Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Københavns Politi søger kontorelever med speciale i offentlig administration med start den 1. september 2021

København, Københavns Politi

Vi tilbyder dig et alsidigt og udviklende uddannelsesforløb, idet du som kontorelev er uundværlig i understøttelsen af politiets kerneopgaver.

Vi sørger for, at du får et velkoordineret elevforløb og skaber rammen for en god og solid uddannelse, samt tilbyder en arbejdsdag, der ofte indeholder en god blanding af nye udfordringer og mere rutineprægede arbejdsopgaver. Du bliver en del af et stærkt fagligt og socialt elevhold, der er sammensat af både 1. & 2. års elever. Du får tilknyttet en elevansvarlig, som kan give råd og sparring igennem hele dit elevforløb – både hvad angår uddannelsen og arbejdspladsen.

DINE ARBEJDSOPGAVER SOM KONTORELEV

I din elevtid kommer du rundt i flere forskellige afdelinger for at sikre, at du får et større indblik i politiets opgaver og det administrative set-up, der understøtter hele organisationen. Du arbejder sammen med kolleger med forskellige uddannelsesmæssige baggrunde - heriblandt uniformerede betjente og civilt ansatte medarbejdere.

Arbejdsopgaverne varierer, men sikkert er det, at du bliver introduceret til forskellige arbejdsområder og arbejdsopgaver i løbet af din elevperiode. Du kan blandt andet få mulighed for at arbejde med generel administrativ sagsbehandling inden for arbejdsområderne:

- Anklagemyndigheden
- Servicecenter og andre borgervendte funktioner
- HR, ledelsesstøtte, logistik og indkøb
- Efterforskning og anmeldelses- og visitationsenheder

HVAD FORVENTER VI AF DIG?

Vi forventer, at du tager ansvar for dit arbejde og din egen faglige og personlige udvikling, og det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra andet job, fritidsjob, frivilligt arbejde, elevrådsarbejde el.lign.

Jobbet indeholder en del kommunikation – fx via telefon og mail – det er derfor væsentligt, at du formulerer dig klart, præcist og tydeligt både i skrift og tale. Derudover kan det blive aktuelt, at du skal skrive og tale engelsk, hvilket du skal være komfortabel med.

Vi er meget fokuseret på at sætte borgerne i centrum for vores arbejde. Vi forventer derfor, at du har lyst til at møde både borgere, samarbejdspartnere og kollegaer åbent, imødekommende og professionelt.

Det er centralt, at du har let ved at arbejde sammen med andre, idet tværgående opgaveløsning er en del af hverdagen, og vi værdsætter tæt fagligt fællesskab og sparring. Som person er du nysgerrig efter nye opgaver og på at følge med, når der sker forandringer omkring dig. Det er vigtigt, at du er robust og mødestabil. Du er samtidig indstillet på, at rutineopgaver er en del af hverdagen.

Det er ligeledes vigtigt, at du er mobil, idet arbejdsopgaverne kan være fordelt på forskellige geografiske områder inden for tjenestestedet.

Ansættelsesforhold

Tiltrædelsesdato er den 1. september 2021.

Der indgås en aftale om en 2-årig uddannelsesstilling med en 37 timers arbejdsuge. Ud over den praktiske uddannelse er der i alt 15 ugers skolegang inklusive den afsluttende fagprøve.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Din arbejdstid vil være på 37 timer pr. uge inkl. frokost.

Den daglige arbejdstid er, som udgangspunkt, fordelt således:

Man-, ons- og fredag 08:00 – 15:00.
Tirs- og torsdag 08:00 – 16:00.

Du ansættes i Københavns Politi med tjeneste på dertilhørende lokationer.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

For at komme i betragtning til stillingen som kontorelev bedes du besvare nedenstående fire spørgsmål og derfor IKKE sende en motiveret ansøgning. Besvarelsen må maksimalt fylde en A4-side.

Spørgsmål:
- Hvorfor har du valgt at søge en stilling som kontorelev i Københavns Politi?
- Hvilke personlige kompetencer kan du bringe i spil i forbindelse med dit uddannelsesforløb?
- Hvilke erfaringer fra skole eller arbejde mener du at kunne drage fordel af i jobbet som kontorelev?
- Hvad er dine forventninger til Københavns Politi som arbejdsplads?

Læs mere om politiets elevforløb på https://politi.dk/job-i-politiet/elevuddannelser.

Du kan finde mere information om politiet generelt på https://politi.dk/ og https://politi.dk/job-i-politiet.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 6, 7 og 8.

Du vil inden samtalen skulle igennem en grammatisk test (ca. 15 min.).

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Maj-Britt Volff Larsen på tlf. 93500117 eller mail MVN001@politi.dk (fra den 4. januar 2021)  (Mailen kan IKKE anvendes til ansøgninger).

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden spørgsmålsbesvarelse og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

UDDANNELSESKRAV

Du har bestået eller forventer at bestå: EUX med retning kontor, HHX, STX eller HTX med et 5 ugers EUS-forløb eller HG/HGV med gode karakter inden tiltrædelse. Er du fyldt 25 år, bedes du sende en realkompetencevurdering (RKV) med din ansøgning.

Er du i tvivl om, hvorvidt du opfylder adgangskravene, bedes du kontakte din lokale uddannelsesinstitution.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.