Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk udviklingssygeplejerske til Medicinsk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Klinisk udviklingssygeplejerske til Medicinsk Afdeling, Nykøbing F. Sygehus

Har du lyst til at være med til at stå i spidsen for kvalitet og udvikling på Medicinsk afdeling på Nykøbing F. Sygehus, så har vi den perfekte stilling til dig!

Da en af vores udviklingssygeplejersker er gået på efterløn, søger vi en fagligt dygtig og inddragende klinisk udviklingssygeplejerske til en fuldtidsstilling med tiltrædelse 01.06.18.

Som klinisk udviklingssygeplejerske vil dit arbejde blandt andet omhandle

 • Facilitering af forbedrings- og udviklingsarbejdet på afsnits- og afdelingsniveau, herunder at være tovholder for afdelingsprojekter i samarbejde med de øvrige udviklingssygeplejersker
 • Ansvarlig for arbejdet med sagsbehandling af utilsigtede hændelser
 • Identificere og analysere kliniske problemstillinger med henblik på at forbedre praksis for derved at sikre patienterne den højest mulige sygeplejekvalitet inden for specifikke kliniske områder og patientforløb
 • Deltage i udviklingen af den kliniske praksis i samarbejde med kvalitetsmedarbejderne, øvrige udviklingssygeplejersker, afdelingsledelsen og afdelingssygeplejerskerne på de forskellige medicinske afsnit
 • Medansvarlig for at igangsætte, udarbejde og ajourføre kliniske retningslinjer og instrukser, blandt andet til D4
 • Deltagelse i implementering af nationale kvalitetsmål for sundhedsvæsnet
 • Datadrevet kvalitetsarbejde, herunder KPI-tavler og lærings- og kvalitetsarbejde med mere.

Om dig

 • Du er uddannet sygeplejerske og har dansk autorisation. Praksiserfaring inden for de interne medicinske specialer er at foretrække
 • Du har videreuddannelse, for eksempel cand.cur., cand.scient.san. eller relevant master- eller diplomuddannelse
 • Du har indgående viden og erfaring med kvalitets- og udviklingsarbejde
 • Du er visionær og udviklingsorienteret
 • Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner og er i stand til at motivere ledere og medarbejdere i kvalitets- og udviklingsarbejdet.

Om din nye arbejdsplads

Medicinsk afdeling på Nykøbing F. Sygehus omfatter specialerne kardiologi, gastroenterologi, lungemedicin, geriatri og endokrinologi. Derudover har vi afsnit, der er dedikeret til palliative patienter, nefrologiske patienter, patienter med infektionssygdomme og apopleksipatienter.

Vi har stor ambulant virksomhed inden for de nævnte specialer både på Nykøbing F. Sygehus og på vores sundhedscenter i Nakskov, hvor vi driver et medicinsk ambulatorium. På Nykøbing F. Sygehus har vi desuden dagafsnit, AK-klinik, diagnostisk center og ETUB (Enhed for tværfaglig udredning og behandling).

Nykøbing F. Sygehus er i rivende udvikling, og i midten af april indvier vi en helt ny bygning. For Medicinsk afdeling betyder det blandt andet, at vi åbner en ny gastroenhed, og at vi udvider vores kardiologiske afsnit.

Vi arbejder ud fra principper om livslang læring. Derfor samarbejder vi med Harvard Medical Faculty Physicians og øvrige medicinske afsnit i Region Sjælland om kompetenceudvikling.

I jobbet som udviklingssygeplejerske vil du have mulighed for at præge egen arbejdsfunktion, og vi glæder os til at lade os inspirere af dine idéer.

På komsydpå.dk kan du læse mere om sygehuset, og hvorfor dine fagfæller allerede har valgt Nykøbing f. Sygehus.

Du har mulighed for at benytte vores pendlerbus mellem København og Nykøbing F. Sygehus på alle hverdage. Du har også mulighed for at leje en overnatning på personalehotellet. Du kan læse mere om pendlerbussen og vores hotelordning på disse to links.

Vil du høre mere om stillingen og eventuelt besøge os, er du meget velkommen til at kontakte ledende oversygeplejerske Rikke Steener Olsen, 29 66 48 41.

Tiltrædelse 01.06.18

Ansøgningsfrist 18.04.18

Ansættelsessamtaler 23.04.18

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her