Knivskarp køkkenchef til vores kunde i Aarhus

Frokost lavet fra bunden i god kvalitet     
ISS søger en dygtig og ambitiøs Køkkenchef i vikariat med passion for spændende madlavning til en af vores kantiner i Aarhus. Du bliver en del af et team på 5 personer, og sammen sikrer I, at de daglige opgaver løses med høj kvalitet. Du vil deltage aktivt i køkkenet med resten af teamet. Kantinen bespiser ca.400 daglige frokostgæster og samt mødeforplejning. Derudover kan der forekomme særlige selskaber og events, der kræver både kreativitet og en ekstra indsats. Stillingen er på 37 timer ugentlig og er et vikariat på 6 måneder med mulighed for forlængelse.
 
ISS lever af service – derfor bliver det en af dine vigtigste opgaver at bidrage positivt til den gode stemning i køkkenet og blandt brugerne i kantinen, så I sammen kan udvikle og levere et unikt produkt til vores gæster.
 
Grundig, serviceminded og kvalitetsbevidst     
Den rette kandidat opfylder følgende:        

  • Uddannet kok med stor erfaring med kantinebranchen eller fra restaurations- eller hotelbranchen    
  • Erfaring med ledelse fra lignende stillinger    
  • Sætter en ære i at lave mad fra bunden   
  • Mødestabil, kvalitetsbevidst, flittig, har overblik     
  • Villig til at yde en ekstra indsats når det kræves    
  • Passion for at lede og udvikle medarbejder    
ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.   
 
Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling, og som har fokus på mennesket.
 
Ansøgning    
Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående link, fristen for ansøgere er den 1. marts 2018. Vi behandler ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag.
 
Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Site Manager, Dorthe Bondgaard, tlf. 21 41 21 69 - Vi glæder os til at høre fra dig.   
 
Bliv en del af en anerkendt virksomhed
ISS har for femte år i træk modtaget den højeste anerkendelse inden for outsourcing fra International Association of Outsourcing Professionals (IAOP). Vi vægter vores medarbejdere højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde. Som arbejdsplads tilbyder vi derfor trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Samtidig vandt vi i 2016 CSR People Prize, som uddeles til virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret både i ledelsens visioner og i dagligdagen.    
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Uddannet kok

Zoologisk Have

Zoo Food Shop søger en dygtig kok, der ønsker at være med til at sikre vores gæster en kulinarisk oplevelse. Vi er kendt for altid at bruge gode råvarer, og du vil blive en del af det team der garanterer for kvaliteten i alle vores menuer. Placeret ...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Kok

VIKAR ASSISTANCE ApS

Vikar Assistance søger flere dygtige kokke til vores kunder, beliggende i Storkøbenhavn, som tilkaldevikarer. Vi forestiller os at du har en relevant uddannelse (svendebrev) som Kok. Du bliver tilknyttet Vikar Assistance som vikar og aflønnes af Vik...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Café Obelix på Vesterbro Torv søger frisk og dygtig kok på fuld tid - evt. deltid

Cafe Obelix

I vores hyggelige Cafe, hvor mangfoldigheden blomstrer, er vi ca. 10 gode kolleger, som sørger for, at arbejdstiden bliver hyggelig. - Vil du være med? En levende café i hjertet af København Hos Café Obelix brænder vi for at servere god mad og drikk...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

smørrebrødsjomfru

RESTAURANT DET LILLE APOTEK APS

Vi søger 1 frisk ansvarsbevidst smørrebrødsjomfru der ønsker at indgå i et team, hvor vi forventer, at: * Du har en passion for mad og en sans for kvalitet * Du brænder for dit fag * Du kan håndtere et til tider stort arbejdspres. * Du er selvstændi...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Kok

RESTAURANT DET LILLE APOTEK APS

Vi søger 1 frisk ansvarsbevidst Kok, der ønsker at indgå i et godt team, hvor vi forventer, at: * Du har en passion for mad og en sans for kvalitet * Du brænder for dit fag * Du kan håndtere et til tider stort arbejdspres. * Du er selvstændig, energ...