgreen Larsen på telefon 38 67 31 91 eller afdelingssygeplejerske Lisbeth Sys Karved tlf. 38 67 24 77.

Ansøgningsfristen er d. 17.1.2021 kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 19.1.2021, og evt. 2. samtale torsdag den 21.1.2021.

Ansøgningen og CV sendes online via linket her på siden.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.