Kloakmester/Rørlægger/Arbejdsmand el. lign.

Vi mangler en god, stabil og fleksibel medarbejder til at udføre diverse forefaldende kloakarbejder. Fortrinsvis reparationsarbejder.

Vi udfører bl.a. opgravningsfri ledningsrenovering (punktreparation/strømpeforing), afpropning af ledninger og tv-inspektion. Kørekort til C og CE vil være en fordel.

Den nødvendige oplæring/uddannelse vil finde sted. 37 timers arbejdsuge og løn efter kvalifikationer.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Medarbejder til entreprenørarbejde

THINGSTRUP MASKINSTATION K/S

Thingstrup Maskinstation søger medarbejder til entreprenørarbejde! Grundet travlhed i vores entreprenørafdeling søger vi endnu en alsidig, selvstændig og ansvarsbevidst medarbejder til vores entreprenør-team. Erfaring med jord- og kloakarbejde er en...
Indrykket:8. marts 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Struktør, rørlægger eller erfaren entreprenør

TJELE ENTREPRENØRFORRETNING ApS

Viborg
Vi er en alsidig virksomhed i positiv udvikling, der arbejder med alt inden for kloak- og entreprenørområdet. Vi har igennem længere tid haft øget aktivitet, derfor søger vi en selvstændig medarbejder, der ønsker stor indflydelse på arbejdet. Vi for...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:11. maj 2018