Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kløveren specialgruppe søger 1 pædagog

Under Klub Tårnby etableres snarest muligt en ny specialgruppe ordning for børn med Autisme spektrum forstyrrelser, ADHD, generelle indlæringsvanskeligheder og udviklingsforstyrrelser.

Til dette søges 1 pædagog 34t/u.

Den nye gruppe etableres med egne lokaler i Fritidsklubben Kløveren, Randkløvealle 43-45.

Gruppens brugere flyttes fra nuværende SFO-ordning under Kastrupgårdsskolen. Den nye gruppe består i første omgang af 10 brugere i aldersgruppen 11-14 år.

Brugerne er bredt sammensat med forskellige udfordringer og behov. Pædagogikken tager derfor udgangspunkt i den enkelte unges muligheder. Fælles for dem er dog, at de har svært ved at forstå og afkode sociale interaktioner og de har ligeledes en lille selvforståelse og selvindsigt. Der arbejdes med at styrke deres personlige og sociale udvikling, samt deres identitet og selvværdsfølelse.

Der skal arbejdes med en struktureret hverdag, med ugeplaner/årsplaner og med mange genkendelige aktiviteter. Der laves individuelle handleplaner på alle børn en gang om året.

Vi ønsker at de unge, forældre og pædagoger i samarbejde skaber et udviklende fritidstilbud.


Vi forventer, at:
  • Du er uddannet pædagog og har erfaring i at arbejde med målgrupppen, gerne suppleret med relevant efter- og videreuddannelse.
  • Du kan arbejde struktureret og systematisk både på individniveau og gruppeniveau.
  • Du er god til at arbejde med pædagogiske handleplaner og har erfaring inden for planlægning, formidling, udførelse samt evaluering af disse.
  • Har flair og faglighed for et respektfuld samarbejde med forældrene.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Arbejdstiden vil primært være placeret i tidsrummet 10.00-17.30. Der forventes derudover aften- og weekendarbejde i begrænset omfang efter aftale. Hovedparten af arbejdstiden vil være skemalagt hverdage 13.30-17.30. Derudover er der tid til blandt andet planlægning og forberedelse, skriftligt arbejde, forældresamarbejde, sparring og supervision, samt skolesamarbejde.


Vi tilbyder:
  • Muligheden for at være med til at præge udviklingen af tilbuddet fra starten af.
  • Mulighed for og forventning om løbende faglig udvikling og opgradering.
  • En arbejdsplads hvor der er højt til loftet og en personalegruppe der arbejder tæt sammen og støtter hinanden. Her er plads til nye ideer, samtidig med at vi arbejder meget struktureret.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL efter forhandling.

Kommunens ansættelsespolitik indebærer, at der ved ansættelse indhentes referencer fra tidligere og nuværende arbejdssteder. Har du været ansat i Tårnby Kommune, vil der altid blive taget reference herfra. Der skal desuden ved ansættelse forevises straffeattest og indhentes børneattest. Ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Værdigrundlag og perspektiv for Tårnby Kommunale Forvaltning samt hvilke personalegoder Tårnby Kommune tilbyder, kan ses her.

Yderligere oplysninger

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at rette henvendelse til gruppens leder Dick Schjønning på tlf.: 3071 6269.

Der er ingen ansøgningsfrist. Samtaler holdes løbende og stillingen besættes så snart den rette person er fundet. Stillingsopslaget fjernes fra Tårnby Kommunes hjemmeside, når rette kandidater er fundet.


Ansøgning

Ansøgning med dokumentation for uddannelse, oplysning om eventuel tidligere beskæftigelse, eventuel arbejdstilladelse og bilag sendes via nedenstående link. Vær opmærksom på, at Tårnby Kommune benytter et elektronisk rekrutteringssystem. Du bedes derfor så vidt muligt søge stillingen via nedenstående link. Såfremt du søger stillingen pr. brev, skal dette indeholde de samme oplysninger, som kræves af det elektroniske rekrutteringssystem.

Behandling af persondata

Tårnby Kommune er dataansvarlig for de personoplysninger, som du registrerer og sender til kommunen via rekrutteringssystemet eller på anden vis ved ansøgning om job.

Oplysningerne vil alene blive brugt i rekrutteringsprocessen. Medlemmer af ansættelsesudvalget, for den stilling du søger, får adgang til dine registrerede personoplysninger i den tid rekrutteringsprocessen løber. Behandlingen af oplysningerne vil naturligvis være fortrolig og sikker.

Vi opbevarer din ansøgning samt øvrige oplysninger i op til 6 måneder efter endt rekrutteringsproces. Herefter slettes de automatisk.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder. Herunder ret til at se de personoplysninger du har registreret hos os og ret til sletning af oplysninger. Læs i øvrigt her om dine rettigheder. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen. Adresse: Amager Landevej 76, 2770 Kastrup. Telefon: 3247 1280. E-mail: op2@taarnby.dk.

For henvendelse vedrørende den ledige stilling se kontaktoplysninger under overskriften 'Yderligere oplysninger'.

Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, og til hvordan dine rettigheder bliver udøvet i henhold til databeskyttelsesreguleringen, kan du kontakte Tårnby Kommunes databeskyttelsesrådgiver. E-mail: Link til Borger.dk
Telefon: 3247 1235. Ved brev: Tårnby Kommune, Organisations- og Personaleafdelingen, Amager Landevej 76, 2770 Kastrup, Att.: ”Databeskyttelsesrådgiver”.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.