Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenassistent


Om jobbet
Vi søger fra 1. marts eller snarest derefter en medarbejder til vores produktionskøkken i Holme/Højbjerg i det sydlige Aarhus. Her laver vi dagligt et økologisk frokostmåltid til ca. 300 børn og unge fordelt på tre integrerede institutioner og specialklubben Holme Søndergaard.

Arbejdstiden er på ca. 30 timer om ugen, og der skal forventes aftenarbejde ca. hver tredje fredag i forbindelse med Klubbens arrangementer.

Dine opgaver bliver mangeartede:

  • I samarbejde med nuværende køkkenleder at planlægge og lave varm og kold mad dagligt.
  • Ansvarlig for udbringning og anretning af dagens ret til ca. 100 børn samt oprydning og opvask i anretterkøkkenet i DII Flyverhøjen, som ligger på samme vej.
  • Oprydning og afslutning i produktionskøkkenet.

Din profil
Du er vores fremtidige medarbejder, hvis:

  • Du har ”madmod” og kan lave god og spændende mad.
  • Du har en kostfaglig uddannelse og/eller køkkenerfaring
  • Du er god til at samarbejde, men samtidig kan arbejde selvstændigt
  • Du er mødestabil, ansvarsbevidst og serviceminded.

Derfor skal du vælge os
Produktionskøkkenet ligger i specialklubben Holme Søndergaard. Her laver vi sund, nærende og økologisk mad fra bunden (Øko-spisemærke i guld) til vores glade og sultne vuggestue- og børnehavebørn og klubunge. Vi har en god og glad tone i køkkenet. Du får dit eget ansvarsområde i DII Flyverhøjen, hvor der er et stort åbent anretterkøkken, hvorfor du får ret tæt kontakt til børnene.


Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til

Eva Borg på 51 57 65 87 eller Martin Hundrup på 29 20 38 36


Ansøgning
Klik på nedenstående link for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her