Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klosterforstander søges til Viborg Gråbrødre Kloster

FORSTANDER FOR VIBORG GRÅBRØDRE KLOSTER

 

Stillingen som forstander for den historiske stiftelse Viborg Gråbrødre Kloster er ledig til besættelse efter nærmere aftale. Klosteret rummer syv boliger for ældre og det historiske Kongens Kammer. Forstanderen forestår udlejning og administration, fører tilsyn med klosterets fredede bygninger og fungerer som bestyrelsens sekretariat. Der er ekstern hjælp til rengøring af fællesarealer og pasning af haven. Forstanderen fører tilsyn hermed og er derudover klosterets eneste medarbejder. Forstanderen tilrettelægger selv sit arbejde. Vederlaget udgør 9.000 kr. mdl. Bygningsfaglige kundskaber og historisk interesse vil være en fordel. Ansættelse sker efter kgl. resolution.

 

Yderligere oplysninger om klosteret kan findes på https://www.klostre.dk/viborg-graabrodre-kloster/. Forstander Jørgen Nis Ley, tlf. 20 35 06 02, er til rådighed for besvarelse af spørgsmål om klosteret og om hvervet som forstander. Nærmere oplysning om ansættelsesvilkår og -procedure kan fås ved henvendelse til bestyrelsesformand Torben Sørensen på 21 69 54 24.

 

Skriftlig ansøgning med CV mv. sendes til Torben Sørensen, på mail torsoe24@gmail.com eller pr. brev til Nygade 1A, 2. th., 7400 Herning, senest torsdag den 22. april 2021.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.