KLINISK SYGEPLEJESPECIALIST TIL SPÆNDENDE STILLING I NYBORG

 

På Kirurgisk Afdeling A arbejder vi evidensbaseret med vores sygepleje men vi vil gerne blive bedre.

Derfor ønsker vi os Kliniske Sygeplejespecialister på alle afsnit i afdelingen, herunder også Endoskopicenteret på Nyborg Sygehus.

Stillingen som Klinisk Sygeplejespecialist er på 37 timer om ugen og med ansættelsesstart fra den 1. maj 2021.

 

Stillingen som Klinisk Sygeplejespecialist er en kombinationsstilling, hvor du vil få dage til det kvalitetsudviklende arbejde og de øvrige dage er du med i klinikken.
Det kliniske arbejde spiller en afgørende rolle og vi har derfor konstant fokus på, at styrke sygeplejen og udvikle den sygeplejefaglige kvalitet til gavn for afdelingens patienter. Du skal derfor have lyst til, at arbejde med udvikling i den daglige klinik og til at støtte op om de nøglepersoner der allerede er ansat.

Som Klinisk Sygeplejespecialist skal du være medansvarlig for udvikling af den kliniske evidensbaserede praksis og facilitere implementering af de nyeste udviklings- og forskningsresultater. Aktuelt har vi flere udviklingstiltag og projekter i gang i hele afdelingen og vi begynder i løbet af året at udarbejde kompetencekort på tværs i hele Afdeling A, som et redskab til uddannelse, oplæring og klinisk kompetencevurdering af den nyansatte sygeplejerske.

Du vil i samarbejde med Oversygeplejersken og Afdelingssygeplejersken blive en vigtig medspiller, der skal udarbejde, igangsætte og implementere lokale mål og initiativer for fagudvikling, kvalitet og patient sikkerhed.

 

Endoskopiafsnittet i Nyborg er et dagafsnit med ambulatoriefunktioner og vi har åbent på hverdage fra kl. 7.30 til 18.00. Vi hører sammen med Kirurgisk Ambulatorium i Svendborg og har samme leder. Du kan forvente at være begge steder når udviklingsinitiativer/projekter tilsiger det.

I klinikken vil du primært være i Endoskopicenteret på Nyborg Sygehus, men vi hjælper hinanden på tværs af matriklerne ved behov f.eks. ved ferie.

Vores kerneområde er udredning og kontrol af patienter med sygdomme inden for øvre- og nedre gastroenterologi. Afsnittet uddanner løbende sygeplejestuderende og SSA-elever.

Sygeplejen hos os er karakteriseret ved korte patientforløb og korte kontakter, hvor gode kommunikative færdigheder, empati og en god instrumentel sygepleje vægtes højt. Der er rig mulighed for at prøve sig selv af i alle facetter af sygeplejen.

?

Hvad kan du forvente af os 

 • Individuel introduktion og oplæring til endoskopi specialet
 • Et spændende og selvstændigt job, med fleksibel arbejdstilrettelæggelse og indflydelse på egne arbejdsopgaver
 • En travl og dynamisk arbejdsplads med fokus på kvalitet, nytænkning og faglig udvikling
 • Ønske om at igangsætte sygeplejefaglige udviklingsprojekter
 • En afdeling der har egen forskningsenhed
 • Arbejde i en afdeling, hvor der er fokus på det gode patientforløb, hvor patienter og pårørende oplever sig set, hørt og inddraget
 • Et åbent og positivt arbejdsmiljø, hvor vi har det godt med hinanden og hvor vi bruger hinandens forskellige faglige og personlige erfaringer og kompetencer i samarbejdet omkring patienten, og hvor vi støtter hinanden såvel fagligt som personligt
 • Fagligt kompetente, engagerede og anerkendende kolleger

 

Vi søger en Klinisk Sygeplejespecialist der

 • Kan identificere og prioritere kliniske problemstillinger i samarbejde med Afdelingssygeplejerske og kollegaer i afsnittet
 • Er initiativrig og arbejder metodisk og analyserende mhp. at implementere sygepleje, udviklingstiltag og forskningsresultater i vores afsnit
 • Indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige Kliniske Sygeplejespecialister, Afdelingssygeplejerske, Sygeplejeforskere, Udviklingssygeplejersker og Oversygeplejerske
 • Deltager aktivt i afdelingens Vækstforum for projektinteresserede medarbejdere
 • Har teamånd gode samarbejdskompetencer

 

Uddannelseskrav

 • Autorisation som sygeplejerske
 • Master i klinisk sygepleje (MKS) eller kandidatgrad i sygeplejevidenskab (Cand.cur.) eller sundhedsfaglig kandidatuddannelse (cand.scient.san) eller anden relevant masteruddannelse
 • Der henvises til Kirurgisk Afdeling A’s funktionsbeskrivelse for Klinisk Sygeplejespecialist https://infonet.regionsyddanmark.dk/?DokID=379250

 

Løn- og ansættelsesforhold: 

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomst mellem Sundhedskartellet og Regionernes Lønnings- og Takstnævn og er omfattet af lokal løndannelse.

Det er derfor vigtigt, at medsende en fuldstændig oversigt over uddannelsesbaggrund og erhvervserfaring samt dokumentation for erhvervserfaring og uddannelse.

?Hvis du kommer fra et ansættelsesforhold uden for Region Syddanmark, vil der være 3 måneders prøvetid.

Inden endelig ansættelse påregnes det, at der indhentes referencer - så du bedes enten i din ansøgning eller medbragt til eventuel indkaldt samtale, medbringe data på hvem vi kan kontakte derom.

 

Ansøgning: 

Der er ansøgningsfrist mandag den 8. marts 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i løbet af uge 10.

?Ansøgning skal være vedlagt CV samt dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring.

Det anbefales, at der søges via Region Syddanmarks Jobportal.

 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at rette henvendelse til Afdelingssygeplejerske Sussanne Risby på mobil 30 55 91 41 eller mail til susanne.risby@rsyd.dk eller Oversygeplejerske Susanne Barren på susanne.barren@rsyd.dk.

OUH´s internetside, Facebook og Linkedin kan du læse mere om afdelingen?.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.