Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Knivskarp kokkeelev til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter

Trods det lidt ”skæve” navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest elegant og ambitiøse restauranter; I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, én af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d'Angleterre.

På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kokkeelev, der kommer til at indgå i et professionelt team med 4 andre faglærte kokke, 5 kokkeelever og køkkenchef Daniel McBurnie.

Vi har stærke holdninger til vores råvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste. Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet – men kun, hvis det er dér, vi finder de bedste varer. En gang om ugen sender vi en bil til Paris efter specialiteter og grøntsager i verdensklasse; Smagen er jo alfa omega. 

Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold, søde kollegaer og en masse udviklings muligheder:)

Jobstart hurtigst muligt.
For at høre mere om jobbet kontakt køkkenchef Daniel McBurnie på tlf. 22188500 / mail: dmb@restaurantremouladen.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330036156Phoenix-9ffb241e12019-06-05T00:00:00Knivskarp kokkeelev til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter

Trods det lidt ”skæve” navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest elegant og ambitiøse restauranter; I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, én af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d'Angleterre.

På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kokkeelev, der kommer til at indgå i et professionelt team med 4 andre faglærte kokke, 5 kokkeelever og køkkenchef Daniel McBurnie.

Vi har stærke holdninger til vores råvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste. Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet – men kun, hvis det er dér, vi finder de bedste varer. En gang om ugen sender vi en bil til Paris efter specialiteter og grøntsager i verdensklasse; Smagen er jo alfa omega. 

Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold, søde kollegaer og en masse udviklings muligheder:)

Jobstart hurtigst muligt.
For at høre mere om jobbet kontakt køkkenchef Daniel McBurnie på tlf. 22188500 / mail: dmb@restaurantremouladen.dk

2019-07-30T00:50:44.607 Trods det lidt skæve navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest elegant og ambitiøse restauranter I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, n af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d Angleterre. På grund af travlhed søger vi lige nu en knivskarp kokkeelev, der kommer til at indgå i et professionelt team med 4 andre faglærte kokke, 5 kokkeelever og køkkenchef Daniel McBurnie. Vi har stærke holdninger til vores råvarer og omgivelser, men vi er ikke frelste. Vi er vilde med danske råvarer og gerne fra lokalområdet men kun, hvis det er d r, vi finder de bedste varer. En gang om ugen sender vi en bil til Paris efter specialiteter og grøntsager i verdensklasse Smagen er jo alfa omega. Vi arbejder under overenskomst og tilbyder god løn, gode arbejdsforhold, søde kollegaer og en masse udviklings muligheder:) Jobstart hurtigst muligt. For at høre mere om jobbet kontakt køkkenchef Daniel McBurnie på tlf. 22188500 mail: dmb@restaurantremouladen.dk11jobnet9ffb241e100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-29T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandVejleEuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3540187Remouladen11Stævnen 557100VejleDKDanmark0dmb@restaurantremouladen.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent771622JobNet4998775499877510003-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ffb241ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ffb241ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ffb241e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9ffb241e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/3.jpgKnivskarp kokkeelev til en af Jyllands mest ambitiøse restauranter12009001Dansk3Læse/ tale18Hotel og restauration362004068dmb@restaurantremouladen.dkdmb@restaurantremouladen.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK