Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk sygeplejespecialist til De Særlige Pladser ved Psykiatrisk Center Nord-sjælland i Frederikssund

Er du engageret i psykiatri og i udviklingen af et tværgående behandlingstilbud, er det dig, vi mangler.

Vores filosofi
På De Særlige Pladser mener vi det, når vi siger, at vi skal udvikle noget nyt. Det betyder, at vores tilbud skal hjælpe de patienter der typisk falder mellem stolene for traditionel psykiatrisk behandling og misbrugsbehandling. Vores tilgang kræver en bred tværfaglig indsats og vores personalegruppe afspejler dette. Behandling hos os er noget vi skaber sammen så behandlingen bliver ressourceorienteret og passer ind i patientens levede liv.

Hvis du også tror på denne måde at gøre tingene på og samtidig mener, at patientens forløb skal hænge sammen på tværs af psykiatri og kommune, så vil du passe godt ind hos os.

Kan du se dig selv i vores behandlingsrammer?
Hvad tænker du om at være med til at udvikle og implementere arbejdsgange der understøtter rehabilitering og stabilisering af misbrug hos sårbare patienter? Og arbejde for at sikre høj kvalitet i vores behandling, i forløb der typisk varer 6-12 måneder. I denne periode skal vi understøtte et funktionsløft sammen med patienten. Du har mange kollegaer omkring dig, der vil støtte og udfordre både dig og din faglighed.

Din funktion
Du skal som klinisk sygeplejespecialist indgå i et tæt samarbejde med afsnitsledelsen. Du vil med relevant støtte få ansvaret for udøvelsen og udviklingen af en sygeplejepraksis af høj kvalitet, som kan understøtte vores vision om at udvikle en ny behandling i komplekse forløb.

Du vil blive budt velkommen i et afsnit med et tværfagligt team, som specialpsykolog, klinisk psykolog, læge, psykiater, sygeplejersker, social og sundhedsassistenter, ergoterapeuter, fysioterapeut, pædagoger, misbrugsbehandler, musikterapeut og sekretærer. Sammen skal vi finde veje der understøtter patientens trivsel og den enkeltes livskvalitet samtidig med at vi sikre at behandlingsbehov dækkes.

Et udviklende og godt kollegialt arbejdsmiljø
For at du skal komme til at trives hos os, tilbyder vi en række forskellige muligheder, som f.eks.:

  • En grundig introduktion til jobbet.
  • Stor mulighed for at sætte dit præg på afsnittet.
  • Løbende supervision på din terapeutiske behandling af patienterne.
  • Tæt samarbejde med de øvrige specialister på centret, der bl.a. byder på undervisning og supervision på funktionen.
  • Da vi både arbejder tæt sammen og tværfagligt, vil du deltage i vores årlige udviklingsdage. Disse byder både på faglige oplæg som erfaringsudveksling, ligesom det er en måde hvor vi knytter endnu tættere bånd mellem dig og dine kollegaer.
Om afsnittet
De særlige pladser ligger i Frederikssund. Vi er to åbne afsnit med plads til 32 patienter. På hvert afsnit er der ca. 30-35 medarbejdere. Afsnittene er organiseret med en tværgående ledelse bestående af 2 afdelingssygeplejersker og 1 ledende overlæge.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og fortrinsvis i dagvagter i hverdage, men der kan forekomme aften og weekend arbejde. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Der vil være mulighed for at forhandle individuelle tillæg efter kvalifikationer.

Ansøgningsprocedure
Hvis du grundlæggende set har en interesse og lyst til at gøre en forskel for patienter med svære psykiske lidelser, vil vi se frem til at høre fra dig.

Du skal være uddannet sygeplejerske samt have relevant master- eller kandidatuddannelse.

Har du lyst til at besøge os eller tale med os inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Kirstine Bro Jørgensen på 20 57 96 39. Du kan også besøge vores hjemmeside, hvor du også kan se film fra De Særlige Pladser.

Ansøgningsfristen er den 20. november 2020, kl. 8.00.

Der indhentes altid, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til en evt. samtale medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og relevante dokumenter sendes online via linket andet sted på siden.

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.