Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Knallertkørelærer til Haderslev Ungdomsskole

Haderslev Ungdomsskole søger en knallertkørelærer til en 3o timers stilling.

Vi søger en person, som er uddannet til at kunne varetage undervisningen af elever, således at de kan bestå prøven til et knallertkørekort. Undervisningen har både en teoretisk og en praktisk del. Jobbet indebærer skiftende arbejdstider og således også arbejdstider i weekender. Der vil ud over undervisningsdelen også være andre arbejdsfunktioner.

Stillingen er berammet som en 30 timers stilling. Er man i en flexjob ordning, er man velkommen til at søge på stillingen.

Yderligere oplysninger
Henvendelse angående stillingen kan rettes til leder af Haderslev Ungdomsskole Bo S. Vesterbye på 40 23 72 45 eller på mail bosv@haderslev.dk.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning senest den 29. april 2021.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.