Klinisk underviser søges til Psykiatrisk Center Nordsjælland

Kunne du tænke dig et job, hvor du arbejder selvstændigt og struktureret, med mulighed for, i stor grad, selv at tilrettelægge og præge dit arbejdsfelt? Så læs videre her… 
 
Psykiatrisk Center Nordsjælland (PCN) søger en sygeplejerske med relevant videreuddannelse på master- eller kandidatniveau til en stilling som klinisk underviser.  
Stillingen er en fuldtidsstilling, 37 timer/uge, vagtfri og organisatorisk placeret udenfor afsnittene. Ledelsesmæssigt refererer stillingen til en af centerets udviklingschefer. 
 
Psykiatrisk Center Nordsjælland er beliggende på 3 matrikler i Hillerød, Helsingør og Frederikssund. Den opslåede stilling har primært tilknytning til Helsingør og Hillerød. 
 
Som klinisk underviser får du det pædagogiske ansvar for den kliniske og praktiske uddannelse af sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistentelever i flere afsnit. Dette foregår i tæt samarbejde med den uddannelsesansvarlige sygeplejerske, de øvrige kliniske undervisere samt afdelingssygeplejersker, kliniske sygeplejespecialister og praktikvejledere.  
Du skal have lyst til at indgå i vores ”Kliniske uddannelsesteam”. Det er et dynamisk og engageret team, bestående af 5 kliniske undervisere og en klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske. Vi har fokus på at tilrettelægge, udvikle, kvalitetssikre og skabe en rød tråd i de uddannelsessøgendes klinik- og praktikforløb.  
 
Som klinisk underviser er du bl.a. vejleder for de sygeplejestuderende og varetager opgaver i overensstemmelse med semesterbeskrivelserne, herunder individuel- og gruppevejledning og facilitering, men også fælles undervisning og introduktion af hele uddannelseshold.  
I forhold til social- og sundhedsassistenteleverne fungerer du primært som ressourceperson og faglig vejleder for afsnittenes praktikvejledere, dog er du ansvarlig for elevernes uddannelsesforløb og varetager samtaler ved problematiske forløb etc. 
 
Samarbejdet med afsnittene består overordnet i at skabe et godt uddannelsesmiljø. I det daglige samarbejder du med afsnittenes personale om de enkelte uddannelsesforløb i henhold til de konkrete uddannelsesopgaver. Du arbejder tæt sammen med afdelingssygeplejerskerne og de kliniske sygeplejespecialister i organiseringen og planlægningen af uddannelsesforløb. En til to gange årligt afholdes dialogmøder med udviklingscheferne, afdelingssygeplejerskerne og de kliniske sygeplejespecialister. Derudover afholder vi udviklingsdage for og med praktikvejlederne. 
 
Forandringsproces 
Aktuelt er PCN i gang med en forandringsproces i forhold til varetagelsen af prægraduat uddannelse. Vi ønsker at ansætte kliniske vejledere (sygeplejersker med 1/6 diplom) på alle afsnit. Samtidig udvides centret med tre døgnafsnit – alt sammen noget, der får betydning for de uddannelsesopgaver vi sammen skal løse i fremtiden.  
 
Vi tilbyder: 
Psykiatrisk Center Nordsjælland tilbyder et stærkt fagligt miljø med ansættelse i et ambitiøst og visionært team. Der er i stillingen rig mulighed for faglig udvikling, og supervision indgår som en fast del af arbejdet. 
 
Vi forventer: 
Som vores kommende kollega forventer vi, at du er sygeplejefagligt og pædagogisk velfunderet og mestrer såvel mono- som tværfagligt samarbejde. Du har overblik, mestrer selvforvaltning og kan samtidig facilitere læring. Du har mod til at håndtere lærings- og uddannelsesmæssige udfordringer og problemstillinger og kan tilgå disse arbejdsopgaver med nysgerrighed. Samtidig besidder du innovative- og udviklingsmæssige kompetencer og har lyst til at indgå i et tæt og dynamisk samarbejde i vores kliniske uddannelsesteam. 
 
Vi søger en ny kollega som har  

  • Autorisation som sygeplejerske. 
  • Sundhedsfaglig eller pædagogisk master- eller kandidatuddannelse  
  • Opdateret klinisk erfaring indenfor psykiatrisk sygepleje 
  • Kendskab til uddannelserne indenfor uddannelsesområderne 
  • Kompetencer til at arbejde struktureret, selvstændigt, fleksibelt og innovativt 
  • IT kompetencer på brugerniveau 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. 
 
Stillingsbeskrivelsen kan rekvireres via mail til solveig.abrahamsen@regionh.dk og du er også velkommen til at kontakte klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske Solveig Abrahamsen på telefon +45 23 31 97 25 eller via mail solveig.abrahamsen@regionh.dk, hvis du vil høre mere om stillingen. 
 
Ansøgningsfrist d. 20. februar 2018 kl. 12.00  
 
Ansættelsessamtaler afvikles hurtigst muligt efter ansøgningsfristen i uge 8 / 9 
 
Ansøgningen sendes via linket på siden. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Nefrologi, Endokrinologi eller måske Kardiologi? KNEA på Hillerød Hospital søger sygeplejerske

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Afdelingen Det endokrinologiske og nefrologiske sengeafsnit 0842 på Nordsjællands Hospital Hillerød, er et afsnit i det samlede KNEA (Kardiologisk, Nefrologisk & Endokrinologisk afdeling), som varetager den højtspecialiserede pleje og behandling af ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Sygeplejersker søges til Nordsjællands Hospital - Akutklinikken i Frederikssund

Akutafdelingen

Akutklinikken Frederikssund søger sygeplejerske til fast stilling den 1. april 2018 eller snarest. Har du som sygeplejerske lyst til at være i en afdeling, hvor man skal kunne lide at have flere bolde i luften på en gang, og kunne indgå i et tæt tea...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Sygeplejerske til hæmodialyseafsnit 0851

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Har du lyst til at arbejde i et spændende speciale, hvor du som sygeplejerske spiller en central rolle i behandlingen af de lange kroniske patientforløb? I hæmodialysen varetager vi behandlingen af patienter med kronisk nyresygdom. Afsnit 0851 bestå...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Sygeplejerske til Limited Care dialyseafsnit 0921 Nordsjællands Hospital

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Har du lyst til at arbejde i et spændende speciale, hvor du som sygeplejerske spiller en central rolle i behandlingen af de lange kroniske patientforløb? Og brænder du for, at lære fra dig og inddrage patienterne i egen behandling? I hæmodialysen va...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Akut kardiologisk sengeafsnit søger sygeplejerske

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Det kardiologiske sengeafsnit 0641 på Nordsjællands Hospital Hillerød, er en del af det samlede KNEA (Kardiologisk, Nefrologisk & Endokrinologisk afdeling), men varetager kun pleje og behandling af de kardiologiske patienter. Vi modtager og behandle...