Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Knivskarp kok til Remouladen - et dynamisk køkken med jordforbindelse

Trods det lidt ”skæve” navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter; I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, én af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d'Angleterre.

På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kok, der kommer til at indgå i et professionelt team med 4 andre faglærte kokke, 5 kokkeelever og køkkenchef Daniel McBurnie.

Vi har stærke holdninger til vores råvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste. Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet – men kun, hvis det er dér, vi finder de bedste varer. En gang om ugen sender vi en bil til Paris efter specialiteter og grøntsager i verdensklasse; Smagen er jo alfa omega.

Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold, søde kollegaer og en masse udviklings muligheder:)

Jobstart hurtigst muligt. For at høre mere om jobbet kontakt køkkenchef Daniel McBurnie på tlf. 22188500 / mail: dmb@restaurantremouladen.dk

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329735998Phoenix-f3b1728412018-01-09T13:59:15.697Knivskarp kok til Remouladen - et dynamisk køkken med jordforbindelse

Trods det lidt ”skæve” navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter; I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, én af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d'Angleterre.

På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kok, der kommer til at indgå i et professionelt team med 4 andre faglærte kokke, 5 kokkeelever og køkkenchef Daniel McBurnie.

Vi har stærke holdninger til vores råvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste. Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet – men kun, hvis det er dér, vi finder de bedste varer. En gang om ugen sender vi en bil til Paris efter specialiteter og grøntsager i verdensklasse; Smagen er jo alfa omega.

Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold, søde kollegaer og en masse udviklings muligheder:)

Jobstart hurtigst muligt. For at høre mere om jobbet kontakt køkkenchef Daniel McBurnie på tlf. 22188500 / mail: dmb@restaurantremouladen.dk

 

2018-02-24T01:02:37.637 Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, n af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d Angleterre. På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kok, der kommer til at indgå i et professionelt team med 4 andre faglærte kokke, 5 kokkeelever og køkkenchef Daniel McBurnie. Vi har stærke holdninger til vores råvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste. Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet men kun, hvis det er d r, vi finder de bedste varer. En gang om ugen sender vi en bil til Paris efter specialiteter og grøntsager i verdensklasse Smagen er jo alfa omega. Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold, søde kollegaer og en masse udviklings muligheder:) Jobstart hurtigst muligt. For at høre mere om jobbet kontakt køkkenchef Daniel McBurnie på tlf. 22188500 mail: dmb@restaurantremouladen.dk11Jobnetf3b17284100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-02-23T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandHedensted3070622Remouladen11Stævnen 557100VejleDKDanmarkORS/blank.png155.708332909.55517050
dmb@restaurantremouladen.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent505099JobNet47245651000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3b17284https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3b17284https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3b17284&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f3b17284&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration352154437Daniel McBurniedmb@restaurantremouladen.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK