Køkkenansvarlig til Åens vuggestueafdeling

Brænder du for at lave sunde og indbydende måltider til vores ca. 30 sultne og nysgerrige vuggestuebørn? Er du knivskarp til at tilpasse mængder, undgå madspild og overholde budgettet i en travl hverdag? Så bliv en del af Åen og vær med til at:

  • Skabe gode madoplevelser.
  • Arbejde med madglæde og mad-mod.
  • Være en del af en personalegruppe, hvor dagligdagens muligheder og udfordringer mødes med en positiv indstilling.
Sølvmærke i økologi og elite smiley
Vi sætter en dyd i at have høje madstandarder og har sølv mærke i økolog og elite smileys fra Sundhedsstyrelsen – hvilket vi forventer, at du kan forsætte. Du får en arbejdsplads, hvor du kan afprøve og sætte din faglige viden i spil, når du skaber gode og inspirerende madoplevelser for de mindste.  
  
Du er eneansvarlig i vuggestuens køkken
Som køkkenansvarlig i vuggestuen er det nødvendigt, at du har et godt overblik og en forkærlighed for struktur. De evner sætter du blandt andet i spil sammen med dit IT-kendskab, når du laver madplaner og står for indkøb og varebestilling på internettet. Du er bekendt eller har erfaring med egenkontrol, og så har du i øvrigt en relevant faglig uddannelse.

Bliv en del af et samarbejdsorienteret fællesskab
I dagligdagen samarbejder du med 10 medarbejder fordelt på de tre stuer. Det er vigtigt for dig at indgå i et tæt og ligeværdigt samarbejde med vuggestuepersonalet, hvor alle bidrager til at skabe det gode arbejdsmiljø.

Du kommer til at have et tæt samarbejde med vores køkkenassistent i børnehavehuset, der ligger i nærheden. Samtidig bliver du en del af et netværk med de andre tre køkkenansvarlige i vores klynge, der har fagligt fokus på køkkenpersonalets rolle og udvikling i en pædagogisk hverdag

Dagligdagen i Åen
Åen er en kommunal daginstitution fra 0-6 år, der rummer et vuggestuehus, to børnehavehuse og et storbørnshus. Vores skønne institution ligger en et dejligt landsbymiljø i Sengeløse, hvor der går bus en gang i time fra høje Taastrup st.  

Ansøgningsfristen er tirsdag d. 14. juli 2020
Vi holder samtaler er i uge 30.   

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Stillingen er på 21 timer om ugen med tiltrædelse 1. september eller snarest derefter.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. andre relevante dokumenter sendes elektronisk via kommunens e-rekrutteringssystem.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Klyngeleder Maj-britt Marcussen på 20146783 eller maj-brittma@htk.dk eller pædagog Helle Bakø 43323280.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.