Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Køkkenassistent

Elsker du at lave mad?

Så er Sallie’s Restaurant & Snack Bar måske det sted du har ledt efter. Hos os lærer du at arbejde med et koncept og derudover får du mulighed for at prøve kræfter med events og arrangementer som gør hverdagen mere spændende og afvekslende. Vi laver mad efter egne opskrifter så hos os får du lov til at arbejde med grundingredienser fremfor at arbejde med færdigvarer.

Vi ser gerne at du har en baggrund i vores branche og har erfaring med madlavning gennem flere år. Du skal være i besiddelse af et vist drive da vi har travlt. For den rette person vil der på sigt være udviklingsmuligheder.

Der er udarbejdet et koncept som skal følges og det er derfor vigtigt at du kan levere en god og ensartet kvalitet hver gang men som nævnt laver vi mange typer af arrangementer så der er muligheder for at prøve kræfter med retter som ikke er på vores normale menukort.

Du behøver ikke være faguddannet da passion for madlavning i vores øjne er langt vigtigere. Vi har allerede i dag har en dygtig stab med faguddannet personale hvilket betyder at der vil være rig mulighed for at lære nyt som kan udvikle dig yderligere.

Der er tale om en deltidsstilling på ca. 20 timer med skiftende arbejdstider på alle ugens dage.
Vi har en meget uformel tone i et godt socialt miljø med mange forskellige personalegrupper og tilbyder gode og ordnede arbejdsforhold.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Madlavning.
  • Være med til at sikre overholdelse af vores koncept og opskrifter.
  • Være med til at sikre en god egenkontrol.
  • God dialog det øvrige personale.
  • Diverse ad-hoc opgaver.

Det er vigtigt at du er pålidelig og mødestabil.
Sallie konceptet består i dag af Sallie’s Restaurant & Snack Bar samt Sallies On Wheels. Sallie konceptet ejes af Wittrup Motel A/S som er inde i en rivende udvikling hvor der hele tiden sker nye ting. Wittrup Motel er et historisk sted fra 1955 og vi arbejder meget med begrebet oplevelsesøkonomi. Vores målsætning er at sælge oplevelser og her er maden en vigtig del.

Send ansøgning til albertslund@sallies.dk 

Har du spørgsmål vedr. stillingen ring til Morten på 43649132.

Se mere på vores ansøgersite: https://wittrupmotel.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329786443Phoenix-4c43ab4112018-04-03T16:06:20.667Køkkenassistent

Elsker du at lave mad?

Så er Sallie’s Restaurant & Snack Bar måske det sted du har ledt efter. Hos os lærer du at arbejde med et koncept og derudover får du mulighed for at prøve kræfter med events og arrangementer som gør hverdagen mere spændende og afvekslende. Vi laver mad efter egne opskrifter så hos os får du lov til at arbejde med grundingredienser fremfor at arbejde med færdigvarer.

Vi ser gerne at du har en baggrund i vores branche og har erfaring med madlavning gennem flere år. Du skal være i besiddelse af et vist drive da vi har travlt. For den rette person vil der på sigt være udviklingsmuligheder.

Der er udarbejdet et koncept som skal følges og det er derfor vigtigt at du kan levere en god og ensartet kvalitet hver gang men som nævnt laver vi mange typer af arrangementer så der er muligheder for at prøve kræfter med retter som ikke er på vores normale menukort.

Du behøver ikke være faguddannet da passion for madlavning i vores øjne er langt vigtigere. Vi har allerede i dag har en dygtig stab med faguddannet personale hvilket betyder at der vil være rig mulighed for at lære nyt som kan udvikle dig yderligere.

Der er tale om en deltidsstilling på ca. 20 timer med skiftende arbejdstider på alle ugens dage.
Vi har en meget uformel tone i et godt socialt miljø med mange forskellige personalegrupper og tilbyder gode og ordnede arbejdsforhold.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Madlavning.
  • Være med til at sikre overholdelse af vores koncept og opskrifter.
  • Være med til at sikre en god egenkontrol.
  • God dialog det øvrige personale.
  • Diverse ad-hoc opgaver.

Det er vigtigt at du er pålidelig og mødestabil.
Sallie konceptet består i dag af Sallie’s Restaurant & Snack Bar samt Sallies On Wheels. Sallie konceptet ejes af Wittrup Motel A/S som er inde i en rivende udvikling hvor der hele tiden sker nye ting. Wittrup Motel er et historisk sted fra 1955 og vi arbejder meget med begrebet oplevelsesøkonomi. Vores målsætning er at sælge oplevelser og her er maden en vigtig del.

Send ansøgning til albertslund@sallies.dk 

Har du spørgsmål vedr. stillingen ring til Morten på 43649132.

Se mere på vores ansøgersite: https://wittrupmotel.brandero.com

2018-05-08T00:51:12.997 Elsker du at lave mad? Så er Sallie s Restaurant Snack Bar måske det sted du har ledt efter. Hos os lærer du at arbejde med et koncept og derudover får du mulighed for at prøve kræfter med events og arrangementer som gør hverdagen mere spændende og afvekslende. Vi laver mad efter egne opskrifter så hos os får du lov til at arbejde med grundingredienser fremfor at arbejde med færdigvarer. Vi ser gerne at du har en baggrund i vores branche og har erfaring med madlavning gennem flere år. Du skal være i besiddelse af et vist drive da vi har travlt. For den rette person vil der på sigt være udviklingsmuligheder. Der er udarbejdet et koncept som skal følges og det er derfor vigtigt at du kan levere en god og ensartet kvalitet hver gang men som nævnt laver vi mange typer af arrangementer så der er muligheder for at prøve kræfter med retter som ikke er på vores normale menukort. Du behøver ikke være faguddannet da passion for madlavning i vores øjne er langt vigtigere. Vi har allerede i dag har en dygtig stab med faguddannet personale hvilket betyder at der vil være rig mulighed for at lære nyt som kan udvikle dig yderligere. Der er tale om en deltidsstilling på ca. 20 timer med skiftende arbejdstider på alle ugens dage. Vi har en meget uformel tone i et godt socialt miljø med mange forskellige personalegrupper og tilbyder gode og ordnede arbejdsforhold. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være: Madlavning.Være med til at sikre overholdelse af vores koncept og opskrifter.Være med til at sikre en god egenkontrol.God dialog det øvrige personale.Diverse ad-hoc opgaver. Det er vigtigt at du er pålidelig og mødestabil. Sallie konceptet består i dag af Sallie s Restaurant Snack Bar samt Sallies On Wheels. Sallie konceptet ejes af Wittrup Motel A S som er inde i en rivende udvikling hvor der hele tiden sker nye ting. Wittrup Motel er et historisk sted fra 1955 og vi arbejder meget med begrebet oplevelsesøkonomi. Vores målsætning er at sælge oplevelser og her er maden en vigtig del. Send ansøgning til albertslund@sallies.dk Har du spørgsmål vedr. stillingen ring til Morten på 43649132. Se mere på vores ansøgersite: https: wittrupmotel.brandero.comwittrupmotel.brandero.com10Phoenix4c43ab41101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-07T00:00:000000https://wittrupmotel.brandero.com/job/koekkenassistent-1012206716#mail0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBrøndbyEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnAlbertslund3204090Wittrup Motel A/S11Roskildevej 2512620AlbertslundDKDanmarkORS/4c43ab41_logo.pngORS/Small/4c43ab41_logo.png155.6598900012.32889150
albertslund@sallies.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent548269MwCareerSite0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c43ab41https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c43ab41https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c43ab41&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c43ab41&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgEr du imødekommende og åben? Som Køkkenassistent hos Wittrup Motel A/S får du et spændende job indenfor Kunst, kultur og sport.12008001Dansk3Læse/ tale512214Køkkenassistent17Kunst, kultur og sport18Hotel og restauration27Detail- og engroshandel31Rejser og turisme354140170Mortenalbertslund@sallies.dkDKDanmarkDKDanmark329975631Køkkenmedarbejder til Børnehuset ElseBasic Børnehuset Else søger en køkkenmedarbejder, der har erfaring med at lave mad. Stillingen er på 25 timer om ugen og arbejdstiden er kl. 7.00-12.00. Dog med enkelte møder, der ligger på andre tidspunkter. Om os Børnehuset Else er en integreret institution med profil i kunst og musik, der er plads til 92 børn i alderen 0-6 år. Børnehuset er en del af A Klynge I og har beliggenhed i Ørestaden. Vi er en del af Københavns kommune og er derfor en røgfri arbejdsplads. Børnehuset Else er lige nu beliggende i nogle midlertidige pavilloner, mens den rigtige institution er ved at blive bygget (vi kender ikke tidsrammen på nuværende tidspunkt. Vi laver derfor mad i en anden institution Lille Arena, og kører maden over i en Tuk Tuk, som du skal køre. Du vil som vores nye køkkenmedarbejder skulle være med til at lave maden sammen med en kok i lille Arena og derefter fragte maden til Børnehuset Else, for at anrette og serverede den. Klyngen består af 10 forskellige køkkener og vi har et tæt samarbejde. Vi har en køkkenfaglig leder ansat. I klyngen har vi fælles planlægningsmøder (en gang om måneden som foregår i Ørestaden) med klyngens øvrige køkkenansatte. Vi arbejder ud fra klyngens fælles principper omkring kost. Her kan nævnes, at klyngen har guldmærke i økologi, er en sukkerfri zone og har taget stilling til dyrevelfærd samt har fokus på at undgå madspild. Vi søger derfor en medarbejder, som kan se sig selv i det ovenstående og som herudover har de flg. kvalifikationer kompetencer Respekt og forståelse for vores kostpolitik Nysgerrig og interesseret i at eksperimentere og gå nye veje Dygtig til at tilberede velsmagende og lækker mad ud fra klyngens principper Kan arbejde selvstændigt og samtidig være holdspiller Kan formidle kost til både børn, forældre og personale i samarbejde med den køkkenfaglige leder Er fleksibel Er mødestabil og loyal i forhold til ledelse og kollegaer Som del af A klynge I s køkkenteam får du Kreative og dygtige kollegaer Ansvar og tillid i forhold til resurser og kompetencer Ansvar for at Børnehuset Elses børn og voksne får mad hver dag Mulighed for udvikling og afprøvning af egne ideer i forhold til kost Nysgerrige og glade børn, som gerne vil høre om den mad, du tilbereder Del i sundhedsordning Yderligere oplysninger Løn efter overenskomst. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, kan du ringe til køkkenfaglig leder Berit på 2499 6562 eller pædagogisk leder Bianca på 2366 3224. Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 25. marts 2019 Der afholdes samtaler i uge 13.
Børnehuset Else søger en køkkenmedarbejder, der har erfaring med at lave mad. Stillingen er på 25 timer om ugen og arbejdstiden er kl. 7.00-12.00. Dog med enkelte møder, der ligger på andre tidspunkter.  
 
Om os
Børnehuset Else er en integreret institution med profil i kunst og musik, der er plads til 92 børn i alderen 0-6 år. Børnehuset er en del af A Klynge I og har beliggenhed i Ørestaden. Vi er en del af Københavns kommune og er derfor en røgfri arbejdsplads.  
 
Børnehuset Else er lige nu beliggende i nogle midlertidige pavilloner, mens den rigtige institution er ved at blive bygget (vi kender ikke tidsrammen på nuværende tidspunkt. Vi laver derfor mad i en anden institution Lille Arena, og kører maden over i en Tuk Tuk, som du skal køre.  
 
Du vil som vores nye køkkenmedarbejder skulle være med til at lave maden sammen med en kok i lille Arena og derefter fragte maden til Børnehuset Else, for at anrette og serverede den.  
 
Klyngen består af 10 forskellige køkkener og vi har et tæt samarbejde. Vi har en køkkenfaglig leder ansat. I klyngen har vi fælles planlægningsmøder (en gang om måneden som foregår i Ørestaden) med klyngens øvrige køkkenansatte. Vi arbejder ud fra klyngens fælles principper omkring kost. Her kan nævnes, at klyngen har guldmærke i økologi, er en sukkerfri zone og har taget stilling til dyrevelfærd samt har fokus på at undgå madspild.  
 
Vi søger derfor en medarbejder, som kan se sig selv i det ovenstående og som herudover har de flg. kvalifikationer/kompetencer  
  • Respekt og forståelse for vores kostpolitik 
  • Nysgerrig og interesseret i at eksperimentere og gå nye veje
  • Dygtig til at tilberede velsmagende og lækker mad ud fra klyngens principper
  • Kan arbejde selvstændigt og samtidig være holdspiller 
  • Kan formidle kost til både børn, forældre og personale i samarbejde med den køkkenfaglige leder
  • Er fleksibel
  • Er mødestabil og loyal i forhold til ledelse og kollegaer 
Som del af A klynge I’s køkkenteam får du
  • Kreative og dygtige kollegaer 
  • Ansvar og tillid i forhold til resurser og kompetencer 
  • Ansvar for at Børnehuset Elses børn og voksne får mad hver dag
  • Mulighed for udvikling og afprøvning af egne ideer i forhold til kost  
  • Nysgerrige og glade børn, som gerne vil høre om den mad, du tilbereder 
  • Del i sundhedsordning
Yderligere oplysninger
Løn efter overenskomst.  
 
Hvis du ønsker at høre mere om stillingen, kan du ringe til køkkenfaglig leder Berit på 2499 6562 eller pædagogisk leder Bianca på 2366 3224.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest mandag den 25. marts 2019  
Der afholdes samtaler i uge 13.  

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngAmager Klynge IKøbenhavn S2019-03-11T18:00:21.1802019-03-25T00:00:00
329976671Køkkenmedarbejder til BørneflokkenBasic Stillingen er på 25 timer ugentlig med tiltrædelse snarest muligt. Børneflokken består af to afdelinger. Børneflokken Vordingborggade består af 36 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn og Børneflokken Nørre Alle består af 24 vuggestuebørn. Den ledige stilling er i Vordingborggade. Som køkkenmedarbejder i Børneflokken vil du komme til at arbejde med at forberede morgenmad og formiddagssnack at lave frokost og eftermiddagsmåltider opvask og rengøring i køkkenet Udover dig har vi en 30-timers køkkenansvarlig, som du skal samarbejde med. Hvad forventer vi af dig Du vil være lige den person vi mangler, hvis du: kan lave hjemmelavet, varieret og velsmagende mad til børn mener at madlavning til børn er superspændende er mødestabil, robust, fleksibel, initiativrig, kan flytte fødderne og tænke selv besidder gode samarbejdsevner, ordenssans, overblik og kan multitaske kan strukturere dit arbejde Hvad kan vi tilbyde dig et køkken, hvor du får mulighed for at byde ind med dine madkompetencer og interesser 100 120 børn og ansatte, der hver dag er sultne og glæder sig til, hvad der er på menuen en stor og blandet personalegruppe, som du hver dag vil have kontakt til hårdt arbejde, masser af motion og gode grin Mere information Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte institutionen på 5080 5800. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 27. marts 2019. Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 13 og 14.
Stillingen er på 25 timer ugentlig med tiltrædelse snarest muligt.  
 
Børneflokken består af to afdelinger. Børneflokken Vordingborggade består af 36 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn og Børneflokken Nørre Alle består af 24 vuggestuebørn.  
 
Den ledige stilling er i Vordingborggade.  
 
Som køkkenmedarbejder i Børneflokken vil du komme til at arbejde med
  • at forberede morgenmad og formiddagssnack  
  • at lave frokost og eftermiddagsmåltider  
  • opvask og rengøring i køkkenet  
Udover dig har vi en 30-timers køkkenansvarlig, som du skal samarbejde med. 
 
Hvad forventer vi af dig
Du vil være lige den person vi mangler, hvis du: 
  • kan lave hjemmelavet, varieret og velsmagende mad til børn  
  • mener at madlavning til børn er superspændende  
  • er mødestabil, robust, fleksibel, initiativrig, kan flytte fødderne og tænke selv  
  • besidder gode samarbejdsevner, ordenssans, overblik og kan multitaske  
  • kan strukturere dit arbejde   
Hvad kan vi tilbyde dig
  • et køkken, hvor du får mulighed for at byde ind med dine madkompetencer og interesser  
  • 100/120 børn og ansatte, der hver dag er sultne og glæder sig til, hvad der er på menuen  
  • en stor og blandet personalegruppe, som du hver dag vil have kontakt til  
  • hårdt arbejde, masser af motion og gode grin  
Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte institutionen på 5080 5800.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 27. marts 2019.
Vi afholder ansættelsessamtaler i uge 13 og 14.  

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngBørneflokkenKøbenhavn Ø2019-03-13T10:00:14.0702019-03-27T00:00:00
329976700Ambitiøs og madglad køkkenmedarbejder til barselsvikariat i vuggestuen Villa Rose på Indre Østerbro, 33 timer ugentligtBasic Vi har 56 vuggestuebørn, som hver dag skal tilbydes sunde, varierede og velsmagende økologiske måltider. Du vil få ansvaret for køkkenet, fastholdelsen og videreudviklingen af en stærk mad- og måltidsprofil i Villa Rose, der sikrer, at der hver dag serveres sund og velsmagende mad, som børn og voksne ser frem til. Du kommer til at stå for den daglige drift af køkkenet og samarbejdet i hverdagen med de øvrige medarbejdere, så I i fællesskab lykkes med at udvikle børnenes madmod og nysgerrighed. Køkkenet er centralt placeret på 1. sal. Der vil naturligt være dialog og samspil med både børn, forældre og det øvrige personale. Stillingen ønskes besat fra den 15. maj 2019 eller snarest derefter. Dine primære opgaver vil være planlægning af madplan i dialog med det pædagogiske personale det daglige indkøb og den daglige produktion af mad lavet fra bunden, så vi forsat sikrer Det Økologiske Spisemærke, samtidig med at vi laver varieret, sund og velsmagende mad, der følger sæsonerne løbende holde dig opdateret om ny viden, anbefalinger og krav indenfor området du skal kunne arbejde ud fra Fødevarestyrelsens anbefalinger om sund kost til børn i daginstitutioner bestille mad online styre og overholde køkkenets økonomi og budget skabe spændende, varieret og indbydende madoplevelser, der repræsenterer årstiderne rengøring af køkken og egenkontrol, samt vaske service. Vi forventer, at du har relevant madfaglig uddannelse og gerne erfaring med mad til børn eller lignende. Alternativt stor erfaring og passion for at lave mad og drive et køkken kan planlægge og holde styr på en madplan kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med det pædagogiske personale har overblik og ordenssans og kan håndtere pressede situationer med et smil på læben kan lide at være omgivet af børn, kolleger og nysgerrige spørgsmål. Yderlige oplysninger om Villa Rose findes på vores hjemmeside http: villarose.kbhbarn.kk.dk. Løn- og ansættelsesvilkår Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vores ansættelsespolitik indebærer, at der ved eventuel ansættelse indhentes straffe- og børneattest og tages referencer. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte institutionen på 3526 9415. Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 29. marts 2019 Ansættelsessamtaler afholdes i uge 15.
Vi har 56 vuggestuebørn, som hver dag skal tilbydes sunde, varierede og velsmagende økologiske måltider. Du vil få ansvaret for køkkenet, fastholdelsen og videreudviklingen af en stærk mad- og måltidsprofil i Villa Rose, der sikrer, at der hver dag serveres sund og velsmagende mad, som børn og voksne ser frem til.
 
Du kommer til at stå for den daglige drift af køkkenet og samarbejdet i hverdagen med de øvrige medarbejdere, så I i fællesskab lykkes med at udvikle børnenes madmod og nysgerrighed. Køkkenet er centralt placeret på 1. sal. Der vil naturligt være dialog og samspil med både børn, forældre og det øvrige personale.  
 
Stillingen ønskes besat fra den 15. maj 2019 eller snarest derefter.  
 
Dine primære opgaver vil være
  • planlægning af madplan i dialog med det pædagogiske personale  
  • det daglige indkøb og den daglige produktion af mad lavet fra bunden, så vi forsat sikrer Det Økologiske Spisemærke, samtidig med at vi laver varieret, sund og velsmagende mad, der følger sæsonerne  
  • løbende holde dig opdateret om ny viden, anbefalinger og krav indenfor området – du skal kunne arbejde ud fra Fødevarestyrelsens anbefalinger om sund kost til børn i daginstitutioner  
  • bestille mad online  
  • styre og overholde køkkenets økonomi og budget  
  • skabe spændende, varieret og indbydende madoplevelser, der repræsenterer årstiderne  
  • rengøring af køkken og egenkontrol, samt vaske service.
Vi forventer, at du
  • har relevant madfaglig uddannelse og gerne erfaring med mad til børn eller lignende. Alternativt stor erfaring og passion for at lave mad og drive et køkken 
  • kan planlægge og holde styr på en madplan  
  • kan arbejde selvstændigt, men også samarbejde med det pædagogiske personale  
  • har overblik og ordenssans og kan håndtere pressede situationer med et smil på læben  
  • kan lide at være omgivet af børn, kolleger og nysgerrige spørgsmål.
Yderlige oplysninger om Villa Rose findes på vores hjemmeside http://villarose.kbhbarn.kk.dk.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsesområdet er Københavns Kommune. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Vores ansættelsespolitik indebærer, at der ved eventuel ansættelse indhentes straffe- og børneattest og tages referencer.  
 
Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte institutionen på 3526 9415.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 29. marts 2019
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 15. 
ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngVilla RoseKøbenhavn Ø2019-03-13T12:00:03.2932019-03-29T00:00:00
329980721Køkkenassistent til Syvspringeren (vikar)Basic 7-Springeren søger en vikar for vores køkkenassistent ved ferie og andet fravær. Om os Vi har 66 sultne børn i alderen 0-6 år. Der skal dagligt tilberedes et mindre måltid til vores 24 vuggestuebørn om formiddagen og varm mad til frokost til 24 vuggestuebørn og 21 børnehavebørn. Til eftermiddagsmad skal der bages til alle børn. Kosten er økologisk, og vi undgår helst for bearbejdet mad. Foruden tilberedning af de tre måltider, består arbejdet i afrydning og opvask. Da vores køkken ligger meget centralt og med åbne døre, skal du være imødekommende overfor alle, der kommer i 7-Springeren. Du skal have erfaring med at lave mad til småbørn og et hygiejnebevis. Yderligere oplysninger Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lonnie Lindholm Florang på 3539 3319. Send os din skriftlige ansøgning og CV via nedenstående link. Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 2. april 2019
7-Springeren søger en vikar for vores køkkenassistent ved ferie og andet fravær.  
 
Om os
Vi har 66 sultne børn i alderen 0-6 år. Der skal dagligt tilberedes et mindre måltid til vores 24 vuggestuebørn om formiddagen og varm mad til frokost til 24 vuggestuebørn og 21 børnehavebørn. Til eftermiddagsmad skal der bages til alle børn.  
 
Kosten er økologisk, og vi undgår helst for bearbejdet mad.  
 
Foruden tilberedning af de tre måltider, består arbejdet i afrydning og opvask.  
 
Da vores køkken ligger meget centralt og med åbne døre, skal du være imødekommende overfor alle, der kommer i 7-Springeren.  
Du skal have erfaring med at lave mad til småbørn og et hygiejnebevis.  
 
Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Lonnie Lindholm Florang på 3539 3319.
 
Send os din skriftlige ansøgning og CV via nedenstående link.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 2. april 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.png7-SpringerenKøbenhavn N2019-03-19T17:02:09.6202019-04-02T00:00:00
329974915Køkkenassistent eller CaterRobot Restaurant Bøgely: Bøgely er en Restaurant på Dyrehavsbakken med stolte traditioner, der serverer klassisk dansk mad. Vi har plads til ca. 240 gæster. Maden: Vi serverer a la carte, selskabsmenuer og buffet ( påske Pinse ) fra det danske køkken. Vi sætter en ære i at maden bliver lavet med kærlighed selvom der ofte er meget travlt. Jobbet: Som køkkenassistent Cater hos os skal du stå for anretning af platter og smørrebrød, du skal være fleksibel og indstillet på at kunne give dine kollegaer en hjælpende hånd. løn efter kvalifikation. Kvalifikationer: Vi forestiller os at du kan genkende dig selv i flere af følgende punkter: Du har kendskab til smørrebrød og platter Du er en god teamplayer Du trives i travle rammer Du er en god kollega Du har lyst kan lave dansk mad. Du har min 1 års erfaring fra lign. Vi kan tilbyde et sæsonjob med start d 10 april-8 september.I en travl og hyggelig restaurant. Du får en fast vagtplan for hele sæsonen med 2 sammenhængende fridage hver uge.Køkkenet har åbent hver dag fra 12- ca 21.30. Der er mulighed for at arbejde ekstra i sæsonen, man har derfor mulighed for at spare timer op, så man kan få løn de måneder vi har lukket ( timebank). Alle der opfylder kvalifikationerne vil få svar.

Restaurant Bøgely:

Bøgely er en Restaurant på Dyrehavsbakken med  stolte traditioner, der serverer klassisk dansk mad. Vi har plads til ca. 240 gæster.

Maden:

Vi serverer a la carte, selskabsmenuer og buffet ( påske & Pinse ) fra det danske køkken. Vi sætter en ære i at maden bliver lavet med kærlighed selvom der ofte er meget travlt.

Jobbet:

Som køkkenassistent/Cater hos os skal du stå for anretning af platter og smørrebrød, du skal være fleksibel og indstillet på at kunne give dine kollegaer en hjælpende hånd.

løn efter kvalifikation.

Kvalifikationer:

Vi forestiller os at du kan genkende dig selv i flere af følgende punkter:

  1. Du har kendskab til smørrebrød og platter
  2. Du er en god teamplayer
  3. Du trives i travle rammer
  4. Du er en god kollega
  5. Du har lyst/kan lave dansk mad.
  6. Du har min 1 års erfaring fra lign.

Vi kan tilbyde et sæsonjob med start d 10 april-8 september.I en travl og hyggelig restaurant. Du får en fast vagtplan for hele sæsonen med 2 sammenhængende fridage hver uge.Køkkenet har åbent hver dag fra 12- ca 21.30.

Der er mulighed for at arbejde ekstra i sæsonen, man har derfor mulighed for at spare timer op, så man kan få løn de måneder vi har lukket ( timebank).

 

Alle der opfylder kvalifikationerne vil få svar.

Restaurationsselskabet Bøgely ApSKlampenborg2019-03-17T00:00:002019-04-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedarbejder til Børnehuset Else

Amager Klynge I

København S
Børnehuset Else søger en køkkenmedarbejder, der har erfaring med at lave mad. Stillingen er på 25 timer om ugen og arbejdstiden er kl. 7.00-12.00. Dog med enkelte møder, der ligger på andre tidspunkter. Om os Børnehuset Else er en integreret institu...
Indrykket:11. marts 2019
Udløbsdato:25. marts 2019

Køkkenmedarbejder til Børneflokken

Børneflokken

København Ø
Stillingen er på 25 timer ugentlig med tiltrædelse snarest muligt. Børneflokken består af to afdelinger. Børneflokken Vordingborggade består af 36 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn og Børneflokken Nørre Alle består af 24 vuggestuebørn. Den ledige st...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:27. marts 2019

Ambitiøs og madglad køkkenmedarbejder til barselsvikariat i vuggestuen Villa Rose på Indre Østerbro, 33 timer ugentligt

Villa Rose

København Ø
Vi har 56 vuggestuebørn, som hver dag skal tilbydes sunde, varierede og velsmagende økologiske måltider. Du vil få ansvaret for køkkenet, fastholdelsen og videreudviklingen af en stærk mad- og måltidsprofil i Villa Rose, der sikrer, at der hver dag ...
Indrykket:13. marts 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Køkkenassistent til Syvspringeren (vikar)

7-Springeren

København N
7-Springeren søger en vikar for vores køkkenassistent ved ferie og andet fravær. Om os Vi har 66 sultne børn i alderen 0-6 år. Der skal dagligt tilberedes et mindre måltid til vores 24 vuggestuebørn om formiddagen og varm mad til frokost til 24 vugg...
Indrykket:19. marts 2019
Udløbsdato:2. april 2019

Køkkenassistent eller Cater

Restaurationsselskabet Bøgely ApS

Klampenborg
Restaurant Bøgely: Bøgely er en Restaurant på Dyrehavsbakken med stolte traditioner, der serverer klassisk dansk mad. Vi har plads til ca. 240 gæster. Maden: Vi serverer a la carte, selskabsmenuer og buffet ( påske Pinse ) fra det danske køkken. Vi ...
Indrykket:17. marts 2019
Udløbsdato:9. april 2019