Klitrosen Slettestrand søger tjener afløser m/k.

Klitrosen Slettestrand søger tjener afløser m/k.

Arbejdsområde er kundeservice, servering til selskaber og a la carte.

Telefonbetjening, selskabsopdækning, oprydning, opvask og rengøring af fællesområde.

Vagterne inddeles efter behov, men vil fortrinsvis være torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Klitrosen har primært travl i weekender og helligdage.

Udlært tjener er ikke et krav, men erfaring en fordel.

Ansættelsen er tidsbegrænset.

Spørgsmål til stillingen kontakt Hotelchef Helle Petersen på telefon 98208020 – 22171330.

Lyder det som noget for dig, så mail din ansøgning til Helle Petersen på: helle@klitrosen.dk

Samtaler afholdes løbende.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330080404Phoenix-e71b411e12019-08-29T00:00:00Klitrosen Slettestrand søger tjener afløser m/k.

Klitrosen Slettestrand søger tjener afløser m/k.

Arbejdsområde er kundeservice, servering til selskaber og a la carte.

Telefonbetjening, selskabsopdækning, oprydning, opvask og rengøring af fællesområde.

Vagterne inddeles efter behov, men vil fortrinsvis være torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Klitrosen har primært travl i weekender og helligdage.

Udlært tjener er ikke et krav, men erfaring en fordel.

Ansættelsen er tidsbegrænset.

Spørgsmål til stillingen kontakt Hotelchef Helle Petersen på telefon 98208020 – 22171330.

Lyder det som noget for dig, så mail din ansøgning til Helle Petersen på: helle@klitrosen.dk

Samtaler afholdes løbende.

 

Klitrosen Slettestrand søger tjener afløser m k. Arbejdsområde er kundeservice, servering til selskaber og a la carte. Telefonbetjening, selskabsopdækning, oprydning, opvask og rengøring af fællesområde. Vagterne inddeles efter behov, men vil fortrinsvis være torsdag, fredag, lørdag og søndag. Klitrosen har primært travl i weekender og helligdage. Udlært tjener er ikke et krav, men erfaring en fordel. Ansættelsen er tidsbegrænset. Spørgsmål til stillingen kontakt Hotelchef Helle Petersen på telefon 98208020 22171330. Lyder det som noget for dig, så mail din ansøgning til Helle Petersen på: helle@klitrosen.dk Samtaler afholdes løbende.11jobnete71b411e100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandJammerbugt3596168Klitrosen Hotel & Restaurant ApS11Slettestrandvej 1309690FjerritslevDKDanmark0
helle@klitrosen.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent813180JobNet5035264503526410027-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e71b411ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e71b411ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e71b411e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e71b411e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/10.jpgKlitrosen Slettestrand søger tjener afløser m/k.12008221Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration362482304helle@klitrosen.dkhelle@klitrosen.dkDKDanmarkDKDanmark330107858Tjenere søgesRobot Julen nærmer sig, og vi søger erfarne tjenere, men det kan også være, at du har erfaring fra servicebranchen, hotelbranchen eller tilsvarende, så du er vant til at betjene gæster. Hvis det er et studiejob du søger, er der primært tale om aften- og weekendarbejde. Det er et stort plus, hvis du i november og december tillige kan arbejde nogle dage i dagtimerne, især fredag, så skriv det venligst i din jobansøgning. Der kan ikke loves et fast timeantal, men der er masser af timer at få hvis man er fleksibel. Du skal gerne kunne de fleste weekender i nov og dec. Som tjener hos os skal du sætte en ære i at yde god service for at give vores gæster en god oplevelse med deres besøg på Duus Vinkjælder Vil gerne værne om det gode miljø både for vores gæster, men også internt derfor skal du være smilende, præsentabel og imødekommende. Vi sætter en dyd i at invitere vores gæster ind i en hyggelige atmosfære, hvor vi kører en ordentlig, men uformel tone og med et højt serviceniveau. Vi søger tjener, der har lyst til at bidrage med disse kvaliteter. Vores vision er at servicere vores gæster med god mad og vin i en afslappet atmosfære. Vi har rigtig travlt i højsæsonen, så det er vigtigt, at du er i stand til at bevare humøret i pressede situationer. Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til restauranten på 9812 5056, men du er også velkommen til at lægge vejen forbi os. Send en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor vi skal vælge dig, til duus@stofanet.dk Vedhæft venligst billede. Vi glæder os til at høre fra dig, og vi ansætter løbende.

Julen nærmer sig, og vi søger erfarne tjenere, men det kan også være, at du har erfaring fra servicebranchen, hotelbranchen eller tilsvarende, så du er vant til at betjene gæster.

Hvis det er et studiejob du søger, er der primært tale om aften- og weekendarbejde. Det er et stort plus, hvis du i november og december tillige kan arbejde nogle dage i dagtimerne, især fredag, så skriv det venligst i din jobansøgning. Der kan ikke loves et fast timeantal, men der er masser af timer at få hvis man er fleksibel. Du skal gerne kunne de fleste weekender i nov og dec.

Som tjener hos os skal du sætte en ære i at yde god service for at give vores gæster en god oplevelse med deres besøg på Duus Vinkjælder

Vil gerne værne om det gode miljø både for vores gæster, men også internt – derfor skal du være smilende, præsentabel og imødekommende.

Vi sætter en dyd i at invitere vores gæster ind i en hyggelige atmosfære, hvor vi kører en ordentlig, men uformel tone og med et højt serviceniveau.

Vi søger tjener, der har lyst til at bidrage med disse kvaliteter.

Vores vision er at servicere vores gæster med god mad og vin i en afslappet atmosfære.

Vi har rigtig travlt i højsæsonen, så det er vigtigt, at du er i stand til at bevare humøret i pressede situationer.

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til restauranten på 9812 5056, men du er også velkommen til at lægge vejen forbi os.

 

Send en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv og hvorfor vi skal vælge dig, til duus@stofanet.dk

Vedhæft venligst billede.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi ansætter løbende.

DUUS VINKÆLDER V/PETER KRAGHAalborg2019-10-16T00:00:002019-12-08T00:00:00
330106955Tjener/serveringsmedarbejder søges til restaurant i FrederikshavnRobot Til Restaurant BLACK STONE beliggende Rømøvej 2, søges 1 tjener serveringsmedarbejder til ca. 25 timer om ugen. Du SKAL være over 18 år. Restaurant BLACK STONE serverer steaks, burgers, pasta retter, pizza og buffet. Restauranten har plads til ca. 100 gæster inkl. selskabslokale. Restauranten fungerer også som TAKE AWAY. Krav: Erfaring fra branchen som tjener serveringsmedarbejder. Serviceminded Må gerne have hygiejnebevis, men er ikke et krav. Arbejdsopgaver: Betjening af gæsterne. Servering og præsentation af maden. Betjening af lille bar drikkevarer for gæsterne. Servering ved selskaber. Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider inkl. weekend arbejde. Ansøgning: skriftlig ansøgning som afleveres personligt til Hasan Isikli. Såfremt du ønsker yderligere oplysninger kontakt ejer : Hasan Isikli.

Til Restaurant BLACK STONE beliggende Rømøvej 2, søges 1 tjener/serveringsmedarbejder til ca. 25 timer om ugen.

Du SKAL være over 18 år.

Restaurant BLACK STONE serverer steaks, burgers, pasta retter, pizza og buffet. Restauranten har plads til ca. 100 gæster inkl. selskabslokale. Restauranten fungerer også som TAKE AWAY.

Krav:

 • Erfaring fra branchen som tjener/serveringsmedarbejder.
 • Serviceminded
 • Må gerne have hygiejnebevis, men er ikke et krav.

Arbejdsopgaver:

 • Betjening af gæsterne.
 • Servering og præsentation af maden.
 • Betjening af lille bar/drikkevarer for gæsterne.
 • Servering ved selskaber.

Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider inkl. weekend arbejde.

Ansøgning: skriftlig ansøgning som afleveres personligt til Hasan Isikli.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger kontakt ejer : Hasan Isikli.

Blackstone Cafe,restaurant & pizzaFrederikshavn2019-10-15T00:00:002019-11-03T00:00:00
330105210Restaurant Møllehuset søger ansvarsbevidst & engageret tjenerRobot På Restaurant Møllehuset i Frederikshavn søger vi en erfaren og faglært tjener til fastansættelse pr. 1 11-19 eller snarest herefter. Kan du se dig selv i en spændende og udfordrende branche, hvor kvalitet og værtskab går hånd i hånd? Så er det muligvis dig, vi søger. Vi tilbyder: en spændende arbejdsplads med udfordringer og plads til kreativ udfoldelse. en udfordrende hverdag med både selskabs- og a la carte gæster samt møder, konferencer mm. en selvstændig stilling i et imødekommende team, hvor vi sammen sørger for, at gæsten forlader Restaurant Møllehuset med en god oplevelse. en stilling hvor servicering, bordopdækning til hverdag og fest og andre varierede opgaver er en del af hverdagen. Vi forventer: at du har erfaring med servering til bl.a. selskaber at du har et medfødt servicegen og er let til smil. Du skal besidde engagement og have en positiv tilgang til tingene også når det går rigtig stærkt er stabil og mødepligtigkan tage ansvar for dig selv og andres virken kan bevare overblikket i pressede situationer ser en fordel i skiftende arbejdstider Send en motiveret ansøgning og fortæl os, hvorfor du vil passe perfekt til vores team. Restaurant Møllehuset ligger smukt placeret i skoven med den rislende å lige udenfor. Restauranten danner hyggelige rammer for a la carte gæster, selskaber, møder m.m. Vores køkken kreerer både moderne og traditionelle retter, alt efter gæstens ønsker - også ud af huset. Møllehuset har åbent hele året rundt. Har du spørgsmål vedr. denne stilling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 43 44 00 eller mail fest@mollehuset.dk. Samtaler vil blive foretaget løbende. Du kan læse mere om Restaurant Møllehuset på www.mollehuset.dk.

På Restaurant Møllehuset i Frederikshavn søger vi en erfaren og faglært tjener til fastansættelse pr. 1/11-19 eller snarest herefter. 

Kan du se dig selv i en spændende og udfordrende branche, hvor kvalitet og værtskab går hånd i hånd? Så er det muligvis dig, vi søger. 

Vi tilbyder:

 • en spændende arbejdsplads med udfordringer og plads til kreativ udfoldelse.
 • en udfordrende hverdag med både selskabs- og a la carte gæster samt møder, konferencer mm.
 • en selvstændig stilling i et imødekommende team, hvor vi sammen sørger for, at gæsten forlader Restaurant Møllehuset med en god oplevelse. 
 • en stilling hvor servicering, bordopdækning til hverdag og fest og andre varierede opgaver er en del af hverdagen.

Vi forventer:

 • at du har erfaring med servering til bl.a. selskaber 
 • at du har et medfødt servicegen og er let til smil. 
 • Du skal besidde engagement og have en positiv tilgang til tingene – også når det går rigtig stærkt
 • er stabil og mødepligtigkan tage ansvar for dig selv og andres virken
 • kan bevare overblikket i pressede situationer
 • ser en fordel i skiftende arbejdstider

Send en motiveret ansøgning og fortæl os, hvorfor du vil passe perfekt til vores team. 

Restaurant Møllehuset ligger smukt placeret i skoven med den rislende å lige udenfor. Restauranten danner hyggelige rammer for a la carte gæster, selskaber, møder m.m. Vores køkken kreerer både moderne og traditionelle retter, alt efter gæstens ønsker - også ud af huset. Møllehuset har åbent hele året rundt.

Har du spørgsmål vedr. denne stilling, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 43 44 00 eller mail fest@mollehuset.dk. Samtaler vil blive foretaget løbende. 

Du kan læse mere om Restaurant Møllehuset på www.mollehuset.dk. 

 

RESTAURANT MØLLEHUSET ApSFrederikshavn2019-10-11T00:00:002019-11-01T00:00:00
330093775Reservetjener - weekendafløserRobot Har du lyst til at tjene lidt ekstra ved siden af studierne eller andet arbejde og brænder du for overdådig service i verdensklasse? Ruths Hotel søger reservetjenere til at servicere de mange livsnydere som besøger Gl. Skagen året rundt og især i weekenderne i vinterhalvåret. Vi forventer at du Har en naturlig interesse for mad og vin på højt niveau Er mødestabil, imødekommende, udadvendt samt smilende Er opmærksom, engageret og forstår betydningen af service, kvalitet og værtskab Er effektiv og har et godt overblik over situationen Er god til at arbejde sammen med andre mennesker Taler og forstår dansk og engelsk Derudover skal du være ansvarsbevidst, ligesom du skal kunne udstråle overskud, også i pressede situationer Hvis du allerede har erfaring som tjener, vil dette blive set som en stor fordel. Du kan forvente En spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor vi altid stræber efter at give vores gæster en personlig og afslappet oplevelse. At blive en del af et dygtigt team med stor passion for både mad, vin og service. En behagelig og respektfuld omgangstone, hvor dine kolleger bliver din familie. Mulighed for at få indblik i, hvordan det er at arbejde på et af Danmarks smukkeste beliggende hoteller, herunder indblik i hotelverdenen og hvordan vi arbejder på tværs af organisationen Send ansøgning samt CV til job@ruths-hotel.dk eller kontakt Restaurantchef Johan Brodersen på jobr@ruths-hotel.dk for yderligere spørgsmål. DET LIGGER I VORES NATUR - Blå himmel, hav, klit og skøn natur så langt øjet rækker. Midt i alt det ligger Ruths Hotels konferencemuligheder. Her summer det af livsglæde og aktivitet, når de mange gæster hygger sig og nyder deres ophold. Du sanser opmærksomt det hele, har styr på både omgivelser og dine gæster, som du ved, er kommet for at opleve det bedste af det bedste både hvad angår smag, nydelse og kvalitet. Fordi det at skabe gode kundeoplevelser ligger i din natur.

Har du lyst til at tjene lidt ekstra ved siden af studierne eller andet arbejde og brænder du for overdådig service i verdensklasse? Ruths Hotel søger reservetjenere til at servicere de mange livsnydere som besøger Gl. Skagen året rundt og især i weekenderne i vinterhalvåret. 

Vi forventer at du …

 • Har en naturlig interesse for mad og vin på højt niveau
 • Er mødestabil, imødekommende, udadvendt samt smilende
 • Er opmærksom, engageret og forstår betydningen af service, kvalitet og værtskab
 • Er effektiv og har et godt overblik over situationen
 • Er god til at arbejde sammen med andre mennesker
 • Taler og forstår dansk og engelsk
 • Derudover skal du være ansvarsbevidst, ligesom du skal kunne udstråle overskud, også i pressede situationer

Hvis du allerede har erfaring som tjener, vil dette blive set som en stor fordel.

 

Du kan forvente …

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor vi altid stræber efter at give vores gæster en personlig og afslappet oplevelse.
 • At blive en del af et dygtigt team med stor passion for både mad, vin og service.
 • En behagelig og respektfuld omgangstone, hvor dine kolleger bliver din familie.
 • Mulighed for at få indblik i, hvordan det er at arbejde på et af Danmarks smukkeste beliggende hoteller, herunder indblik i hotelverdenen og hvordan vi arbejder på tværs af organisationen

Send ansøgning samt CV til job@ruths-hotel.dk eller kontakt Restaurantchef Johan Brodersen på jobr@ruths-hotel.dk for yderligere spørgsmål.

DET LIGGER I VORES NATUR - Blå himmel, hav, klit og skøn natur så langt øjet rækker. Midt i alt det ligger Ruths Hotels konferencemuligheder. Her summer det af livsglæde og aktivitet, når de mange gæster hygger sig og nyder deres ophold. Du sanser opmærksomt det hele, har styr på både omgivelser og dine gæster, som du ved, er kommet for at opleve det bedste af det bedste både hvad angår smag, nydelse og kvalitet. Fordi det at skabe gode kundeoplevelser ligger i din natur.

Ruths HotelSkagen2019-09-23T00:00:002019-11-14T00:00:00
330085317Tjener afløser - selskab og restaurant Hvalpsund FærgekroRobot Hvalpsund Færgekro søger voksen og ansvarsbevidst person, som er serviceminded, udadvendt og glad, der har lyst til at give den bedste oplevelse for vores gæster. Som tjenerafløser forventer vi, du har interesse for gastronomi og vin. Som tjenerafløser kommer du til at arbejde både med A la carte og selskaber. Vi forventer du har erfaring inden for faget. At ansøgere behersker det sprog, der er nødvendigt for at udføre jobbet. Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi har en glad og familiær kultur. Vi hjælper hinanden, for at give den bedste oplevelse for gæsterne. Vagterne ligger for det meste i weekender. Vi forventer du minimum vil arbejde 2-3 gange i løbet af en måned. Der er mulighed for at overnatte på kroen, hvis man ønsker det. Tiltrædelse efter aftale. Da det er en stilling der kan give anledning til spørgsmål, beder vi dig maile en skriftlig ansøgning, gerne med billede. Det er muligt at kontakte Kromanden Peder Holm på tlf. 98 63 86 00 mellem 10.00-16.00 - for uddybende spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at maile spørgsmål på: post@hvalpsund-faergekro.dk Se evt. mere på: http: www.hvalpsund-faergekro.dk

Hvalpsund Færgekro søger voksen og ansvarsbevidst person, som er serviceminded, udadvendt og glad, der har lyst til at give den bedste oplevelse for vores gæster.  

Som tjenerafløser forventer vi, du har interesse for gastronomi og vin. Som tjenerafløser kommer du til at arbejde både med A la carte og selskaber.

Vi forventer du har erfaring inden for faget. At ansøgere behersker det sprog, der er nødvendigt for at udføre jobbet.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads, hvor vi har en glad og familiær kultur. Vi hjælper hinanden, for at give den bedste oplevelse for gæsterne.

Vagterne ligger for det meste i weekender. Vi forventer du minimum vil arbejde 2-3 gange i løbet af en måned.

Der er mulighed for at overnatte på kroen, hvis man ønsker det.  

Tiltrædelse efter aftale.

Da det er en stilling der kan give anledning til spørgsmål, beder vi dig maile en skriftlig ansøgning, gerne med billede. Det er muligt at kontakte Kromanden Peder Holm på tlf. 98 63 86 00 mellem 10.00-16.00 - for uddybende spørgsmål. Ellers er du meget velkommen til at maile spørgsmål på: post@hvalpsund-faergekro.dk  

Se evt. mere på:  http://www.hvalpsund-faergekro.dk"

HVALPSUND FÆRGEKRO ApSFarsø2019-09-06T00:00:002019-10-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Tjenere søges

DUUS VINKÆLDER V/PETER KRAGH

Aalborg
Julen nærmer sig, og vi søger erfarne tjenere, men det kan også være, at du har erfaring fra servicebranchen, hotelbranchen eller tilsvarende, så du er vant til at betjene gæster. Hvis det er et studiejob du søger, er der primært tale om aften- og w...
Indrykket:16. oktober 2019
Udløbsdato:8. december 2019

Tjener/serveringsmedarbejder søges til restaurant i Frederikshavn

Blackstone Cafe,restaurant & pizza

Frederikshavn
Til Restaurant BLACK STONE beliggende Rømøvej 2, søges 1 tjener serveringsmedarbejder til ca. 25 timer om ugen. Du SKAL være over 18 år. Restaurant BLACK STONE serverer steaks, burgers, pasta retter, pizza og buffet. Restauranten har plads til ca. 1...
Indrykket:15. oktober 2019
Udløbsdato:3. november 2019

Restaurant Møllehuset søger ansvarsbevidst & engageret tjener

RESTAURANT MØLLEHUSET ApS

Frederikshavn
På Restaurant Møllehuset i Frederikshavn søger vi en erfaren og faglært tjener til fastansættelse pr. 1 11-19 eller snarest herefter. Kan du se dig selv i en spændende og udfordrende branche, hvor kvalitet og værtskab går hånd i hånd? Så er det muli...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:1. november 2019

Reservetjener - weekendafløser

Ruths Hotel

Skagen
Har du lyst til at tjene lidt ekstra ved siden af studierne eller andet arbejde og brænder du for overdådig service i verdensklasse? Ruths Hotel søger reservetjenere til at servicere de mange livsnydere som besøger Gl. Skagen året rundt og især i we...
Indrykket:23. september 2019
Udløbsdato:14. november 2019

Tjener afløser - selskab og restaurant Hvalpsund Færgekro

HVALPSUND FÆRGEKRO ApS

Farsø
Hvalpsund Færgekro søger voksen og ansvarsbevidst person, som er serviceminded, udadvendt og glad, der har lyst til at give den bedste oplevelse for vores gæster. Som tjenerafløser forventer vi, du har interesse for gastronomi og vin. Som tjeneraflø...
Indrykket:6. september 2019
Udløbsdato:30. oktober 2019