Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk sygeplejespecialist til udvikling af klinisk sygeplejepraksis på intensivt døgnafsnit 809

Har du lyst til sammen med afsnitsledelsen, den assisterende afdelingssygeplejerske og de øvrige ansatte at fortsætte med at udvikle metoder til kvalitet i behandlingen og nedbringelse af tvang? Så er du måske lige den, vi søger.

Det bliver du en del af Intensivt døgnafsnit 809 på Psykiatrisk Center Glostrup har plads til 13 patienter, der indlægges til udredning og stabilisering. Patienterne har enestuer med eget bad og toilet, og vores fysiske rammer er gode. Vi har mulighed for at skærme enkelte patienter med behov for dette i en særlig del af afsnittet.

Vi arbejder målrettet med kompetenceudvikling og nedbringelse af tvang. Vi har deltaget i Det Nationale Satspuljeprojekt om bæltefrit afsnit, hvor vi fik tilført ekstra midler. Vi gennemførte projektet med succes, og har fra i år fået mulighed for at videreføre indsatserne i projektet, og implementere ny praksis samt udvikle nye tiltag mhp. kvalitet i behandlingen og nedbringelse af tvang.Hvilke arbejdsopgaver vil du få? Du vil, i tæt samarbejde med afsnitsledelsen, få medindflydelse på den sygeplejefaglige udvikling. Din primære rolle bliver at udøve og udvikle sygeplejepraksis af høj kvalitet. Arbejdet tager afsæt i en forbedringskultur, som både inkluderer personale og patienter. Aktuelt arbejder vi med at sikre patient og pårørende, som aktører i egen behandling.

Nogle af dine vigtigste opgaver bliver at:

  • arbejde systematisk og målrettet med praktisk og teoretisk kompetenceudvikling
  • være tovholder i forbedringsarbejdet og ved implementeringen af nye tiltag
  • udvikle og implementere initiativer, der fastholder kvaliteten i sygeplejen.


Det vil vi med sygeplejen I sygeplejen fokuserer vi på at skabe og udvikle relationer til patienterne ud fra et kognitivt og miljøterapeutisk perspektiv. Alle medarbejdere skal igennem en KAT-uddannelse i 2022.Vores forventninger til dig Vi forventer, at du har minimum 4 års psykiatrisk erfaring, og at du har en master eller kandidat og gerne specialuddannelsen i psykiatrisk sygepleje.

Desuden forventer vi:

  • Du er en dygtig formidler med pædagogiske evner. Du evner at formidle, undervise og motivere både i gruppesammenhænge og 1:1 – både mono- og tværfagligt. Derudover kan du oversætte evidensbaseret viden til forskellige faggrupper.
  • Du er struktureret. Du har både lyst og evner til at arbejde systematisk med kvalitet og forbedringer. Med din strukturerede tilgang formår du at bevare overblikket, når du er tovholder for arbejdsgrupper, der involverer personale og patienter.
  • Du er initiativrig, og du ser muligheder fremfor begrænsninger. Med din udadvendte væremåde formår du at få følgeskab, selv fra modstanderne, når du både implementerer nye initiativer og fastholder kvaliteten i sygeplejen i en dynamisk dagligdag.


Hvorfor skal du søge jobbet hos os? Her bliver du en del af en erfaren personalegruppe, der har et højt fagligt niveau og et godt kollegialt samarbejde, hvor der er plads til forskelligheder og humor.

  • Faglig videndeling. Du vil deltage i faste møder for kliniske sygeplejespecialister på Psykiatrisk Center Glostrup.
  • Grundig introduktion til Psykiatrisk Center Glostrup og matrikel Hvidovre. Du får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb ud fra dine behov og kompetencer. Du vil ligeledes få tilknyttet en mentor.
  • Godt arbejdsmiljø og fokus på sikkerhed. Vi har en respektfuld omgangstone blandt personale, patienter og samarbejdspartnere. Og vi har fokus på udvikling, psykofysisk træning, konflikthåndtering og brugen af deeskalerende teknikker.
  • Udvikling til den enkelte. Der vil være fast supervision og kompetenceudvikling, der er tilpasset dine ønsker og behov.


Løn- og ansættelsesvilkår Løn i henhold til gældende overenskomst og principper for ny løn.

Der er tale om en fast stilling som klinisk sygeplejespecialist på fuldtid fra den 1.5.2021 eller efter aftale.

Du skal indgå fire dage i direkte klinisk arbejde, og en dag har du administrativt arbejde. Det forventes at du arbejder hver 4. weekend.Ønsker du at vide mere om stillingen? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Karen Jurlander, tlf.: 51583779 eller assisterende afdelingssygeplejerske Kit Bergstein, tlf.: 38645594.

Ansøgningsfrist: 24.02.21 kl. 12.00.

Samtaler afholdes løbende dog senest i uge 11.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.