Koblingsleder til Overvågnings Center Kørestrøm

Vil du være med til at elektrificere det danske jernbanenet?
Vi søger koblingsledere. Vi overvåger og vedligeholder strømforsyningen til S-banen og Fjernbanen. Din hverdag vil derfor veksle mellem kontrolrumsovervågning og feltarbejde - med vedligehold af banens højspændingsanlæg.

Vi arbejder døgnet rundt, 365 dage om året. Du skal derfor være indstillet på at indgå i et treholdsskift med både dag-, aften- og nattevagter.

Et vigtigt job, som spænder bredt
Overvågning og styring vil være det, der fylder mest i din hverdag. Vi overvåger højspændingen på S- og Fjernbanen og det bliver din opgave at overvåge kørestrømsanlæggets drift tilstand. Overvågningen er delt i to forskellige centre, der fysisk støder op til hinanden.

Hvis der opstår fejl på forsyningerne, skal du afdække hvilke muligheder du har, samt hvilke ressourcer du skal trække på. Driften skal hurtigst muligt i gang igen – samtidig med, at du er ansvarlig for sikkerheden af både personer og anlæg. Du fungerer også som en garanti for, at spændingen bliver udkoblet, når der skal ske fejlretning eller vedligehold på anlæggene.

Indimellem er du ude på banen. Her deltager du i vedligehold og fejlretning på højspændingsanlæggene.

Erfaring med el og interesse for jernbanen
Du har en el-teknisk uddannelse, gerne som el-installatør, elektriker. maskinmester eller lignende. Det er en fordel, hvis du har erfaring med højspændingsanlæg. Du skal have en gyldigt kørekort. I den første periode af din ansættelse vil din hverdag bestå af sidemandsoplæring.

Du trives i en overvågende rolle, hvor dagene kan være stille. Det er dog afgørende, at du ligeledes formår at holde overblik og være skarp i dine prioriteringer, når akutte problemstillinger opstår.

Da koblingslederen indgår i turskifte, er det en fordel, at du er fleksibel, så I kolleger imellem kan dække hinanden ind ved blandt andet ferie og sygdom.

Du vil indledningsvis gennemføre Banedanmarks interne kursus, ’Pas på, på banen’.
Du skal desuden udføre sikkerhedsklassificeret arbejde og derfor opfylde helbredskravene på jernbaneområdet. Det betyder, at du skal opfylde visse helbredskrav, og der vil blandt andet blive lavet en lægelig vurdering af hørelse, synssans, farvesans, sukkersyge, epilepsi, hjertekarsygdomme mv. Hvis du vil vide mere om kravene, kan du læse mere på Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Løn
Mens du er under sidemandsoplæring, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det statslige område og Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.

Efter endt sidemandsoplæring, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og Organisationsaftalen mellem Banedanmark og Dansk Jernbaneforbund.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt produktionsleder Jon Link Jensen eller teamleder Steen Persson. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.


For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Praktikforløb for Ingeniørstuderende

Anlæg Øst

Vi søger en lønnet praktikant, som kan være en del af vores projekthold, på fuld tid i 20 uger hen over efterårssemesteret. Da vores udførelsesperiode løber hen over sommerferien, vil der være mulighed for at starte praktikperioden i juli måned for ...
Indrykket:20. marts 2018
Udløbsdato:28. april 2018

Regnskabschef

Økonomi

Vil du være ansvarlig for Banedanmarks regnskab, der omfatter aktiviteter for mere end 7 mia. kr. årligt? Vi søger en struktureret og initiativrig regnskabschef, der brænder for at udvikle vores regnskabsprocesser ved siden at fastholdelsen af den s...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Studentermedhjælper med interesse for planlægning

Trafikstyring København

Kan du planlægge togtrafikken i København? Du får en helt central position, hvor din indsats er afgørende for, at passagerer og tog kommer sikkert frem til tiden. Du kommer helt ind i hjertet af togdriften, hvor du får en viden og erfaring, som du k...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Geografisk Fagspecialist til den daglige drift på København H

Teknik

Har du solid erfaring med sporteknik, er du klar til at påtage dig ansvar, har du et godt overblik, og vil du være en del af et team med et højt fagligt niveau? I så fald er du måske vores nye medarbejder. Du bliver en del af den sektion, der har an...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:26. april 2018

Teknisk systemansvarlig til nye signalsystemer

Strøm & Signal

Som vores nye systemansvarlige er du en del af et team, der er præget af faglig ekspertviden, bredt samarbejde, en uhøjtidelig tone og et godt socialt arbejdsmiljø. Dit team udfylder en vigtig rolle i forbindelse med overtagelsen og systemforvaltnin...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018