Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk Tandtekniker søges

 

Vi søger en Klinisk Tandtekniker til snarlig ansættelse i vores afdeling i Randers og Hobro afhængig af din bopæl. Vi kan tilbyde fuldtids ansættelse, men deltid er også en mulighed.

Du vil indgå i et team med andre ansatte hos MinTandtekniker, og du vil komme til at behandle egne patienter samt lave laboratorieteknisk arbejde. Du vil ligeledes hjælpe til med diverse andre praktiske gøremål på klinikken.

Du vil desuden blive en del af et større team i MinTandtekniker kæden  - en kæde af i øjeblikket 7 tandprotese-klinikker placeret i Hobro, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Herning, Odder og Aarhus. Vi beskæftiger i øjeblikket 16 medarbejdere og hjælper hinanden på kryds og tværs, som én stor familie. Det er vigtigt for os alle, at vi har det godt sammen, og vi har derfor flere årlige arrangementer og kurser, hvor vi alle i teamet mødes.

Det er vigtigt, at du er entusiastisk og elsker dit fag. Vi vil gerne være med til at udvikle dig og gøre dig dygtigere – og samtidig gøre dig mere selvstændig - klar til en fremtid med tættere bånd til tandlæger.

Løn efter kvalifikationer.

Stifteren af MinTandtekniker Rene´ la Cour holder kurser i ind- og udland, og vi gør meget for at holde os opdateret med det nye, der sker indenfor vores fag. Du vil blive en del af denne spændende udvikling indenfor faget og dermed aldrig gå i stå.

Du vil få rigtig gode muligheder for et spændende arbejde med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Hvis det på lidt længere sigt viser sig, at du har potentiale og lyst til at få egen klinik med MinTandtekniker som partner, vil der blive gode muligheder for dette, da vi har planer om fortsat at udvide vores kæde.

Vi ser frem til at høre fra dig! Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Henvendelse via mail: renelacour@webspeed.dk - Ansøgningsfrist: 02.03.18

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her