Københavns hippe destination, søger medarbejdere til vores housekeeping

Nordic Choice Hotels søger nye medarbejdere med energi, mod og begejstring til vores housekeeping!

Comfort Hotel Vesterbro ligger centralt i København, fyldt med atmosfære og international puls.

Grundet travlhed søger vi hurtigst muligt en serviceminded kollega der har rengøringserfaring, samt en naturlig interesse for at yde den bedste service for vores mange internationale gæster.

Vi forestiller os

* at du er en kollega der altid sætter  vores gæster/kunder i centrum, og du gør det med energi, mod og begejstring! * at du har en særlig evne til at yde en fantastisk service i et til tider hektisk miljø. Samt at bevare overblikket, i selv de travleste perioder.

* forståelse for hvor vigtigt det er at rengøringen er i top og at et hotel fungerer mest optimalt når man hjælper hinanden.
* at du er ansvarsbevidst og fleksibel og trives med aften og weekendarbejde.
* at du er smilende, udadvendt og imødekommende og kan arbejde selvstændigt
* behersker gerne 100 % dansk eller engelsk eller andet skandinavisk sprog, i skrift og tale. * at du har energi, mod og begejstring.

Vigtige arbejdsopgaver: At sørge for sammen med dit team, at skabe det bedste for vores gæster, så de kommer igen og igen. Du vil indgå i et team af fantastiske kollegaer i housekeeping og på hotellet.

Arbejdsopgaver: Kvalitets sikre den daglige rengøring på hotellets værelser og fællesområder. 

Vi tilbyder:
* et spændende og varieret arbejde med gode kollegaer i Nordens mest spændende og ekspansive hotelkæde.
* 20-25 timer med mulighed for flere timer
* Løn efter overenskomst.
* god oplæring og muligheder for videreudvikling gennem Nordic Choice Academy. * mulighed for at gøre karriere på hotellet eller ved andre af vores 178 hoteller i Norden. * rabatteret priser på mere end 6000 Choice-hoteller verden over.

WeCare- “ do you? Læs mere på http://www.nordicchoicehotels.dk

Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning allerede idag til karima.mohamed@choice.dk

 

 

Comfort Hotel Vesterbro ligger i centrum af København, i byens hippeste bydel, Vesterbro. Her finder du shopping, klubber og restauranter lige rundt om hjørnet. Gratis kaffe, Wi-Fi, konferencemuligheder, hotelbar og restaurant venter på dig. Comfort Hotel Vesterbro er det perfekte valg for både forretningsfolk og den moderne oplevelsesturist. 400 værelser, 6 stk. konferencelokaler - plads til op til 125 deltagere Københavns Lufthavn: 8 km, Malmø Sturup Airport: 31 km, ca. 30 minutter Københavns Hovedbanegård: 550 meter, 8 min.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Rengøringsassistent til rengøring i Middelfart

PARTNERSERVICE HVER GANG ApS

Rengøringsassistent til rengøring i Middelfart. PartnerService søger 1 medarbejder der kan gøre rent i Middelfart. Der er tale om: Fastansættelse med start snarest. Arbejdstimerne ligger på hverdage mellem kl.6-9 om morgenen: Mandag: ca. 30 min. Ons...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

Rengøringsassistent

Y's v/Yvonne Kubach

København
Vi søger en rengørings assistent 2 timer dagligt i tidsrummet fra kl. 6 til færdiggjort kl 11.00. Arealet er ca. 80m2. Søndag lukket. Man har hver 3 lørdag fri. Rengøringen skal senest gå igang kl 9.00. kontakt til mail. Yvonne.brian@vip.cybercity.d...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Rengøringsassistent søges

AMG-GRUPPEN ApS

København
AMG-Gruppen ApS i vækst!! Kunne du tænke dig, at arbejde i en dynamisk og energisk virksomhed med øje for at højne serviceniveauet indenfor rengøring, er dette stillingen for dig. AMG-gruppen ApS søger en rengøringsassistent til 37 timer om ugen. Du...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:7. maj 2018

VI SØGER 1 DANSKTALENDE RENGØRINGSASSISTENT

Cleaning Up IVS

København
Vi søger kvalitetsbevidst og mødestabil rengøringsassistent. Kan du svinge en gulvmoppe som ingen andre og har du erfaring med rengøring på et professionelt niveau, så mangler vi personale til erhvervsrengøring og privatrengøring. Arbejdssted og bel...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:30. april 2018

ISS søger serviceassistent til aften/nat rengøring hos kunde i København S

ISS Facility Services A/S

København
Ansvar for egne områder ISS søger en serviceassistent til en af vores kunder i København S. Som serviceassistent vil dine primære arbejdsopgaver være at sikre den daglige aftenrengøring af laboratorier og renrum. Service with a Human Touch er kernes...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018