Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Klynge G på Amager søger en pædagog til Fritidsinstitutionen ved skolen på Amagerbro

I klyngen har vi særligt fokus på sprog, trivsel, rum og læring samt arbejdsfællesskaber.   
For at give børnene de bedste muligheder for trivsel, læring og udvikling arbejder vi i klynge G struktureret med dokumentation og systematik.  
 
Klyngen består af otte enheder: En vuggestue, fem integrerede institutioner og to fritidsinstitutioner. Enhederne er beliggende i kvarteret omkring Holmbladsgade og Øresundsvej.
 
Fritidsinstitutionen ved Skolen på Amagerbro består af to matrikler. I Geislersgade er der ca. 65 børn fra 0.-3. klasse og i Hannovergade er der ca. 120 børn fra 0.-3. klasse. Fritidsinstitutionen vil i fremtiden blive samlet til en fælles matrikel, som vil få til huse på Skolen på Amagerbro.  
 
Fritidsinstitutionen er i gang med at udarbejde et fælles pædagogisk værdisæt, der skal være fundament for det pædagogiske arbejde. Værdisættet tager udgangspunkt i Københavns Kommunes pejlemærker og værdigrundlag.
Fundamentet skal være med til at sikre, at børnene kan udvikle sig – både individuelt og som en del af fællesskabet. Vi møder børnene gennem en anerkendende tilgang og altid med udgangspunkt i det enkelte barn. Vi bestræber os på at skabe et inkluderende miljø, hvor vi bl.a. sætter fokus på venskaber og ”Fri for mobberi”.
Institutionen arbejder tæt sammen med Skolen på Amagerbro.  
 
Stillingen er på 30 timer om ugen Åbningstiden er 6.15-8.00 og 14.00-17.00 på skoledage og 7.00-17.00 på skolefridage og i ferier. Arbejdstiden vil primært ligge om for- og eftermiddagen. Som ansat på fritidsinstitutionen er man på årsnorm, så timetallet kan variere.  
 
Forventninger
Vi lægger stor vægt på, at du er en person med gåpåmod. Du skal kunne bevare arbejdsglæden – også når vi har travlt. Du skal være aktivt deltagende i hverdagen og møde dagens overraskelser åbent.
Du skal tage medansvar for det gode arbejdsmiljø og den pædagogiske praksis, være mødestabil, fleksibel, interesseret i at lære, se positivt på hverdagen og synes, det er sjovt at gå på arbejde.
Du skal vægte samarbejdet mellem de to matrikler og med skolen højt. Desuden vægter vi gode skriftlige kompetencer i forhold til f.eks. dokumentation af det pædagogiske arbejde og kommunikation til forældrene højt. Vi benytter systemet ”KbhBarn”.  
 
Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst om Ny Løn.  
I tilfælde af ansættelse vil der blive indhentet børne- og straffeattest samt reference.   
 
Yderligere information
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Eva Mikkelsen på 3296 6012. 
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 20. februar 2018  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her