Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk sygeplejespecialist/Udviklingssygeplejerske til retspsykiatrisk lukket afsnit SL10, Psykiatrien Slagelse

Klinisk sygeplejespecialist / Udviklingssygeplejerske til Afdeling for Retspsykiatri
Vi tilbyder nu en attraktiv stilling som klinisk sygeplejespecialist, hvor du i tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken, skal videreudvikle sygeplejen på SL10 bl.a. i forhold til relationsarbejdet, nedbringelse af tvang, projekter (f.eks. Retspsykiatrisk Opgavestyring og implementering af regionens recoverystrategi) og dokumentation i Sundhedsportalen.

Vi arbejder systematisk med målstyringstavle og afholder ugentlige tavlemøder.
Vi søger derfor en udviklingssygeplejerske, der har følgende kompetencer:
• Erfaring med implementeringsopgaver
• Indgående kendskab til Sundhedsplatformen
• Klinisk kvalitetsarbejde
• Kan undervise
• Kender til udviklingsfora og understøttelse af tværfagligt samarbejde
• Innovativ og kreativ, men kan også sejle ”skibene” i havn
• Har interesse for psykiatri og lyst til at lære retspsykiatri
• Har lyst til at dele sine kompetencer og holde dem vedlige
Det er kun en fordel, hvis du har en special-, master eller kandidat uddannelse.

Dine arbejdsopgaver vil foregå i et tværfagligt samarbejde og på tværs af afsnittene i Afdeling for Retspsykiatri. Der er også udviklingssygeplejersker på de øvrige afsnit, som giver god mulighed for sparring og fælles udvikling. Du vil blive en del af vores kvalitetsteam.

SL10
Du vil blive en del af en meget stabil og erfaren medarbejdergruppe. Vi har et stærkt sammenhold, høj trivsel og det er vigtigt for os, at vi også har det sjovt, når vi er på arbejde. På SL10 løfter vi en vigtig samfundsopgave og vi er stolte af det vi laver. Vi modtager patienter i varetægtssurrogat og nogle af dem bliver også mentalundersøgt under indlæggelse. Indlæggelsestiden varierer fra få uger op til et år.
Retspsykiatrien

Retspsykiatrien Region Sjælland består p.t. af tre lukkede afsnit med hhv. 14, 12 og 12 pladser og Sikringsafdelingen med tre afsnit af 10 pladser samt et ambulatorium.
Patienter kan være indlagt af både behandlingsmæssige og sikkerhedsmæssige årsager.
Afdeling for Retspsykiatri modtager patienter, der har en anbringelses-/behandlingsdom, en kendelse om mentalobservation under indlæggelse eller er anbragt i varetægtssurrogat.
Vores rammer gør det muligt at tilbyde en meningsfyldt og sammenhængende behandling, der skaber trivsel for både patient og personale.

Retspsykiatrien er en del af almen psykiatrien, men kompleksiteten og udfordringerne gør, at man har valgt at samle ekspertisen i en afdeling.
Det gør afsnittene til noget særligt. Der er særlig bevågenhed i forhold til at opkvalificere personalet og derfor også gode muligheder for efter- og videreuddannelse.
Sikkerheden vægtes højt – det er fundamentet for det videre relationsarbejde, der bl.a. er det bærende element i behandlingen. Vi stiler mod mere Mentaliseringsbaseret Miljøterapi (MBM) således, at referencerammen er og bliver et naturligt værktøj i hverdagen.
Vi arbejder værdibaseret – hvilket betyder at alle medarbejdere skal have den samme forståelse for værdierne og håndtering af disse. Nogle af disse værdier er

• Høj faglighed
• En bred tilgang til psykisk sygdom
• Afgørende brugerindflydelse i behandlingsforløb
Erfaring med retspsykiatri er ikke et krav, men vi ser gerne, at du har erfaring med udviklings- og implementeringsopgaver.


37 timer om ugen eller efter aftale. Det er som udgangspunkt en vagtfri stilling, men du har stor indflydelse på placeringen af egen arbejdstid. Udviklingssygeplejersken indgår ikke i den daglige normeringen på afsnitte, men i spidsbelastningsperioder (f.eks. sommerferien) vil der være brug for, at du deltager i plejen.
Vil du vide mere om stillingen eller lave aftale om et uforpligtende besøg i afsnit SL10, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lotte Mertins-Jørgensen, 93 56 63 55

Evt. dokumentation for certificering i Sundhedsplatformen bedes medsendt ansøgning.
Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentligt brug.
Ansøgningsfrist er den 24. november 2020, men bemærk at vi afholder løbende ansættelsessamtaler.
Ansættelse den 1. januar 2021 eller snarest derefter.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.