Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk sygeplejespecialist til Hæmodialyseafsnit

Hæmodialyseafsnittet søger Klinisk sygeplejespecialist med udviklingsopgaver.

Hæmodialyseafsnittet har regionsfunktion og varetager hæmodialyse for både kroniske og akutte patienter fra hele regionen. Vi varetager dialyser og plasmaferese på intensiv afdeling og akutstue i eget afsnit for de indlagte, dialyse af den ambulante kroniske dialysepatient, samt oplæring i Limited care gruppe – hvor patienten selv varetager behandlingen. Ligeledes varetages oplæring og ambulant funktion for patienter der selvstændigt varetager hæmodialyse i eget hjem.

Vi ønsker en sygeplejerske, der arbejder på et avanceret specialistniveau. Det primære funktionsområde er i den kliniske praksis, det vil sige knyttet til den direkte patientpleje. Derudover funktion i forhold til udvikling i sygepleje og dokumenterer sit arbejde med henblik på publicering.

Ansvarsområde klinisk sygeplejespecialist:

 • Understøtter afdelingens visioner, strategier og udviklingsplan

 • Fagligt medansvarlig for udvikling af en evidensbaseret klinisk sygeplejepraksis

 • Initierer udviklingstiltag i samarbejde med patienter og kolleger

 • Fagligt medansvarlig for at afsnittets patienter sikres bedst mulig kvalitet- og patientsikkerhed i sygeplejefaglige opgaver inden for det generelle og specifikke områder af det kliniske felt

 • Medvirker til implementering af nye tiltag, forskningsresultater m.m.

 • Faciliterer udvikling af sygeplejepersonalets bredde - og dybdefaglighed (kliniske kompetencer)

Opgaver:

Klinisk

 • Udøver klinisk sygepleje i afsnittet

 • Superviserer og formidler relevant viden videre til sygeplejepersonalet således, at de kan udvikle og øge deres kompetencer jr. retningslinjer og instrukser.

 • Arbejder evidensbaseret med kliniske problemstillinger i hverdagen mhp. at sikre patienten den højest mulige sygeplejekvalitet og patienttilfredshed.

Udvikling, kvalitet og patientsikkerhedsarbejde

 • Medvirker til at sygeplejepraksis tager afsæt i evidensbaseret praksis og 'Sygeplejestrategi

  for Medicinsk Afdeling Roskilde, SUH.

 • Tager initiativ til og deltager i udviklingstiltag/projekter

 • Opsøger og indgår i relevante faglige netværk nationalt og internationalt

Pædagogisk

 • Identificerer læringsbehov hos kollegaer, understøtter sygeplejefaglige udviklingstiltag og bistår med faglig sparring

 • Underviser, vejleder og superviserer kolleger, patienter og pårørende

 • Medvirker til at undervisningen er evidensbaseret, hvor det er muligt

 • Tager initiativ til, planlægger, gennemfører og evaluerer kliniske og/eller pædagogiske

  udviklingstiltag

 • Initierer situeret læring, sygeplejekonferencer, temaeftermiddage

Administrativt

 • Arbejder handlingsorienteret (PDSA) eller projektorienteret med implementeringstiltag eller

  Udviklings projekter

Din sygeplejerskeprofil

Du skal have mindst to års klinisk erfaring som sygeplejerske – Erfaring inden for den akutte patientpleje vægtes højt og dialyseerfaring vil være en gave. Din personlighed skal afspejle høj faglighed, stort overblik, lyst til at udvikle, robusthed, evne og vilje til at arbejde med såvel kroniske som akutte patienter.

Du skal endvidere have flair for teknik, da en stor del af arbejdet indbefatter omgang med diverse IT-systemer og dialysemaskiner.

Hos os kan dagens program hurtigt ændres, da vi har stort akutindtag af patienter, så derfor skal du være fleksibel og omstillingsparat og stadig kunne bevare overblikket.

Vi forventer at du har:

 • Autorisation som sygeplejerske

 • Nefrologisk erfaring

 • Kandidatgrad i sygepleje (cand.cur.), sundhedsfaglig kandidatuddannelse (cand.scient.san.), master i klinisk sygepleje (MKS) eller anden relevant master.

Hos os finder du:

 • Teamwork kombineret med stor selvstændighed

 • Høj faglig specialiseret kompetence – tilsat en god portion humor

 • Teknisk minded personale med god pædagogisk indsigt

 • Individuelt oplæringsforløb på 4-8 uger efter kompetencer

Hos os kan dagens program hurtigt ændres, da vi har stort akutindtag af patienter, så derfor skal du være fleksibel og omstillingsparat og stadig kunne bevare overblikket.

Arbejdstider:

Vi arbejder dag 7.30-15.00 og aften 14.30-21.30 i hverdagene. Om lørdagen har vi åbent i dagstid og om søndagen 11.00-18.00. Uden for almindelig åbningstid er en sygeplejerske på tilkald fra hjemmet. Vi forventer at du kan deltage i ca. 4 aftenvagter om måneden, samt op til hver 4. weekend, hvilket planlægges iht. opgaver i afdelingen.

Om Medicinsk Afdeling:

Medicinsk afdeling, Roskilde har regionsfunktion inden for lungemedicin, infektionsmedicin og nefrologi. Det betyder, at afdelingen modtager patienter fra hele regionen med sjældne og komplicerede forløb inden for de tre specialer. Afdelingen varetager herudover diagnostik og behandling af akutte og kroniske lidelser på hovedfunktionsniveau inden for alle tre specialer.

Der sker en løbende udvikling indenfor specialerne både fagligt, forsknings- og aktivitetsmæssigt. For at sikre et højt fagligt og udviklende miljø med høj grad af patientinddragelse arbejder vi målrettet og kontinuerligt med forbedringsarbejde, kvalitet, uddannelse, udvikling og forskning.

Organisatorisk:

Medicinsk afdelingen består af 40 sengepladser fordelt på to sengeafsnit, ambulatorier i tilknytning til specialerne, samt to Dialyseafsnit i henholdsvis Roskilde og Nykøbing Falster.

Den styrende ambition er, at skabe de bedst mulige løsninger for patienten i tråd med Sjællands Universitetshospitals overordnede strategi ”Patienten er alt”. Det betyder, at patientinddragelse er en del af arbejdet med kvalitet og faglig udvikling. Vi mener, at det er med til at sikre den bedst tænkelige pleje og behandling til patienten.

Indenfor sygeplejen fokuseres på at fremme og styrke et frugtbart forsknings- og udviklingsmiljø i afdelingen. Der er nedsat et sygeplejefagligt udviklingsråd, som bl.a. er rådgivende og ansporende i forhold til udviklingstiltag og karrieremuligheder.

Medicinsk afdeling har udarbejdet en ”Sygeplejefaglig strategi”, som kan rekvireres.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Har du lyst til at se vores afdeling, er du meget velkommen til et uforpligtende besøg.

Har du spørgsmål eller ønsker du at besøge vores afdeling, så ring til afdelingssygeplejerske Lene Steen Kristensen på telefon 4732 2202.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.