Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenassistent

Til vores kunde i Skive kommune søger vi køkkenassistenter der er klar på korte som lange vikariater i forbindelse med sygdom og ferie.

Det er vigtigt at du har erfaring eller er uddannet inden for køkken/kantineområdet.

Du skal kunne læse, skrive & tale dansk.

Du skal have hygiejnebevis.

Der er tale om korte vikariater.

Har jobbet din interesse, send da dit CV til job6@medarbejderne.dk mrk. "Køkken" Evt. indkaldelse til samtale vil ske løbende. Samtalerne vil foregå i Viborg i uge 8 + 9.

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Esbjerg, Aabenraa, Højre Taastrup og Ringsted. Vi har ingen ambition om, at blive danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her