Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk sygeplejespecialist til mave tarm ambulatoriet E1, Sydvestjysk Sygehus Esbjerg

Vi har en spændende stilling til dig, som netop brænder for at få lov til at sætte dine kompetencer i spil, når det drejer sig om at forankre faglig kompetenceudvikling samt sikring af høj sygeplejefaglig kvalitet.

Vi kan tilbyde:
Et ambulatorie med fart på. Vores personale er drevet af stolthed over specialet og de mange spændende faglige -og personlige muligheder, som er her. Derfor er vi også glade for at kunne skrive, at vi har en meget lav personaleomsætning. Det giver dig som klinisk sygeplejespecialist en meget stabil gruppe af medarbejdere at samarbejde og videreudvikle sammen med.

Mave og tarm ambulatoriet er beliggende på E1. I ambulatoriet varetages udredning og behandling af patienter med lidelser i mave/tarm kanalen. Skopifunktionen udfører hovedsagligt gastroskopier, koloskopier, sigmoideoskopier og EMR.

Ambulatoriet har udover skopifunktionen, medicinske gastroenterologiske patienter. Derudover et parenkymkirurgisk ambulatorie samt et stomiambulatorium.

I ambulatoriet har vi både medicinske –og kirurgiske patienter, det giver mulighed for at bygge bro og udnytte den synergieffekt det har, at have to samarbejdende specialer i et ambulatorie. Ambulatoriet er berammet til 2 kliniske sygeplejespecialister – denne, med hovedfokus på den kirurgiske del. Der forventes et tæt samarbejde mellem sygeplejespecialisterne både om det fagspecifikke og det fællesfaglige.   

Vi søger dig, som er drevet af at forbedre det eksisterende, men som også har lyst og mod til at tænke innovativt og arbejde strategisk og målrettet på mulighederne for indførelse af mere sygeplejefaglig forskning.

Du får en rigtig god kontakt med hele personalet og et godt indblik og overblik over ambulatoriet, i denne funktion. Det vil derfor også være helt naturligt, at du varetager den daglige koordinering, og til tider har en substitut funktion for den afsnitsledende sygeplejerske.

Opgaven:
Du har det overordnede ansvar i forhold til afdelingens kvalitetsarbejde, i tæt samarbejde og sparring med den specialeansvarlige overlæge og den afsnitsledende sygeplejerske. Du får mulighed for, at sætte stor fokus på udvikling af sygeplejens kompetencer og på denne måde naturligt arbejde fokuseret med patientsikkerhed, sammenhængende patientforløb og kvalitetssupervision. 

Nytænkning er for os først rigtig en succes, når det er implementeret og omsat til handling. Det skal du være med til at sikre og selvfølgelig også evne at fejre de små milepæle undervejs, mens nye ideer bliver til adfærd.  

Du evner at vejlede og stille dig til rådighed som ressourceperson. Vi forlanger ikke at du ved alt, men du har et drive, som gør, at du formår, at lade dig inspirere og dykke ned i det ukendte, så der findes brugbare løsninger.

Kvalifikationer:

  • Du er uddannet sygeplejerske, og har gerne en efteruddannelse på enten master- ellerkandidatniveau, og gerne erfaring med projekt- og udviklingsarbejde
  • Du kan skabe overblik over afdelingens sygeplejefaglige behov for udvikling, kvalitetssikring og kompetenceudvikling
  • Du arbejder systematisk med udvikling af sygeplejepraksis og afdelingens kerneopgaver med afsæt i egen og andres udviklings- og projektarbejde
  • Du er aktiv i forhold til at holde dig ajour med viden inden for specialerne, og deltager i plæringsprogrammet for nyansatte
  • Du tager initiativ til at planlægge og forestå undervisning i et givent fagrelevant emne samt skaber og formidler gerne ny viden, så det giver mening for klinisk praksis
  • Du kan indgå aktivt og reflekterende i forhold til kollegaers tilrettelæggelse af det daglige arbejde og samarbejder naturligt med alle faggrupper.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Dansk Sygeplejeråd og Danske Regioner.

Hør nærmere:
Har du brug for at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Lena Nielsen, tlf. 20 41 88 37.

Stillingen er en fuldtidsstilling, som vi ønsker besat pr. 1. december 2020.

Har ovenstående vakt din interesse, er du velkommen til at sende os din ansøgning og CV.

Ansøgningsfristen er d. 23. oktober og ansættelsessamtaler afholdes d. 28. oktober 2020.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.