Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klubmedarbejder til Fritidscenter Bispebjerg Syd

Vil du styrke den faglige indsats i vores fritidscenter?
 
Fritidscenter Bispebjerg Syd/Ydre Nørrebro er et fritidscenter med otte matrikler fordelt i to bydele. Fritidscenteret har to afdelinger: afdeling A med fire klubber for de 10-13-årige og afdeling B med fem klubber for de 14-17-årige.
 
Vi er et nystartet fritidscenter i stor udvikling, hvilket giver store muligheder for at sætte præg på det faglige indhold i arbejdet. Vi lægger stor vægt på engagement og initiativ og arbejder meget i udviklingsprojekter i samarbejde med andre relevante aktører som fx skoler, foreninger og boligsociale indsatser. Fritidscenteret har et stort samarbejdsnetværk og er en aktiv aktør i at skabe et udviklende fritidsliv for børn og unge i bydelene.

Vi ønsker at styrke den faglige indsats og søger derfor en medarbejder, som bidrager med faglige kvalifikationer og viden på området i kombination med erfaring fra arbejde med målgruppen.
 
Om stillingen:
Til klubben i Lundtoftegade søger vi en medarbejder på 37 timer pr. uge til primært aftenarbejde i tidsrummet fra kl. 14-21 i hverdagene. Klubben i Lundtoftegade er et nystartet klubtilbud for børn og unge fra 10-16 år. Klubben består af en fritidsklub samt en pigeindsats (for de 13-17 årige).
 
Klubben i Lundtoftegade samarbejder med foreninger, hvor der er mulighed for at få musikundervisning i både instrumenter og musikproduktion. Derudover tilbyder klubben lektiehjælp med frivillige beboere. Vi har et stort fællesrum, computerrum, bordtennis med mere.
 
Vi har også et stærkt samarbejde med den boligsociale helhedsplan AKB. Klubben har forskellige aktiviteter som maddag, fodbold, styrke- og boksetræning med mere.
 
Et vigtigt indslag i hverdagen er arbejdet med positive relationer til de unge og pædagogiske indsatser for at hjælpe de unge, som er kriminalitetstruede eller udsatte på andre måder. Den nye medarbejder skal både selvstændigt varetage aktiviteter med de unge og understøtte hverdagen i huset i samarbejde med kollegaerne. Det er vigtigt, at medarbejderen besidder en professionel og reflekteret relationskompetence, så de kan være tydelige voksne og positive rollemodeller.

 
Vi søger derfor en ny kollega, som er uddannet pædagog eller har en tilsvarende uddannelse indenfor det pædagogiske eller socialfaglige felt eller har stor erfaring indenfor området og med målgruppen.
 
Kompetencer og kvalifikationer:   

  • Projekter og aktiviteter fx sport, spil eller kreative aktiviteter  
  • Professionel relationskompetence med udsatte unge  
  • Tværfagligt samarbejde i netværk og projekter  
  • Pædagogisk udviklingsarbejde  
  • Dokumentation og evaluering af aktiviteter og indsatser  
  • Erfaring med målgruppen og med arbejde i udsatte boligområder  
  • Kunne holde hovedet koldt i pressede situationer   
  • Reflekteret i forhold til værdier og etik i en kompleks hverdag  
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 14. februar 2018
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her