Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køberrådgiver søges - gerne uddannet advokatsekretær

Advokatsekretær el. lignende søges til rådgivning vedr. boligkøb – køberrådgivning, godkendelsesskrivelser og berigtigelser.

 

 

Vi er i vækst og søger derfor nye sagsbehandlere til vores boligjura-team. Den optimale profil er sandsynligvis advokatsekretær og har erfaring med sagsbehandling af boligkøb. Du skal kunne udføre godkendelse ejendomshandler, udarbejde refusionsopgørelser samt løse opgaver ifm tinglysning.

Du kommer til at indgå i vores boligjura-team, og det er en forudsætning for at blive taget i betragtning, at du har erfaring med gennemgang af dokumenterne i en bolighandel, godkendelse af bolighandler samt berigtigelse af bolighandler.

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du vil have kontakt til firmaets øvrige rådgivere og til de boligkøbere, som du vil komme til at servicere. Du er servicemindet, og god til mennesker. Og så er du typen, der sjældent laver fejl, selvom der er mange opgaver, der skal løses. En stærk faglighed er alfa omega, så vi kan levere høj og ensartet kvalitet, hver gang vi hjælper en boligkøber.

I vores koncept arbejder vi i høj grad hjemmefra, og der er pt ikke mødepligt. Det er derfor en forudsætning, at du evner at udvise en høj grad af selvdisciplin, og godt kan tænke dig den frihed, der ligger i at udføre dit arbejde, der hvor det passer dig. Konceptet giver dig mulighed for at have en fornuftig balance mellem fritid og arbejdsliv, og du får frihed til at prioritere din dagligdag, så arbejdet tilpasses din situation. Det er derfor ikke vigtigt, hvor du bor. 

Den optimale profil er vant til at bruge Advosys eller kan tilegne sig viden og fortrolighed med værktøjet hurtigt. Advosys er det sagsstyringssprogram, vi bruger.  

Købersmægler er et rendyrket køberrådgivningskoncept, hvor vi udelukkende hjælper boligkøbere og sikrer boligkøbernes interesser bedst muligt i bolighandler. Vi sætter en ære i at være boligkøbers tætte rådgiver og i at skabe tillid og tryghed for vores kunder. Vores mission er, at boligkøbere skal være mindst lige så stærkt repræsenteret rådgivningsmæssigt i bolighandler, som boligsælger er det. Det er det, vi arbejder for hver dag.

Vi mener vi er Danmarks førende uafhængige køberrådgivningsvirksomhed, og vi hjælper mere end 3.000 boligkøbere årligt. Vi går gerne forrest i udbredelsen af kendskabet til køberrådgivning som koncept og deltager i boligdebatten i medierne, hvor vi er flittigt citeret. Du vil derfor blive en del af en vækstvirksomhed, som kendetegnes ved en stærk iværksætterånd, og hvor medarbejderne er vores vigtigste konkurrenceparameter. 

Det er vort ønske, at du udvikler dig fagligt, så du fortsat vil være blandt de dygtigste i branchen. Du vil derfor løbende efteruddanne dig, som en del af din udvikling.

Vi mener at kodeordene for et godt arbejdsklima er et positivt sind, venlighed, respekt, en uformel omgangstone og plads til selv at kunne påvirke sin hverdag. Det gode arbejdsklima går hos os hånd i hånd med seriøsitet og stolthed ved det veludførte arbejde.

Ansøgning sendes pr. mail til job@koebersmaegler.dk

Ansøgningerne vil blive behandlet efterhånden, som de modtages, og vi vil løbende afholde samtaler.

Se mere om Købersmægler køberrådgivning


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.