Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klubmedarbejdere med kreativt drive til Fritidscenter Bispebjerg Syd

Har du kreativt drive og kendskab til at arbejde med unge? Fritidscenter Bispebjerg Syd søger uudannede og uddannede klubmedarbejdere 37 og 30 timer om ugen.
 
Om fritidscenteret:  
Fritidscenter Bispebjerg Syd/Ydre Nørrebro er et fritidscenter, som giver et klubtilbud til de 10 til 18-årige i området Bispebjerg/Ydre Nørrebro. Fritidscenteret består af ni matrikler fordelt i de to bydele. Der er to ledere, som har ledelsen for det samlede fritidscenter, og hver matrikel har en faglig teamkoordinator, som er tovholder for den faglige udvikling for hver matrikel.
 
Vi er et fritidscenter i stor udvikling, hvilket giver muligheder for at sætte præg på indholdet i arbejdet.
Vi lægger stor vægt på engagement og initiativ. Fritidscenteret har et stort samarbejdsnetværk og er en aktiv aktør i at skabe et udviklende fritidsliv for børn og unge i bydelene. Vi samarbejder i vid udstrækning med andre aktører som fx skoler, foreninger, områdefornyelse og boligsociale indsatser.
 
Som medarbejder vil du blive ansat i fritidscenteret, og din arbejdstid vil primær være i aftentiden.
 
Yderligere information:
Har du lyst til at høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klyngeleder Nina Dam Jensen på 2170 2725.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 25. april 2018
 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her