Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk udviklingssygeplejerske til Lungemedicinsk afsnit, Slagelse Sygehus

Har du lyst til at stå i spidsen for kvalitet og udvikling på lungemedicinsk afsnit?

Lungeafsnittet er netop flyttet ind i super moderne lokaler med det nyeste udstyr inden for sundhedspleje. Der er enestuer og gode muligheder for at være nærværende med den enkelte patient.

Flere medarbejdere udtrykker, at der er kommet en helt anden ro i afdelingen efter, at vi har fået enestuer.

På lungeafsnittet har vi plads til 24 patienter. Vi modtager akutte komplekse patienter hele døgnet. Vi har et godt og udviklende tværfagligt samarbejde med vores faste terapeuter, diætister og læger. Der er altid mulighed for at søge viden hos dem, eller hos vores erfarne kollegaer og specialesygeplejersker.

I afdelingen er der stort fokus på arbejdsmiljøet og vi har arbejdet med social kapital og hvordan vi kan støtte hinanden bedst muligt.

Vi vil være på forkant med udviklingen

Vi ønsker en visionær klinisk udviklingssygeplejerske, som i samarbejde med afsnits- og afdelingsledelsen vil sikre og udvikle den kliniske faglige praksis og kompetenceniveauet i medarbejdergruppen. En udviklingssygeplejerske som kan anvende evidensbaseret viden og ajourføre sig i ny viden, og som vil være ansvarlig for udviklingsprojekter af lokal og tværfaglig karakter samt deltage i integrationen af kvalitet og udvikling i den kliniske hverdag.

I medicinsk blok er der et fælles forum for udviklingssygeplejerskerne, hvor fælles tiltag løftes, når opgaven har relevans for dette. Som udviklingssygeplejerske vil du blive en del af dette højt specialiserede team, hvor du også har mulighed for sparring. Der vil være mulighed for at deltage i relevante konferencer inden for kvalitet og udvikling både i Danmark og i udlandet.

Om dig:

  • Du har minimum 2 års klinisk erfaring, gerne indenfor det medicinske speciale.

  • Du har en relevant uddannelse på diplom- eller kandidatniveau.

  • Du har erfaring med projekt- og udviklingsarbejde.

  • Du har gode relationelle og kommunikative egenskaber, er i stand til at arbejde målrettet og brænder for forandrings-, vejlednings- og udviklingsprocesser.

  • Du går til udfordringer med en positiv indstilling, er problemløsende og reflekterende, og bidrager til et godt arbejdsmiljø.

  • Du er igangsætter, der selvstændigt initierer, koordinerer og understøtter udviklingstiltag og forandringsprocesser relateret til klinisk praksis.

I de første 14 dage vil du deltage i en fælles introduktion på sygehuset, og vi vil på afdelingen introducere dig til vores arbejdsgange og forventninger til dig. Du vil få tilknyttet en mentor og en daglig kontaktperson i din introduktionsperiode.

Stillingen er på 37 timer. Stillingen er kliniknær og der vil være tid fordelt til klinisk arbejde og tid dedikeret til udviklingsarbejde. Der er mulighed for arbejdstelefon og bærbar PC.

Kom forbi

Hvis du er blevet nysgerrig på vores afsnit, så kom forbi. Vi vil gerne invitere til en kop kaffe, så du kan høre mere om os – og vi om dig. Ring til konst. afdelingssygeplejerske Dorthe Kronborg på telefon 58 55 95 11, så finder vi et tidspunkt.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.