Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klinisk vejleder til Studiegruppen på Afsnit for lungesygdomme

Vil du være med til at uddanne vores fremtidige kollegaer og har du interesse for det lungemedicinske speciale, så se her:

På Afsnit for lungesygdomme, er vi dedikerede til vores patienter, vores uddannelsessøgende og til hinanden. Vi vægter uddannelse af elever og studerende højt, hvorfor det i afsnittet bliver prioriteret, at der er rammer og personaleressourcer til de uddannelsessøgende.

Det vil være en fordel med minimum 2 års erfaring, gerne inden for det medicinske speciale samt at du har klinisk vejleder-uddannelse (1/6 del diplom) eller er indstillet på at tage dette.

Som nyansat hos os bliver du tilknyttet en mentor, der følger dig i introduktionsperioden. Du vil blive introduceret til afsnittet, specialet og til studiegruppen. Der vil blive udarbejdet et introduktions program til dig, så du kommer godt fra start. I studiegruppen vil du være sammen med andre vejledere, som kan give sparring i forhold til de uddannelsesmæssige opgaver. Der er mulighed for faglig og personlig udvikling i et godt tværfagligt miljø.

Hvis du vil arbejde hos os, får du et årligt tillæg på 8280Kr for at være på et medicinsk afsnit samt vejleder-tillæg hvis du har uddannelsen.

Om Afsnit for lungesygdomme.

Vi er et specialiseret lungemedicinsk afsnit med komplekse og ofte multimorbide lungemedicinske patienter. Vi har en stor blandet patientgruppe med fx. pneumoni, lungecancer, KOL i exa.TB, pleuraempyen og pleuraeksudat. Vi har også en del palliativ pleje, hvilket vi vægter højt. Vi foretager pleuracentese samt NIV-behandling i afsnittet.

Afsnittet består af et sengeafsnit samt et lungeambulatorium. Vi har et tæt samarbejde mellem de medicinske afsnit og vores ambulatorie, så forløbene kan være mest optimale for vores patienter.

Vi lægger stor vægt på kommunikation og nærvær i det daglige arbejde med vores patienter. Fælles for personalegruppen er et stort fagligt som socialt engagement og en interesse i at udføre den lungemedicinske sygepleje med patienten i fokus - vi vil gøre det bedst mulige for vores patienter og pårørende, så de føler sig set, hørt og inddraget i behandlingen. Vi har et stort patientflow, så du skal trives med, at tingene til tider kan gå stærkt.

På afsnit for lungesygdomme arbejder vi med helhedspleje, og vi gør meget ud af, at man ikke arbejder alene, så du altid har en at sparre med. Derudover bliver der årligt afviklet skills station, som er en kompetence- og uddannelsesdag for alle sygeplejersker og social og sundhedsassistenter. Vi er ligeledes i gang med at få lavet uddannelse indenfor det lungemedicinske speciale.

Vi er en personalegruppe bestående af både meget erfarne og nyansatte. Du vil opleve et positivt arbejdsmiljø, et godt tværfagligt samarbejde samt en synlig og lydhør ledelse.

Vi hjælper hinanden og vægter et godt arbejdsmiljø og en god omgangstone højt. Vi har et godt tværfagligt samarbejde med vores lungemedicinske overlæger, afsnittets diætist, fys- og ergoterapeuter samt serviceassistenter.

Om studiemiljøet

Vi har en studiegruppe på afsnittet, hvor vi har samlet alle uddannelsessøgende, og hvor der er tilknyttet faste vejledere. Dette er et koncept, der nu har fungeret godt for vores afsnit i 20 år. Der er 10 patienter tilknyttet studiegruppen, som har ansvaret for al pleje og behandling i dagvagt på hverdage. Studiegruppen har eget studierum og kontor i afsnittet.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende på 1, 2 og 6. semester, SSA-elever i 5. praktik samt ambulancebehandler-elever. Der er mellem 3-7 uddannelsessøgende ad gangen, på sigt flere, når vi øges i patientantal.

Til studiegruppen er der tilknyttet en Ansvarlig klinisk vejleder, kliniske vejledere samt praktikvejledere. Vi er fælles om at uddanne de uddannelsessøgende vi har. Vejlederne der er i studiegruppen har flere års erfaring indenfor specialet samt som vejledere.

Vi arbejder med løbende, at udvikle det studiemiljø der er på afsnittet, så vi giver de uddannelsessøgende de bedst mulige rammer, for at nå deres mål.

Vi tilbyder 37 timer/uge som primært vil være i dagvagt samt arbejde hver 3.weekend. Du skal være indstillet på at tage enkelte aften/nattevagter.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse pr 1. Oktober 2020 eller efter aftale. Samtaler vil blive afholdt i uge 39.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller komme forbi på et uforpligtende besøg.

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.